PRIETENE FARA TITLU (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ursoaica

Am gasit patul pt noi si Raisa, dar nu ma hotarasc la salteaua noastra... Voi ce aveti pe paturi, sunteti multumite?

Io-s multumita,dar habar nu am ce am pe pat.Ne-a adus-o tipul care ne-a facut mobila la comanda,odata cu ea.Eventual ma uit sa vad daca are vreo eticheta

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Dar ca Sabi imbraca bine mersi fustita pt 9 luni de la Iana ce ziceti ?

Mergi la inceput

Ursu, noi avem saltele super ortopedice si sunt f multumita.

Mergi la inceput

ANDA spor la invatat si bafta la examene,chiar ma gandeam zilele astea la tine ca esti super prinsa, ca nu te-am mai vazut nici macar bantuind pe forum

Mergi la inceput

IRINA nu exista in apropierea hipermarketurilor unde mergeti voi un loc de joaca? Pana tu faci cumparaturile,sotul tau ar putea sta pe-acolo cu Sabina! La noi e un loc de joaca din asta langa Kaufland - acolo unde i-am tinut ziua Dianei.Recent s-a deschis un mini-loc de joaca si in galeriile unde-i Carrefour-ul ,dar acolo intra doar copiii singuri,si sunt tipe ce au grija de ei.Daca nu aveti asa ceva,macar sa te lase la cumparaturi ,sa mearga cu ea in parc si sa se intoarca sa te ia la final!

MONI 37s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Brindusa, f frumoasa casa, iar de peisaj nu mai spun nimic, e fermecator. Daca am locui in Bucuresti sigur ne-am face vecini cu voi.
La Teba la Iasi sunt body super faine cu 4 lei; de pantaloni si bluze nu mai spun ca-s cu 9 lei. Si cind ma gindesc ca la 1 septembrie se inchide.
Moni, deci chiar ai intrat pe ultima suta de metri.
Eu am tras o fuga pina la Teba unde m-am intilnit cu Anymony, dar nu bagasera astia mai nimic. Nu i-am luat decit costum de baie si o pereche de pantaloni de trening albi la 4 lei. Poate miine or scoate ceva. Poate mai fac si miine o plimbare pina acolo ca tot nu e departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ingrid la multi ani!
Grea zi cu alergatura. SI am mai si gresit un drum si m-am intors aiurea si am nimerit intr-o coada de trafic de am stat o ora bara la bara. SI io am prospectat hipermarketurile ca Ursulina, in cautare de diverse, mai mult pt bb care vine decat pt ceilalti 2. Pt Ana si Razvi astept toamna!
Ursoaico, noi avem 3 tipuri de saltele: o super ortopedica f scumpa, cica pt Ana, imi rupe spatele (ash sta mai pe moale). Mai avem una de la Mobexpert luata pretz maricel acum 8-9 ani de sotul meu: buuuuna (probabil a fost tare, dar s-a mai inmuiat intre timp). SI mai avem una luata acm jumate de an din Auchan, cea mai ieftina saltea pe care am gasit-o: buna la spate, dar se va distruge repede (deja e cu denivelari). Stiu pantalonii de la Carrefour. Am fost si noi ieri acolo, mi-au placut, dar cum eu nu cumpar decat ce avem musai nevoie.....nu i-am luat. Sunt elastici, ma gandesc ca de asta ii vin si masuri mai mici.
Deci inca sunt in zona, dar cam obosita. S-ar putea sa adorm.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Loc de joaca exista la Carrefour intr-o vreme; acum insa l-au inchis. Si oricum erau copii mari si ingramadeala rau duminica, asa ca nu puteam s-o las singura acolo. Si nici locuri de joaca in apropiere nu sunt. Si lui ii place sa mearga la hipermarket, dar sa se uite la raioanele cu aparatura electronica. Normal, fiecare cu pasiunea lui. Si el ar pierde ore bune relaxindu-se uitindu-se la astea. Asa ca solutia e mai degraba sa o las la mama.
Pe mama o inteleg ca e greu cu amindoua. Ele alearga ff mult prin curte, se descalta, nu o asculta deloc, iar daca stau in casa se apuca de trintit usile la mobilierul de sufragerie, se urca pe bar, se duc la eraj si arunca diverse printre scari. Pe cuvint ca sunt infioratoare amindoua la un loc. Iar daca le da mincare se apuca si scuipa, rid cu mincarea in gura, eventual arunca si cu mincare. Se antreneaza una pe cealalta numai la obraznicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Irina eu fac altfel cand nu am chef sa o iau cu mine si ea insista nu ii zic unde ma duc ... ii zic pana jos ...Stiu cum este cu caratul si eu fac astfel: o las pe madama si pe domn acasa, fac cumparaturile in liniste si cand sunt la case sun sa vina sa ma ia ... binenteles ca ii pregatesc haine, ca odata l-am chemat sa ma ajute si a venit cu ea in ciorapi, desculta si fara geaca pe ea si era iarna cu fular si cu gluga ... raspuns "pai m-am grabit si nu stiam cu ce so incalt" Acum noroc ca se imbraca singura ca altfel cred ca ar aduceo in chiloti

Irina pai din cauza la sandalele alea am stat 3 ore facand genoflexiuni ca 26 ii era fix si ieseau putin degetele cand mergea si 27 ii flencaneau si se impiedica in ele.

Moni la naiba cu locurile alea de joaca din carrefour, costa 10 lei pe ora pai mai bine ii cumpar Raisei cate ceva decat sa dau cate 50 ron mereu aiurea.

Mergi la inceput

La multi ani !!!!!! Ingrid

Si tata e nascut pe 28 iulie. Sabi a fost si i-am dus cadoul duminica si nu l-a lasat pina n-a probat cele doua tricouri pe care i le-am dus. Cica sa vada ea cum ii sta cu cadoul.

Mergi la inceput