Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
dariaioanaxx spune:
Mirclau - oficial incepe de la 1 august, asa am inteles; acum e venit in tara de pe 25 si a zis ca daca am probleme sa sun la internari ca va fi chemat, daca nu, sa ne vedem in ultima sapt. din iulie; isi face probleme cu mine probabil din cauza placentei; da poate ne intalnim cand o sa nastem, mie cel mai sigur o sa mi faca cezariana pt. ca simt ca nu sa mai intors zmeurica mea si sper sa mi o programeze , nu sa stau pana pierd apa; contractii am si eu si in plus de cateva zile mai am si dureri asa razlete ca la ciclu; acum vedem maine ce mi va zice, sper ca de bine
Eumada, Neli- m am lamurit cu valoare CIC in caz de jumatate de norma, asa cum imi ziceau tu Eumada, nu se tine cont ca i jumatate de norma, se calculeaza 85% sau 600 lei , la alegere;
la mamicutze si zmeurici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.37 cu Daria Nichola Miryam, INIMA, A INIMII MELE!
Giova spune:
Pooh asa zicea si sotul meuy...ca-i leaga suzeta de cap-urechi. noi stam cu degetul pe ea sa nu o scape. eu chiar bnu i-as da-o, cica in Italia nu se recomanda...e adevarat Monica?
Crixia iti dai seama, cand e program de inchid si geamul...sa nu auda vecinii....asa ca sauna facem aproape.
Baby drink e dulce, Marcoi numai dintr-ala vroia. la bb nu i-am dat inca.
Anemona felicitari pt. greutatea lui Alex.
Danielle si noi am facut testul din calcai...si inca in salon, cand era cu mine...vai ce mila mi-a fost de el.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
eumada spune:
LUCIALU pe unde esti?
Doar nu te-ai apucat sa nasti si sa spargi randul....zii si tu ceva acolo....morcov ceapa si alte legume.......sa stim si noi ca esti bine...
eu azi am iar dureri.....
mama ei de treaba....parca vad ca desi vroiam sa o aman pana pe 11 august..asta mica o face pe incapatanata..nu si nu ca...ea vrea mai devreme.....sper sa reziste macar pana la 03.08....brrrrrrrrrr...am emotii rau de tot...
Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE
noce spune:
Nico, ai nascut! Felicitari! Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa! Chiar am visat ca ai nascut zilele trecute si ma tot uitam cand apari pe net sa te intreb cum mai esti. Maine (29) parca aveai control la spital, probabil ca deja vei fi externata! Ce frumos! Te astept cu vesti!
Blanca, bine ati revenit acasa! Asteptam poze si povesti! Cum a fost la CF2?
Mai e vreo graviduta care asteapta sa nasca la CF2? Sau sunt ultima ramasa pe aici?
Matcha-oana, luunga nastere ai mai avut! Bine ca a iesit Leon sanatos, asta conteaza! Si ca ai scapat si tu cu bine, cu burtica intreaga, la noi nu cred ca te-ar fi lasat atata in travaliu. Foarte tare sotul tau cu "stinge becul", cred ca al meu n-ar avea rabdare nici sa ma lase sa fac un dus, m-ar duce pe sus pe spital sa nasc mai repede . Am citit cu sotul meu povestea nasterii tale, ne-am emotionat si amuzat in acelasi timp si apoi ne gandeam ce cool o fi sa traiesti in japonia.
Crixia, daca tu-ti doresti bb3, inseamna ca si el va doreste pe voi. Da-i lui tati timp si o sa se hotarasca si el.
Mamicilor, ma topesc cand citesc ce scrieti de bebelusii vostri. Parca nu-mi vine sa cred ca e odiseea noastra, s-au schimbat atat de mult discutiile in ultima luna, e din ce in ce mai frumos. Micaalsa, foarte dragalase sunt fetitele tale, Flosideea imi place de incruntatul tau, ca nu-l pacalesti cu suzeta
Din categoria sunt leut si ies cand vreau eu, bebele nostru se tine bine inauntru. Am fost aseara la dr, mi-a umblat un pic la col si mi-a zis ca s-ar putea sa nasc dupa acea manevra. Dar, nu. Bebe n-are nici o treaba, zici ca sta la 5 stele, nu cracanici cu capul in jos.
40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
MIRCLAU spune:
CRIXIA si la mine la fel...abia l-am convins pe sot sa-l facem pe al doilea pt ca nu as fi vrut sa ramana andu singur,dar asta e...noi i-am ales
fetelor in legatura cu colicii bebeilor,ati incercat CALMA BABY sau COLIC BABY de la erba vita?eu stiu ca la andu dupa ce ii dadeam din astea era super linistit,m-au ajutat fff mult
DARIA deci sambata intra in normal....sa ne spui si noua ce ti-a zis..
DANIELLE vazut printesicile frumoase
va pupic ma duc sa-i dau baitului sa pape si poate ma lasa sa dorm si eu la pranz macar o ora,si cand ma gandesc ca in max 2 saptamani mi se va schimba viata si somnul...
MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 36+cu codite maria-lavinia
danielle02 spune:
gata........ufffffffffff
a trecut.
mama mama ce am mai plans amandoua si moasa cu noi saraca,nu stia pe cine sa calmeze mai repede.
am o sensibiloaca de bebelusha
da gioava,e urat testu` asta da trebe,spre linistea noastra e mai bine de facut.
miraclau,multumesc
am fugit sa halesc ceva si ma bag langa fetele mele la somn,sau macar sa imi indrept putin coloana
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
pozici
liluc spune:
In primul rand vreau sa felicit noile mamici de zmeurici, si le doresc numai cuminti si fara colici!
Noi am fost plecate la munte - mai racoare si abia acum ne-am intors. Am fost si la control - se pare ca fetita nu a prea luat in greutate asa cum ar trebui, cam 400 grame in 3 sapt si acum are doar 2.4 kg cu o marja de eroare. Daca ajung pana la termen tot o sa aiba sub 3 kg. Dar asta e.. sper sa fie sanatoasa. In schimb mi-a zis doctorul ca e foarte jos pozitionata si ca se poate se nasc oricand asa ca stau in fiecare zi sub stres. Acum imi finalizam bagajelul...
Si eu tot la CFR 2 o sa nasc cu acelasi doctor ca si
Blanca , voiam sa o intreb cum a fost
35 saptamani cu Cleo Marie
flosideea spune:
da noce ,e un scump ca nu se lasa el pacalit cu una cu doua.hehe,chiar acum are din nou suzeta pentru ca papa cate 2-3 min,apoi ma foloseste pe mine drept suzeta si nici nu se odihneste pentru ca nu se satura.si nici eu nu ma pot odihni.ups,a inchis ochii...sper sa tina...sau nu...
revin...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
blanca000 spune:
Crixia..ce ceolofan transparent peste..la brandu' gol cu pielicica expusa domle' sa am ce vedea...
Noce..la spital iti trebuie detoate..multe tampoane de vata cu tifon, cosmeticalele necesare, ar fi bine scutece din acelea de 60x60 absorbante de la Sani sa pui sub fund, chiloti de unica folosinta, sa luati camase de la ei sa o patati si sunt curate....90% experienta buna cu spitalul daca treci cu vederea ca e an de criza si nu au una alta..dar tto gasesc ei ceva si nu te lasa...infirmierele sunt punctul prost...in rest medicii si asistentele 10+...eu am avut parte de a naste pe tura asistentelor Aura si Vali si a fost super...fiind weekend nu au fost moase..sau sunt in concediu..dar nu a fost nevoie..asistentele isi fac treaba super...
Daca maia veti intrebari..aici sau pe PM ca vad mai repde
s40 Eva Ilinca
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
dilaural spune:
Buna fetelor...
Pupici si multe felicitari tuturor bebeilor si mamicilor din ultima saptamana!!!
Va citesc zilnic si ma bucur impreuna cu voi... dar mai greu cu scrisul.
Ieri am fost si noi la control si dr a spus ca nu e nici o modificare, mai tin si saptamana asta pana marti cand am cezariana programata.
Am facut analizele pre-operatorii (sange, timp de sangerare, urina, cultura col, etc) + un EKG pt anestezist. Cu acesta voi avea intalnire joi sau vineri pt consultul pre-anestezic.
Cu toate astea, de aseara parca am senzatia ca "curge" ceva incetisor... Nu stiu ce sa zic... La prima sarcina s-au rupt membranele si stiu cum este sa curga calumea... dar acum mi-e frica sa nu se fi fisurat doar si sa picure. Am tampon de vata (am zis ca se poate observa mai bine pe vata decat pe tampon) si acesta nu pare umed dar eu sunt umeda pe pantalonasi si intre picioare... Nu stiu ce sa fac... Niic nu vreau sa sun dr asa pt o prostie...
Ma ajuta cineva ... a avut cineva asa doar picurari?
Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 37 sapt. Daria Ioana
AMR - 6 zile