Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

luto si manga, pe aici arata tot felul de chestii de speriat cu privire la gripa porcina din uk.cica ziceau acum ca femeile care intentioneaza sa ramana insarcinate sunt rugate sa isi amane hotararea si ca din toamna toate gravidele vor face obligatoriu nu's ce vaccin, ca tocmai a murit una dupa ce a nascut.
diana, de ce esti asa in pasa proasta? ai plans pentru ca ti-ai trimis copilul cu mama la tara sau din alte motive?

Stiu ca astia se agita rau de tot numai ca eu nu-i bag in seama. Stiu caz de fetita de 2 ani bolnavioara care nu a avut defapt mai nimic si mai am si sotul care imi spune ca e o vrajeala care are menirea sa sperie masele.....asa cum a fost si cu gripa aviara si cum vor mai fi.
Acum au comandat nu stiu cate zeci de milioane de vaccinuri si vor sa le faca ....te cred si eu ca trebuie sa le vanda si pe alea cumva....
Ma rog, noi doi avem alta viziune asupra situatiei dar iti multumesc mult pt grija, e tare placut cand vezi ca cineva se gandeste la tine

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ramo, din Selgros mi-am luat bilutele, dar cum a zis si ralu, cred ca gasesti peste tot unde au fotolii din puf. EU in Cora sincer n-am gasit...

Ma duc sa pun si eu pestele pe gratar ca mi-e cam foame. Ba si niste legume congelate... nah, ce sa fac...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Nu se poate.... am dat escape cand reteta era gata postata

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila vin si eu la gratar. Numai sa-mi spuneti ziua si cum pot ajunge la tine asa mai pe scurt (asta daca nu v-ati intalnit deja). Weekend placut la toata lumea.
+ 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mai fetelor, mi-a fugit cainele. a coborat soatza sa se duca sa ia bere si era poarta deschisa si dexter nicaieri. nu mai pot, mi s-a intarit burta intr-un mare fel de la alergat, nu stiu unde sa ma mai duc, stau 5 min sa ma odihnesc si plec iar sa il caut. poarta mea nu se deschide de la vant, e sanatoasa cu yala sanatoasa...cum naiba s-o fi intamplat, ca mereu m-am gandit sa fiu sigura ca n-are pe unde pleca...sotz a plecat cu masina pe camp, dar pana acum nimic....puii mei, nici nu am pe cine sa intreb ...hai ca plec iar

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monica uite site-urile cu sapunurile cu pricina. nu stiu dk e ajuta cu ceva ca sunt de aici.
http://www.naturalsoap.co.uk/cpsoap.htm - de pe asta a cumparat prietena mea si e f multumita. zice ca nici pielea capului nu i se mai usuca si i s-a incretit iar parul.
si al doilea www.morethansoap.co.uk/" target="_blank">magazine de sapunuri si produse naturale de baie.

cat depsre carti, imi pare bine ca ti-a placut prima. si eu imi doresc sa fie asa...cand i-am spus preotului ce cred m-a certat. ca sunt slaba si cedez tentatiilor. tot ce-mi doresc este sa stiu ca nu aici se termina tot si ca iadul e o inventie. important este totusi sa incercam sa fim mai buni, sa fim fericiti si sa multumim pentru ceea ce avem. si sa gandim pozitiv.

despre gripa porcina, lucia m-a mai linistit. sper ca sa duc sarcina asta la bun sfarsit si sper sa fie intr-adevar modul lor de a mai vinde medicamente. pana la urma industria farmaceutica trebuie sa se imbogateasca. astia care fac tamiflu au dat de o mina de aur in ultimele luni.

cat despre vaccin...mi-a spus si mie moasa ca dk am simptome sa ma duc sa mi-l faca, dar nu am incredere. sunt insarcinata. nu as baga vaccinuri in mine acum.

am uitat oare sa raspund cuiva? am trecut iarasi prin cutiile de sub pat, dar nu m-am indurat sa mai arunc nimik si mi-e o ciuda de nu mai pot. am facut si inventarul lucrusoarelor pe care deja le am pt bebe si mi-am dat seama ca am deja o gramada. am mai facut si noste poze pe care le voi pune pe webshot soon. cel putin la body suits sunt mai mult decat ok pentru inceput. am vreo 10 bucati. intrebare...cat se tin manusile alea la inceput. stiu ca sunt ca sa nu se zgarie bb pe fata...dar are cineva idee pana la cate luni merg?

techila...mama, cred ca ce sperietura ai tras! bine ca ai sot si caini acolo. cred ca dk eram singura, nu as fi inchis un ochi toata noaptea. distractie placuta la gratar.

geani ma bucur ca esti bine. ma duc sa pun poze.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Merci de raspunsurile legate de bilute: nu am Cora aici la mine la tara, dar am Carrefour, Praktiker, Selgros, Metro... tre sa gasesc si eu nu? Doar sa le caut

Deci reteta aia de mancarica de dovlecei
Ingrediente: 3 kg dovlecei, 4 cepe mari, 5 rosii coapte, 3 foi de dafin, piper boabe sau macinat, ulei, sare dupa gust, marar.

Mod de preparare:
Intr-o cratita se pune putin ulei, ceapa curata si tocata si rosiile taiate cubulete si putina apa cat sa le acopere. Se pune cratita pe foc mic sa fiarba bine. Intre timp voi aveti treaba cu dovleceii. Se curata dovleceii de coaja si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari. Toata cantitatea de dovlecei se pune intr-un castron mare/ o caserola. Cand rosiile si ceapa au fiert, se pun peste ele dovleceii storsi bine in pumni de excesul de apa din ei (cu toate ca ii storci bine, tot raman zemosi). Se lasa la foc mic sa fiarba bine si se amesteca din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul cratitei. cand aproape au fiert, se pun foile de dafin, piperul, potriviti de sare si puneti mararul tocat.

Techila, stiu ca ma vede DD ca eu pacatuiesc...si gatesc duminica ca nu aveam ce sa le mai pun in farfurie alor mei Mi-o voi lua eu candva pentru asta, sigur.

Ramona

Tudor Gruia 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

monica inca un website pt tine si delivers in Europe. si au o gama de 5 sapunuri/sampon pentru mother and baby de sapunuri organice.

www.organicsoap.net/soap-gift-packs-c-5.html" target="_blank">sapunuri

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila draga sper sa-l gasiti pe Dexter. I-a nospa dc s-a intarit burtica. Din pacate cred ca e mai bine sa stai pe acasa tu si lasa-l pe sot sa caute catelul.
+ 32

Mergi la inceput

Techilo fata ia mai stai tu oleac linistita, daca nu vrei sa vina barzoiul ala prea devreme pentru pestii tai!! Vezi ca vin la tine sa te potolesc
Are cine alerga dupa Dexter, asa ca stai linistita... Poate s-a dus si cainele la gagici... ca in mijlocul campului nu cred ca gaseste vreuna sa o aranjeze.
Poate azi e black sunday la tine?? ca parca e prea de tot... ba sotu, ba cainele

Ramona

Tudor Gruia 29+

Mergi la inceput