PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mira, da ar fi o chestie sa nastem pe 15. Dar fiind sambata si cezarina mea programata.....O sa fie 11 probabil sau maxim 14 adica vineri. Oricum e clar ca baietii nostri vor fi leutzi!
Moni, eu o am 120 cu 80. Dar tb tinut cont de faptul ca eu am condus pana la medic mai mult de o ora, am mai stat si la coada la clinica, am urcat scari, etc. Deci sunt ok.
Eu fug la culcare, ca iar am o mancarime generalizata care ma scoate din mintzi. De la pui. E clar, nu mai tb sa mananc carne deloc.
Maine am si zi de vizite: o prietena care a nascut acum 3 saptamani si apoi pana la finutzul meu, ca nu l-am mai vazut chiar de mult! Apoi acasa, ca ma asteapta copiii.
Noapte buna!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna Bee
Io in schimb am urcat doar in tramvai unde am stat pe scaun - la noi in general sunt cam goale tramvaiele,eventual la ore de varf mai risti sa nu gasesti un scaun liber.Dar eu gasesc loc tot timpul,pentru ca statia noastra e practic ultima,mai urmeaza doar capatul unde intoarce tramvaiul.
Si statia de urcat in tramvai e la nici 30 m de bloc,statia de coborat la nici 20 de m de cabinet. Ce atata metrou,urcat scari etc. D-aia nici nu m-am agitat eu atat cu masina,sincera sa fiu ...

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Buna dimineata dau o cafea!
Si un LA MULTI ANI INGRID! sa ii urez si aici.Am vorbit cu ea si au ajuns ok,chit ca au fost ceva blocaje pe la Cernavoda,dar important ca Diana a fost tare cuminte si nu i-a fost rau (traiasca metroclopramidul!) Apa e calda,vremea buna,deci ce le pasa

Io numai ce m-am trezit (iar am dormit cat de cat bine), am terminat de papat micul dejun,imi beau cafeaua,termin iute ceva acte ce le mai am si pe urma ma apuc de treaba - am in plan sa fac ordine in debara ca nu mai stie nimeni ce-i p-acolo . Cred ca strang iar o gramada si le evacuez la socru-meu.
Fug inainte sa pun o tura la spalat ... nu stiu cum e la voi,dar eu fac ce fac si cel putin odata la doua zile bag masina in functiune,uneori si 2-3 ture pe zi = consum de apa si curent cat cuprinde.
Sa vad cum o fi cu Diana,ca deocamdata e la mami,daca mi-o aduce la amiaza sa doarma aici ... probabil imi schimb planurile.

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Mai ce bate vantul p-aci !
Io mor de ras cu Diana.A dormit doar ora si acum se joaca cu o papusa-bebe mai veche (cele doua noi sunt la mami) Asta are par si de fapt chiar codite impletite.Ii tot pune agrafe si acum a venit sa imi arate cum i-a pus agrafe (pliiin de ele ) pentru ca pleaca cu ea in Italia la mare ... sa o balaceasca De unde le scoate ??? Aaa si zice ca o cheama Alisa si Maria pe papusa.Nu stiu ce-are cu numele de Maria ca mai nou tot asa zice ca pe ea o cheama pe langa Diana si Maria.A vazut ca tot negam si o contrazicem,acum s-a pus sa o boteze pe papusa Alisa asa. Atata boscorodeste si manevreaza p-aci,cica pregateste bagajele pentru Italia Tot o chem sa manance - ca nici inainte de-a adormi n-a vrut mancare decat iaurt de baut - si nu vrea nicicum ,ca e ocupata rau acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI INGRID! Sa fii sanatoasa si norocoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Moni-ieri dupa ultimul mesaj am sters-o acasa si am executat sarcinile enumerate, nu eram pe mess. Ce vroiai asa ma intrebi,acum sunt conectata
Bee-plimbare placuta azi!

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

La multi ani Ingrid! Sanatate si fricire alaturi de cei dragi!

Ia sa vedeti pe cineva :
http://www.youtube.com/watch?v=07V2uImJCj4

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

La multi ani Ingrid!

Am fost in Carrefour azi si am stat acolo de la 12 la 17 majoritatea timpului l-am petrecut alegandu-i lui Raisa niste sandalute ... cine ma aude zice ca is nebuna ... binenteles ca Raisa era cu mine.
I-am cumparat 2 perechi de sandalute fiecare cu 30 lei si 2 perechi de pantaloni scurti cu 10 lei toate la reduceri.
Mai fetelor eu nu prea inteleg marimile astea, cand era mica toate marimile scrise in luni se potriveau de minune acum 1 dintre pantaloni este pt 18 luni si ei ii vin super . De abea astept sa o imbrac si in rochite ... cred ca iar o sa imi zica ca este dezbracata la fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ursu-sa va fie de bine cumparaturile,asteptam pozele cu rochitele.
Pina la urma ai sau nu bb,ai repetat testul si nu am fost eu pe afza, sau luna asta e cea cu noroc?

Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

La multi ani, INGRID! Iti doresc tot ce e mai bun pe lume!

Astery, super filmuletul! Bravo!

Bee, m-am uitat si eu la pozele voastre. Frumoasa casa! Si ce liniste trebuie sa fie acolo. Mi-am imaginat locul ca fiind asemanator cu fermele acelea din State. Dupa parerea mea este ideal sa creasca copiii intr-un asemenea mediu.

Burtici, atat de putin mai aveti? Oh, emotii!
Trebuie sa stau cu ochii pe aici sa nu ratez momentele.

Va pup!
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna seara!
Sunt la pag 4 si va ajung.

Mergi la inceput