Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Am facut juma de defrisare acu iau o pauza.

Am vrut sa zic ceva si am uitat...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Si tu parca ti-ai luat Ralu perna, ai link ul ?

Cea mai fericita 33 + cu

doar acuma am vazut mesajul

http://www .bebelusu ltau.ro/detalii.php?cod=AR01

Stii ca asta nu se poate ascunde nicicum, decat cu spatii, ca-i considerat reclama

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Iuliapapusa, casa de piatra si renovari rapide si fara stres !

Clodute si giuliela, bun reaparut din umbre ! Clodute, f frumos ca tricotezi, si la odiseea cealalta, e o fata care a trebuit sa stea mult la pat, a facut si cerclaj, dar a profitata la maxim si a facut fff multe puloverase, fularele, caciulite, o adevarata nebunie toate ! Viteaza de mine a cerut modelele, dar evident ca nu am facut nimic...

Doro, bun revenit si tie !

Kawaichan, tare faina burtica colorata si frumoasa foc !

Cristina, spor la mutat si la multi ani lui Andrei Eric, sa fie sanatos si bucuros !

Monis5, wellcome ! Misto pozele, categoria slim scrie pe tine ! Bravo !

Adela, sorry, dar m-a pufnit rasu'... copil de 5 kg, nascut cu femeia de servici. Hai sa fim seriosi, tin pumnii sa nu nasti in perioada de concediu !

Mimika, distrat teribil cu sotul care vb prin somn

Vik_cj, trisezi... 7 capitole nu au cum sa ti se traga de la absenta de o saptamana, poate de doar 3-4 zile... Au un ritm fetele astea de transpir insutit alergandu-le, dar mi-s dragi si recuperez cu placere.

x_ggg, burtica e frmuoasa si micuta, nu e burtoiul ala despre care vorbesc nestiutorii. Te-ai tuns ? Nu se vedea prea clar, dar parca nu am vazut parul lung.

mariaana, citit si povestea ta. Un camp de floricele pt taria ta ! Te pup si Doamne ajuta !

Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

In alta ordije de idei, ma simt, cred, mai bine. Am devenit mai nebuna si stau non stop cu mana pe burtica sa-i vad "textura" de am ajuns sa nu mai stiu exact cum trebuie sa fie. Mai am doua zile de tratament, a inceput sa ma doara si fundul si probabil ca nu-mi va trece bine ca ma iau iar la ciuruit in maternitate, cand oi naste...

Ieri am tuns carliontzii Dariei si am reusit o tunsoare "la rotund" cumva. Daca ar vrea sa stea cu el desprins, i s-ar increti si la spate, cred, in jurul fruntii si urechiuselor, e toata carliontzi, s-ar parea ca asa ii ramane parul.

Si la noi s-a racorit si apreciez mult asta... Deja nu mai puteam si de obicei imi place caldura, dar fiind acum treaba cu gravideala asta, totul e dat peste cap.

Din pacate, restrictia mea de la carne si oua s-a transformat, neintentionat si necontrolat , in "liber la paine". Eu nu prea mancam paine inainte, dar acum as manca si paine cu paine.

Inca se mai munceste la noi, cu renovatul si ma rog sa se termine mai repede cu interiorul, sa pot face in ritmul meu de gravidutza lucruri marete in timp lung si cu pauze dese.

Merg sa bag un puiut de somnic cu tunsulica mea pufoasa ! Sa fiti cuminti, da ?

Geani 33+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Eu astazi sunt cam deprimata pt ca mi-am trimis copilul cu mama la tara. Am tras o tura de plans si acum m-a luat somnul asa ca o sa ma intind ca sa trag un pui de somn, dar o sa revin mai tarziu.
Pa.

29+ si mamica strengarului David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Hellooo, fetele!!Va citesc din umbra, acum nu-mi mai permit sa las weekend-ul sa treaca fara sa va citesc, ca nu mai pot recupera tot .
Tare as veni si eu la gratar cu voi, la techila, dar vorba lutonienei, la mine si un stol de barze ar avea probleme la decolare .
Vad ca va simtiti foarte bine pe acest forum , ii urez bun venit si lui moni5, o compatimesc pe Manga ca trebuie sa mai munceasca pana pe 5 septembrie (eu teoretic trebuie sa lucrez pana pe 29 august, dar de pe 1 intru in concediu de odihna ), ma bucur ca lutoniana si-a luat camasa (nu stiu cum ati rezistat cu cumparaturile, eu o luam...pe aratura daca nu avem luate de toate, din cauza stresului ).
Eu drept sa va zic abia astept sa scap de burta..., NU DE ALTA DAR MA SIMT ASA GREOAIE, MA ENERVEAZA CAND MA DOR UNELE, ALTELE, plus ca asa de mult imi doresc sa-mi vad bebelul ca ma..topesc de dorul lui
Astazi m-am trezit umflata, am niste degete ....Plus ca toate incheieturile sunt intepenite....
Please, linistiti piticul...am intrebat dar nu mi-ati raspuns (la mamele de baietei ma refer ). Care-i treaba cu cuculeztul lor?ce trebuie sa faci, de ce piele trebuie sa tragi??
Ma duc sa mananc ceva...
Revin

Gianina 30+ cu Loris Stefan

Loris
Fotografii

Mergi la inceput

Geani ce ma bucur ca mai scrii pe aici, si ma bucur si mai tare ca esti bine! .

Pupam si cretulina, ce usor o sa-i fie ei acum . Si mi-am dat seama ca si eu am onduleuri mai mult pe langa fata, la ceafa mai putin.

Selen si eu de aia tot lipsesc, ca i-am furat sotului o mana de cartofi taiati sa-i prajeasca si mi i-am bagat la cuptor, sa fie cica mai sanatosi . Si mi-am mai taiat niste rondele de dovlecei si niste ardei tot asa la cuptor. Si apoi o sa pretind ca mi-am facut de mancare

27+

Mergi la inceput

Kemsy pofta buna . Mai, deci sunt pareri si pareri. Si nu ma refer numai aici, ci si prin cartile apreciate... Si la fiecare situatie sunt exemple si contraexemple si in viata reala. Unii zic ca e bine sa tot dai de preput inspre baza penisului si sa speli acolo peste tot ca sa nu se infecteze. Altii zic ca nu e bine sa fortezi lucrurile, ca acolo e exact flora care trebuie, si ca fortarea asta face rani si intra acolo microbi si se infecteaza rau...

Stiu ca asteptam mamicile de baietei sa ne explice multe pe chestia asta. Dar oricum, nu ma stresez inca, am impresia ca totusi acea fortare a preputului n-o vom face chiar din primele 3 luni, sa zic... Unii pediatri sunt de acord cu ea, dar numai dupa ce face copilul vreo 3 ani, deci pareri si pareri...

Monica acuma, io m-am oferit la unghii, dar nu vii si tu pe la mine la epilat? Ca de cand tot aman, deja nu mai pot umbla in pantaloni scurti.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

raluk, sa sti ca ma gandeam acum. Daca reusesc sa tai si ghearele sunt cea mai tare. POt spune ca azi am avut grija de moi

Geani, ne bucuram ca esti mai bine si ca nu ne mai urmaresti doar din umbra si ne si scrii. Am vrea si noi poze cu cretzulina ca tare frumos copil mai ai. Asa sa ne delectam si noi nitzel

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Gata, ma terminat si cu mancarica de dovlecei, un deliciu... gustoasa, ieftina, sanatoasa si destul de rapida. Wow ce reclama i-am facut...

Anco primit PM, e ok

Geani ma bucur ca ne scrii... asa rezumat mai spun si eu, nu ca al meu care a fost un fel de rezumat la rezumat

Raluk beton si cartofiorii la cuptor cu diverse pe langa ei!

Eu am un fel de perna de alaptat dar e de dimensiuni foarte mici, e doar pentru capul si trunchiul lui bebe. Am cumparat-o la ocazie de pe net, si cred ca e super ok asa. Ii voi mai indesa niste bilute... dar nu mai stiu exact de unde spuneati voi ca s-ar gasi. Parca pe tine, Monica, te auzisem cu bilutele alea, ai idee de unde mai pot cumpara??

Ramona

Tudor Gruia 29+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput