PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa am anuntat cu inflacarare ca mi-a venit cm.
Asa ca luna asta sper sa nu mai am durerile de luna trecuta la ovulatie si imi doresc sa se prinda bb bine acolo ... altfel o sa intru in luna de vara cu el ...

Mergi la inceput

Am gasit patul pt noi si Raisa, dar nu ma hotarasc la salteaua noastra... Voi ce aveti pe paturi, sunteti multumite?

Mergi la inceput

Aseara nu am fost pe aici si au fost discutii, in seara asta sunt si nu sunt discutii ... ... nu ma mai joc!

Denisa recomanda-mi si mie o cafea decofeinizata ... ca eu nu pot sa beau cu cofeina, caci am toate sansele pana la urma sa fac infarct. Corpul meu nu suporta cofeina ... si am o pofta de cafea de mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buan seara si eu in zona ,dar prost dispusaaaa Revin.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Fetele, sunt pe fuga asa ca scriu repede, intru eu dupa ce termin cu prima tura de examene.

ANA, la multi ani si scuze pentru intarziere, nu apuc sa intru deloc pe forum din motive de invatat, invatat si iar invatat. Dar iti urez din inima multa sanatate, fericire si numai bucurii sa iti dea Dumnezeu, sa fiti fericiti mereu!

INGRID, la multi ani, cu multa sanatate, fericire, bucurii cat cuprinde si sa va dea Dumnezeu numai fericire impreuna!

In rest, noi suntem bine, intru eu peste o saptamana si va povestesc mai multe.

Gravidutele Moni si Bee, tin pumnii sa stea bebeii cuminti pana la termen si sa aveti o nastere usoara daca nasteti pana mai intru eu.

, o seara placuta sa aveti.

Lost in different projects...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui asteryaro

La multi ani Ingrid! Sanatate si fricire alaturi de cei dragi!

Ia sa vedeti pe cineva :
http://www.youtube.com/watch?v=07V2uImJCj4

Cristina si Razvan (31.01.2006)

Bravo ,are ceva memorie baiatu' ! Ai undeva scrisa poezia respectiva? Am cautat pe net dar cu titlul ala am gasit doar una scurta de tot.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

La multi ani Ingrid!

Am fost in Carrefour azi si am stat acolo de la 12 la 17 majoritatea timpului l-am petrecut alegandu-i lui Raisa niste sandalute ... cine ma aude zice ca is nebuna ... binenteles ca Raisa era cu mine.
I-am cumparat 2 perechi de sandalute fiecare cu 30 lei si 2 perechi de pantaloni scurti cu 10 lei toate la reduceri.
Mai fetelor eu nu prea inteleg marimile astea, cand era mica toate marimile scrise in luni se potriveau de minune acum 1 dintre pantaloni este pt 18 luni si ei ii vin super . De abea astept sa o imbrac si in rochite ... cred ca iar o sa imi zica ca este dezbracata la fund.

La Diana nu prea s-au potrivit marimile ,poate si pentru ca avem haine primite/confectionate din toate cele patru zari Si fiind subtirica tare ii sunt bune tricouri ,short-uri si fuste si chiar unele rochite si pentru varsta de doi ani! La pantaloni lungi,bluze cu maneca lunga sau jachete se mai schimba treaba insa ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana_ene
Burtici, atat de putin mai aveti? Oh, emotii!
Trebuie sa stau cu ochii pe aici sa nu ratez momentele.

Pana atunci ... mai povesteste-ne depre fete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinatunza

Buna seara!
Sunt la pag 4 si va ajung.

Noa hai,unde te blocasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Multumesc pentru sfaturi, fetelor.
Bee, am sa plec de-acasa cu lista de cumparaturi si am s-o pun pe Sabi sa ma ajute sa luam de pe raft ce trebuie. Poate s-o mai domoli. Oricum duminica a fost mult mai domolita decit cu o zi inainte. A mers fie de minutza fie ajutindu-l pe tati sa impinga caruciorul.
Ursu, e foarte buna ideea de a fi pregatita de plecare cind apare sotul acasa, insa el vine seara tirziu, dupa 19-20 asa ca nu prea mai am unde sa evadez la ora aia. Ia duminica sau simbata seara mergem la cumparaturi impreuna pentru ca eu nu conduc si am neaparat nevoie de el. Ca daca as avea carnet, m-as duce singura sa fac cumparaturi in liniste si ei ar sta cuminti acasa.
Si mai am o problema, nu pot iesi din casa fara Sabi. Atit plinge sa o iau cu mine ca nu vrea sa ramina acasa, incit nu ma lasa inima sa plec si s-o las plingind. Mi-e mila de ea.
I-ai luat Raisei sandalute din alea cu baretele lacuite ? Sunt super dragutze, dar Sabi are piciorul f subtire si ii sunt largi.

Mergi la inceput