Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 9
anco spune:
techila stai cuminte acasa. lasa soatza sa il caute, tu n-ai voie cu atat mai mult cu cat ti s-a intarit deja burtica.
anco 32+???? si
poze
kemsy spune:
Techila...nu l-a luat sotul cu el, pe catel, in masina?
Eu ma pregatesc sa ma uit la un film la TV, pe acasa e "sotul ideal" (romantism, dulcegarii )
Eu mai am o saptamana de lucru si abia astept, de lunea viitoare (august), ma apuc sa spal si eu hainute, si sa aranjez ce am de aranjat!
Miercuri am si eco morfologica de trim 3, abia astept sa vad ce mai face bebe . Am incercat sa caut si eu IR pe ecografiile mele, dar nu apar!
Seara placuta!!
Gianina 30+ cu Loris Stefan
Loris
Fotografii
techila spune:
nu mai e dexter, sot e sigur ca l-au furat niste tigani care stau mai incolo de noi. nu e nicaieri pe camp, eu de la balcon vad tot campul si toate javrele sunt prezente numai dexter nu. iar tiganulde la casa aia acum venea cu masina, cand al meu sot era pe cam. s-a dus al meu sa il ia la intrebari, dar daca deja l-a dus.....nu mai am nici lacrimi...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila nu mai e dexter, sot e sigur ca l-au furat niste tigani care stau mai incolo de noi. nu e nicaieri pe camp, eu de la balcon vad tot campul si toate javrele sunt prezente numai dexter nu. iar tiganulde la casa aia acum venea cu masina, cand al meu sot era pe cam. s-a dus al meu sa il ia la intrebari, dar daca deja l-a dus.....nu mai am nici lacrimi... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si |
dragutza mea.... imi pare atat de rau. poate vine singur. si el bleg, a plecat de acasa. te rog nu te supara ca nu-ti face bine.
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila mai fetelor, mi-a fugit cainele. a coborat soatza sa se duca sa ia bere si era poarta deschisa si dexter nicaieri. nu mai pot, mi s-a intarit burta intr-un mare fel de la alergat, nu stiu unde sa ma mai duc, stau 5 min sa ma odihnesc si plec iar sa il caut. poarta mea nu se deschide de la vant, e sanatoasa cu yala sanatoasa...cum naiba s-o fi intamplat, ca mereu m-am gandit sa fiu sigura ca n-are pe unde pleca...sotz a plecat cu masina pe camp, dar pana acum nimic....puii mei, nici nu am pe cine sa intreb ...hai ca plec iar Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si |
Ooofff ce rau imi pare, sper sa-l gasiti repede!!!
Asta e cel mai mare cosmar al meu, sa-mi fuga cainii. I-am luat cand s-au mutat ai mei la casa in 2003, si eu inca eram la studii in Cluj, asa ca nu i-a plimbat nimeni prin oras cat au fost puiuti. Apoi, dupa, degeaba am mai incercat, ca sunt ca niste salbatici cand iesi cu ei in lesa...
Si am avut si noi muuuulllteee accidente cu fugitul lor. Si mi-e frica si pentru ei (ca sunt habauci rau de tot, nu stiu ei ce-i aia masina...) si mi-e frica de mioritic pentru ca ataca alti caini... si nu stiu cum ar reactiona daca pechinezul pe care l-ar ataca ar fi luat in brate de stapan.. Oricum, mare necaz ar fi, asta e clar...
Si degeaba sunt ei cei mai ascultatori in curte, si stiu o gramada de comenzi, ca in afara oricat ii strigi, ei fug cat mai departe, si de obicei in directii diferite... Iti spun ca am ajuns sa am cosmaruri noaptea de la fuga cainilor. Ultima data au fugit ca a lasat cineva portita doar apropiata, si ei au reusit s-o deschida. De atunci n-am mai avut probleme, ca a pus sotul un arc foarte greu la portita si nu mai au putere s-o deschida...
Dar nu-ti spun ca de asta mi-e cel mai frica in fiecare zi! Eu stau intr-un apartament chiar la vreo 150 de metri de casa alor mei. Si noaptea, cand le aud latratul (ii recunosc) ma trezesc si incerc sa-i localizez, sa nu cumva sa fie prin cartier...
Bine, mai am si frica sa nu cumva sa-i otraveasca cineva... dar cum de fugit au mai fugit, a intrat un stres in mine....
Oricum, vorbaraia asta multa si inutila a mea era ca sa-ti spun ca imi imaginez ce simti si sper din tot sufletul sa-l gasiti repede si fara nici o problema.
27+
MangaGirl spune:
am mai pus ceva poze cu hainute si cu burta de 30 de sp si 4 zile. sunt din ce in ce mai mult ca un balon.
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
Maria eu am citit ca doar in spital ii trebuie manusi, ca nu te apuci tu acolo sa-i tai unghiutele. Ca manusile sunt doar ca sa nu se zgarie pe fata in primele zile, ca e speriat de mainile lui. Eu asa am inteles.
Oricum, probabil ca si la plimbarile din iarna ii vom pune manusi, habar n-am cum se imbraca ei iarna , dar ma refeream la astea subtirele de bumbac, de casa.
Ramona multumim de reteta, suna delicios! In legatura cu lucrul duminica, eu cred ca se refera doar la lucrul care s-ar putea amana (spalat/calcat/cusut/tricotat/sapat/gradinarit etc). Adica imi amintesc de pilda cu Iisus care ii condamna pe evrei ca nu misca nimic de sabat, nici nu voiau sa salveze oaia aia din groapa (sau cum era? ). Ce e urgent si nu se poate fara, e iertat. Parerea mea...
27+
raluk16 spune:
Vai, Techila sper sa vina totusi inapoi acasa prostutul... cum nu stiu ei unde le e mai bine
Poate a mers in cautare de parteneri de joaca, si o sa vina cand il apuca foamea...
Noua ne-au furat tiganii un catelus avut inaintea astora doi. Nu era de rasa, n-am inteles ce interes au avut, ca oricum doar atat ca ii poarta dupa ei cu caruta...
A, si sa stii ca daca chiar l-au luat si la un moment dat e liber, el tot la voi acasa vine! (Ca Lassie) Am avut la tara o catelusa si era pitica atunci cand au furat-o niste oameni din alt sat. Peste cateva luni, exact in dimineata de Ajunul Craciunului, a aparut murdara si cu urme de lant la gat. Deci cand a reusit sa se elibereze a fugit acasa...
Vai, cred ca vorbesc deja prostii, si nu zic nimic care s-o ajute pe scumpa noastra techila, doar ca asa de tare m-a afectat chestia cu Dexter ca deja numai aiureli scriu...
27+
lutoniana spune:
Ieri alaltaieri asa de frumos ne-am distrat si azi cred ca ne-am tampit iar
Nu m-am putut abtine si am luat un pepene rosu, 2 galbeni si o sticla de 2 litri de apa....si inca ceva pe acolo si nu stiu cum am ajuns cu ele pana acasa dar ma doare tare burtica
Acum respir adanc si sper sa imi treaca.
Promit ca nu mai mananc niciun pepene pana nu vine Adi ...dar asa de mult imi plac de nu mai pot dupa ei......
Techila nu mai plange te rog. A mai fost pe afara pana acum ? ca poate stie sa se intoarca singur ....
Unde crezi ca ar putea sa-l duca tiganii asa de repede...ca nu gasesti pe cineva asa repede sa le dea si bani pe el...pt ca tiganii nu o fac gratis ci sa scoata si ei un ban.
Cea mai fericita 33 + cu
techila spune:
dexter are 5 luni, e mic si prost, nu stie sa deschida poarta si daca e deschisa nu iese decat ca sa se bata cu alte javre, care alte javre acum sunt prezente langa poarta mea, dupa aia intra imediat in curte. a venti sotz, n-a gasit nimic ca cica l-ar fi vazut niste muncitori si a plecat acum iar pana in satul cel mai apropiat sa il mai caute....mi-e asa frica...cand ma gandesc la dexter al meu stand intr-un lant nenorocit pe la vreo scarba de stapan...unde naiba sa ma duc sa il caut?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si