Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Kemsy bine ai mai venit pe la noi
danangie ce frumos ai raspuns fetelor, atat de organizat....
te pup si pe tine cu drag
ramsan multumim mult pt reteta, foarte fain suna. Eu stiam mancarica de dovlecei taiati cubulete asa....daca ii dai pe razatoare se face asa mai ca o pasta..sau cum sa spun, mai legata, nu ?
Oricum gusturile mele gasesc dementiala combinatia de dovlecei cu marar.
Pentru ca m-am prins si eu dar foarte greu ca pot sa-i spun si Mihaela lu' duamna Kawaichan, (am si eu nevoie Ralu de emoticonul ala cu stersul pe frunte ca tare-mi place) as vrea sa o intreb daca mai stie ceva de fetele noastre eroine si daca au ajuns cumva la casica lor.
Abia astept sa citesc la Devyla pe blog despre mogaldeata mica...ca scrie foarte frumos si natural.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria ai o burtica frumoasa si finuta! Si ce frumos ii zambesti fotografului!

Ce-mi place salopetuta aia grosuta!!! Si m-am distrat la culme la babetica aia cu dj!

Si eu sunt foarte tare cu organicele. Chiar incepusem o firma pe vremea cand in ro erau doar doua magazine virtuale de produse organice si in rest, in magazine, nu gaseai nimic. Aveam chiar si aranjate chestiile cu strainatatea, sa importam. Dar a venit criza financiara, impozitul forfetar al lui boc, si eu cu asociata mea amandoua gravide (si cu alt servici full time, deci asta ar fi fost numai hobby), fara alti angajati, si fara sa fim sigure ca am putea castiga cat impozitul acela . Asa ca am suspendat-o pe urmatorii 3 ani .

Partea buna e ca ne venisera deja ceva produse din afara (deci mai ieftine decat din tara), si le-am platit tva-ul si ne-au ramas legal noua. Pentru bebe avem de la baby boo organics, si pentru oameni mari am fi fost prima firma care ar fi adus balm balm si organic botanics... Dar... acum au ramas vise... .

Din tara eu imi mai cumpar produse de la rangali.ro (sampoane,...) si de la elemental.ro (detergenti de vase, casa, haine,...). Si multe produse alimentare de la sonnentor, petras bio, solaris plant bio, etc. Am si uitat care mai sunt. Dar vezi cum fac reclama la concurenta?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

techila imi pare tare rau pentru cutul tau! sper din suflet sa-l gasiti/ sa revina acasa..oare nu puteti merge pe la vecinii vostrii colorati sa intrebati?! sa oferiti ceva recompensa, eventual..te pup, incearca sa te linistesti;

Dana 29s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ieri alaltaieri asa de frumos ne-am distrat si azi cred ca ne-am tampit iar
Nu m-am putut abtine si am luat un pepene rosu, 2 galbeni si o sticla de 2 litri de apa....si inca ceva pe acolo si nu stiu cum am ajuns cu ele pana acasa dar ma doare tare burtica
Acum respir adanc si sper sa imi treaca.
Promit ca nu mai mananc niciun pepene pana nu vine Adi ...dar asa de mult imi plac de nu mai pot dupa ei......

Techila nu mai plange te rog. A mai fost pe afara pana acum ? ca poate stie sa se intoarca singur ....
Unde crezi ca ar putea sa-l duca tiganii asa de repede...ca nu gasesti pe cineva asa repede sa le dea si bani pe el...pt ca tiganii nu o fac gratis ci sa scoata si ei un ban.

Cea mai fericita 33 + cu

Ooofff, puiule, stai si tu linistita in pat, sa treaca durerea...

N-ai ceva vecini pe care sa-i rogi sa-ti aduca pepene cand isi fac cumparaturile la supermarket?

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

dexter are 5 luni, e mic si prost, nu stie sa deschida poarta si daca e deschisa nu iese decat ca sa se bata cu alte javre, care alte javre acum sunt prezente langa poarta mea, dupa aia intra imediat in curte. a venti sotz, n-a gasit nimic ca cica l-ar fi vazut niste muncitori si a plecat acum iar pana in satul cel mai apropiat sa il mai caute....mi-e asa frica...cand ma gandesc la dexter al meu stand intr-un lant nenorocit pe la vreo scarba de stapan...unde naiba sa ma duc sa il caut?

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Partea buna la sate e ca toata lumea e gata sa parasca... intrebi in stanga, in dreapta, si se dau ei in gat... Daca l-a luat cineva de acolo, va aparea "umil", spunand ca l-a gasit si voia sa-l salveze...

27+

Mergi la inceput

lucia mami, te-as certa asa un pic, dar nu-i cazul pentru ca si eu fac la fel (noroc ca nenea cu pepenii nu este f departe de blocul nostru..dar totusi); sper sa treaca durerea, as zice sa iei no spa, dar cred ca voi nu aveti acolo medicamentul asta..te, stai putin linistita in pat;

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai fetelor, rad si plang in acelasi timp. sa a povestesc. cand alergam eu de pe un balcon pe altul si cautam dexterul vad tiganca ca venea cu o sacosa in mana...nu bag in seama ca aveam alte probleme. sotz se dusese deja la tigan si il intrebase, el a zis ca nu stie nimic. v-am zis ca sotz a plecat a doua oara sa caute cainele prin sat. eu eram singura, tot pe la geamuri cand suna la usa. era tiganca cu cainele meu legat cu o sfoara, mort de frica, la pmant, plin de scaieti si noroi, abia mi-am dat seama ca e javrul meu. a inceput tiganaca sa planga ca a sarit cainele meu pe ea si ca i-a rupt rochia si imi arata cordonul cu care era legat dexter. ca l-a gasit pe camp si s-a gandit sa il ia sa il arate lu' barbate-su, desi cainele meu o muscase si ii rupsese rochia minunata. a zis-o p-asta cu ruptul rochiei de 15 ori...intre timp a venit si sotz si i-a dat un milion pentru rochie ca nu avea mai marunt. si dupa aia am stat si am socotit eu ca probabil cainele meu iesise in vreun fel pe poarta, nu stiu cum, si tiganul l-a luat, pentru ca eu v-am zis ca pe tiganca am vazut-o cand venea singura, fara nici un caine. dexter este ciobanesc belgian, pentru necunoscatori este o potaie ordinara, in nici un caz de rasa, d-aia cred ca l-au adus inapoi, sa se aleaga si ei cu un ban (tiganii respectivi mai au asemenea antecedente). iar dexter al meu s-a ascuns dupa casutza lui si nu iese de acolo nici cand il chemam noi, atat de terorizat este...are niste urme pe gat, cine stie unde l-or fi fi legat aia...
d-aia unul din copiii mei va fi asasin platit....i-as omori cu mana mea acum pe nenorocitii aia....

mi-a venit copilul acasa!!!!!!! dau de baut!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Techila

yuhuuuuuu

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

sper sa treaca durerea, as zice sa iei no spa, dar cred ca voi nu aveti acolo medicamentul asta..te, stai putin linistita in pat;
426629@N04"]Noi[/url]

Am si No=spa.... dar nu iau, stau acum cuminte si mananc pepenas ..sper sa imi treaca.
Nu mai fac, zau ca nu mai fac asa ceva

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Raluk ce idee buna de afacere! poate o sa puteti sa reveniti candva la ea;

Apropo de analize, zic si eu sa nu-ti faci griji: anemia pe care o ai este de fapt o falsa anemie, datorata hemodilutiei (creste cantit de lichid din vase); spui ca fierul este ok? cu atat mai bine! si vezi, nu ti-au facut si indicii eritrocitari? (sunt niste analize care fac parte din hemoleucograma: VEM, CHEM, HEM)..daca si astia sunt buni, don't worry! cu corpii cetonici, in conditiile in care ai glicemia buna, nu te gandi la diabet...mai degraba eu cred ca tu nu papi minumul acela de glucide pe care ar trebui si din cauza aceasta organismul incepe sa isi sintetizeze singur, pe alte cai; sau poate nu bei suficienta apa (desi ma indoiesc);

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput