cum protejam stomacul de antibiotice

cum protejam stomacul de antibiotice | Autor: enachescug

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ce dati copilasilor vostri pentru protectia stomacelului pe timpul tratamentului/dupa tratamentul cu antibiotice?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Biotics sau Enterolactis + vitamine pentru protectia ficatului. Eu asa stiu ca se face... Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Ecoflorina parca mai era tot pentru asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Stiu ca e vechi subiectul, dar poate ajuta si pe alti parinti. Eu am descoperit de curand Bifiform kids (cam scump, 36 lei/20 tablete, dar bun), si in plus vitamine (eu ii dau minimartieni)

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

iaurt simplu pt intretinerea florei.
si daca , totusi, se strica la burtica dupa cateva zile de antibiotic, un preparat pt restabilirea florei de tip biotics, antibiophilus...s.a.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Ii dau intotdeauna Biotics Baby in paralel cu tratamentul, nu dupa, pt ca ne tratam de viroza si apoi o tragem cu burtica.
Fetita mea a primit de la medic Epicogel, dar nu in paralel cu antibiotice, ci cu Fier. Ea este si prematura si Epicogelul este recomamndat si pt reflux gastric.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...

Mergi la inceput