Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dilaural

Buna fetelor...

Pupici si multe felicitari tuturor bebeilor si mamicilor din ultima saptamana!!!

Va citesc zilnic si ma bucur impreuna cu voi... dar mai greu cu scrisul.

Ieri am fost si noi la control si dr a spus ca nu e nici o modificare, mai tin si saptamana asta pana marti cand am cezariana programata.

Am facut analizele pre-operatorii (sange, timp de sangerare, urina, cultura col, etc) + un EKG pt anestezist. Cu acesta voi avea intalnire joi sau vineri pt consultul pre-anestezic.

Cu toate astea, de aseara parca am senzatia ca "curge" ceva incetisor... Nu stiu ce sa zic... La prima sarcina s-au rupt membranele si stiu cum este sa curga calumea... dar acum mi-e frica sa nu se fi fisurat doar si sa picure. Am tampon de vata (am zis ca se poate observa mai bine pe vata decat pe tampon) si acesta nu pare umed dar eu sunt umeda pe pantalonasi si intre picioare... Nu stiu ce sa fac... Niic nu vreau sa sun dr asa pt o prostie...

Ma ajuta cineva ... a avut cineva asa doar picurari?

Dilaural cu Andreea Eliza (11.06.2006) si 37 sapt. Daria Ioana
AMR - 6 zile

Suna-l..eu asa am avut si am nascut...mai vezi cum e si maine si suna-l.

s40 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ciau burtici si mamici si zmeurici!
Eumada suntem tot pac promotionalIn schimb am avut aseara un puseu urat de tot de crestere,cel mai urat de pana acum...am zis ca se rupe tot in mine si m-a epuizat de numa.Colac peste pupaza am dormit ca ceapa, nu m-am odihnit deloc de la pozitiile din ce in ce mai insuportabile de stat in pat.Asa ca azi am tras o noua tura de si inca sunt vlaguitaImi pare rau ca ai si tu dureri. Eu tot ma consolez cu gandul ca mai un pic si vine bobocelul meu.heee cica nu voi avea travaliu la nastere,dar mi-au iesit pe oki contractiile din lunile astea. Asa ca sunt ca si tine:ghiveci legumicolIn schimb pupa mea e Activiama uit la burtica cum joaca si ma gandesc de unde frate mai are atata energie, in locul din ce in ce mai neprimitor?
va pupacim pe toate!Intru cand ma simt in stare.
aaa si eu subscriu la ce spune Eumada:fara hormoni!caciulita e perfecta.Va recomand durex.Pana la ele toate erau yak!Noi foloseam si pt a evita surplusul de prostaglandinele din gigei,care mie imi exacerbau durerile de endo,asta out of season,adica in afara ovulatiei.Nu stiu daca la noi se gasesc diafragme,acum 5 ani nu erau, pana sa ne apucam de proiectul BB.AC par ok initial dar pe termen lung chiar si la o femeie sanatoasa nu sh cat mai sunt de ok,iar pt treburi radicale nu sunt.Cine nu mai vrea BB sa ia masuride ce numai in capul femeilor tre sa se sparga tot?Si pt alaptat este micropilula...ceva pe baza de progesteron doar.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

mie mi-a dat un pont nasica pupei.Pt colici incercati si Debridat.La sab simpl difera modul de adm fata de infacol.

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fetele!

CRIXIA,mai gindeste-te cu legarea trompelor.Se pot lega reversibil,cu cleme(este cineva pe forum cu sarcina cu trompele legate in acest mod...deci siguranta elativ mica)sau ireversibil,vin taiate.Mie,personal,mi se pare prea radicala masura asta si sincer nu stim niciodata ce ne ofera viata.

Lucialu,si pe mine ma bombardeaza contractiile la greu,nu mai iau nimic,nici magneziu,nici no spa.Cred ca pina la urma ai dreptate cu caciulitzele ,par cele mai inofensive si oricum nici un mijloc contraceptiv nu are siguranta 100%.Hai ca mai avem si noi putin...

Mai stie cineva ceva de Moniland?Mie imi lipsesc mesajele ei,oare cit mai sta in spital cu printesele?

Cocorina,ai nascut?

Alinutza,tu te intilnesti inainte cu anestezistul?Eu nu,am facut analizele care merg direct la spital si luni ma internez.Nu stiu exact cind vine bebe,am asa o presimtire ca vine marti,pe 4 august.Noi toti 3 suntem nascuti martea,e ziua noastra speciala .

Revin...

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu mor de somn...dar musai sa stau treaza ca am 2 copii in casa...singuri. al meu nu a plecat de la petrosani, cine stie cand ajunge.
Dupa marco a fost ok, bb cumintel a adormit in masina...batea soarele prin geam pe el...eu nu am geamuri fumuri ca sotul si nici parasolare...musai sa-mi cumpar.

Lucialu bine ca esti ok si mai dai cate un semn. alina la fel si pt. tine. a venit mama ta?
Blanca la noi in Ro cu criza sau fara, tot deficit de medicamente/pansamente si alte chestii e in spitale. asa ca...D-zeu cu mila.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Lucialu asa patesc eu azi.....probabil face ca morisca mititica mea ca altfel nu-mi explic de unde atata veselie.......sare in toate partile impinge de ies picioruse si manutze...si se incoarda de numa`..zici ca vrea sa iasa dar pe sus..pe langa ficat..sau cam pe acolo....ma rog......nu o mai cert dar i mai zic cateva ca nu de alta un copil trebuie sa fie cuminte..........si ei ii pasa tare mult ca zic eu..tocmai imi da la ficat.....ce dragutza....o invat sa boxeze,parol..

si bine ca luni merg la doctor ca tare am impresia ca la asta mica ii vine sa iasa........poate mai stam macar pana marti sa facem 37 saptamani.......

Madalina s36Eva-Maria
AMR 14 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca multumesc pt info.
Mai am o intrebare: ti-a facut epiziotomie? Cum e?

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico29_79 spune:

Buna fetelor! Bun venit noilor burtici!:)
Felicitari noilor mamici din ultima saptamana, recuperare rapida si laptic mult!
Multa sanatate si fericire bebeilor!

V-am spus sapt trecuta ca ne-a chemat pe 27 la control..nu sunt schimbari fata de controlul trecut, bebe e ok si cum ma asteptam m-a intrebat daca vreau sa nasc zilele astea ca el pleaca in concediu de pe 3 aug pana pe 7 aug si de pe 15 aug pana pe 18 aug(Steadya e bine sa sti si tu, ca sa sti ce zi iti alegi pt consultatie)...Nu am fost de acord sa nasc zilele astea si astept sa se declanseze singura nasterea intre 8 aug-12 aug, altfel pe 12 aug tot va trebui sa mi-o provoace doc...Mi-a dat si un nr de tel a doctorului cu care nasc in caz ca se declanseaza nasterea cat e doc al meu plecat...Fetelor care li s-a provocat nasterea , poate imi dau detalii, ca nu vreau sa am niciun dubiu:)..Sau poate e bine sa astept si dupa 12 aug, dupa data de 18 aug?...Acum am si eu un morcovel care creste pe zi ce se apropie 12 aug

Va doresc multa sanatate si nasteri usoare

http://s557.photobucket.com/albums/ss19/Nico29_79/

AMR 15 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui noce

Blanca multumesc pt info.
Mai am o intrebare: ti-a facut epiziotomie? Cum e?

40 Filip
dpn nou 25 iulie
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

DA..."atat cat trebuie" dupa spusele doctorului. dar e f bine, stau in fund, cusatura e laudata de asistente, nu ma doare decat f f putin cateodata. Mai greu ca "iesitul" afara dar cu supozitor cu glicerina e ok.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

GIOVA eu i_am dat suzi de cand avea o saptamana si m_a vazut si dr si nu mi_a spus nimic
MATCHA sa_ti traiasca bebe e super frumos.imi pare rau ca ai o soacra asa de ....
si noi cu buricutu tot asa a cazut cam a7 zi si inca mai face crostina de sange dar cica e normal...
fetelor fug sa fac baita lui bebe

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/

Mergi la inceput