Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ramona eu am vazut bilute din alea peste tot unde se vinde mobila, si deci unde sunt fotolii puf din alea cu bilute. Am vazut in Metro, in Cora, etc. Probabil au si in magazinele de mobila.

27+

Mergi la inceput

A, si am uitat sa zic pofta buna sau sa-ti fie de bine. Asteptam reteta, oricum intreba Dana de retete cu dovlecei/zucchini.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola fetili,
nu mai munciti duminica, ne apucase si pe mine si pe sotz cheful de treaba si si-a infipt un cutit in mana, tasnea sangele ca din gatul porcului...mult ne-am chinuit sa il oprim, cred ca a curs 20 min suvoi, nu am mai vazut asa ceva. acu cica s-ar fi oprit, juma de fasa am consumat.

mi-am pus muscate in ghiveci, le-am inmultit pe cele pe care le aveam, care sunt pline de boboci dragutele de ele...

aseara pe furtuna aia mi-a tremurat casa in asa hal ca mi-a cazut laptopul de pe masa, mi-a sarit inima din mine, si lui sotz la fel, cainele era deja departe ca a taiat-o la parter de frica

luto, cer ertare ca nu am fost pe faza cand ai cerut adresa cu perna, eram prinsa cu niste sange, am vazut ca ai primit-o intre timp de la raluka

VA ASTEPT PE TOATE LA GRATAR, LISTA ESTE DESCHISA, INSCRIERILE SUNT GRATUITE

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Of, techila ce patanie! Multa sanatate sotului, sa nu mai pateasca din astea in veci!

Lasa tu acum lista de vizita, numai daca nu cumva vin fetele sa gateasca la gratar in locul sotului, sau daca sunt careva asistente sexy sa aiba grija de el

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Of, techila ce patanie! Multa sanatate sotului, sa nu mai pateasca din astea in veci!

Lasa tu acum lista de vizita, numai daca nu cumva vin fetele sa gateasca la gratar in locul sotului, sau daca sunt careva asistente sexy sa aiba grija de el

27+

ce asistente??? nicio asistenta!!! eu ce sunt? ce, eu nu sunt secsi? ce vrei sa zici? plus ca daca e vorba de gratare si de musafiri ii trece si deget si tot, e in stare sa-si creasca inca unul, doar sa vina lumea. bine ca s-a oprit sangele, chiar nu am vazut sa curga asa dintr-un amarat de deget

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

am venit acasa si acum ma uit la stiri. selen 80 am vazut ce furtuna groaznica a fost azi noapte la mare, dar ma gandesc ca dupa ora 1 azi noapte ca nu te-ai fi plimbat tu pe furtuna prin mamaia, nu?
luto si manga, pe aici arata tot felul de chestii de speriat cu privire la gripa porcina din uk.cica ziceau acum ca femeile care intentioneaza sa ramana insarcinate sunt rugate sa isi amane hotararea si ca din toamna toate gravidele vor face obligatoriu nu's ce vaccin, ca tocmai a murit una dupa ce a nascut.
diana, de ce esti asa in pasa proasta? ai plans pentru ca ti-ai trimis copilul cu mama la tara sau din alte motive?

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Cristina, spor la mutat si la multi ani lui Andrei!
Techila te rog ai grija de sotul tau. Sanatate multa. Si cateii parintilor s-au speriat si vroiau saracii in casa din cauza furtunii. Iar bebelusul m-a inghiontit toata noaptea de la tunete.
Cand este gratarul? Sorry trebuie sa citesc in urma ca am pierdut un capitol cred.
+ 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ola fetili,
nu mai munciti duminica, ne apucase si pe mine si pe sotz cheful de treaba si si-a infipt un cutit in mana, tasnea sangele ca din gatul porcului...mult ne-am chinuit sa il oprim, cred ca a curs 20 min suvoi, nu am mai vazut asa ceva. acu cica s-ar fi oprit, juma de fasa am consumat

vezi techila de ce doarme al meu?
radem si glumim, dar el nu lucreaza nici duminica si nici in alte sarbatori religioase (cu exceptia serviciului)pentru ca in urma cu cativa ani, de sf maria a lucrat de a innebunit la calculator ceva si nicicum nu ii iesea. o zi intraga s-a chinuit saracul de dimineata pana seara si nimic.seara, obosit si satul le-a lasat balta, iar a doua zi le-a luat de la capat. crede-ma ca din prima a iesit tot si a durat doar cateva ore.asa ca de atunci, el nu mai munceste duminica.

oricum, sa-i treaca repede taietura!sa nu care cumva sa le treaca prin cap la fetele astea care ajung mai repede ca mine la tine sa vina sa-l doftoreasca!

anco 32+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

27+

ce asistente??? nicio asistenta!!! eu ce sunt? ce, eu nu sunt secsi? ce vrei sa zici? plus ca daca e vorba de gratare si de musafiri ii trece si deget si tot, e in stare sa-si creasca inca unul, doar sa vina lumea. bine ca s-a oprit sangele, chiar nu am vazut sa curga asa dintr-un amarat de deget

Se pare ca avea dreptate Mangulica cu munca duminica.
Doamne Doamne e sus si vede.
Tocmai de aceea eu abia m-am trezit IAR si plec sa-mi iau apa si pepene ca sunt lesinata de sete de numai pot.
Cand vin, daca nu adorm iar de la efort fac si poze la cela cateva lucrusoare ca de dimineata am tot zis ....

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Secsi techila cum sa nu?

27+

Mergi la inceput