Burtici fericite de septembrie-octombrie (117)
Raspunsuri - Pagina 5
vias spune:
Buna fetelor....mai sunteti de groaza....am de citit, nu gluma...
Mariaanna sin tu mergi al Tg Mures sa nasti? si eu...
La ce medic mergi tu? Eu o sa nasc cu Sergiu Usurelu...
si acum ma apuc de facut ceva curat in camera..ca vine cu dulapul...si vine si draqul ala de soacra.....asa ca....pe mai tz!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
lutoniana spune:
Neata Selenico
Ralu, dar de ce nu bei fara cofeina ? la mine intra super de cand sunt gravi.....si o sa continui si pe perioada alaptatului.
Cea mai fericita 33 + cu
lutoniana spune:
Si am uitat sa spun ca vreau si eu la Techila la curte dar nu cred ca ma poate ridica barza de la pamant ca sa ma duca in zbor.....probabil ca-si va rupe ciocul
Cea mai fericita 33 + cu
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Neata Selenico Ralu, dar de ce nu bei fara cofeina ? la mine intra super de cand sunt gravi.....si o sa continui si pe perioada alaptatului. Cea mai fericita 33 + cu |
Pai oricum somnul si durerile de cap nu mi-ar trece . Nu stiu, am impresia ca daca zice ca trece cofeina prin placenta la bebe si el n-o poate metaboliza, si e toxica pentru el, eu credeam ca intra si toxinele din astalalta... Si tin minte ca dupa o perioada de doua saptamani fara cafea, cand am bagat una decofeinizata tot m-au luat palpitatiile, deci poate totusi are ceva...
Dar ai dreptate, pentru senzatia de rasfat, chiar o sa bag una . Tot am zis ieri ca la cafeaua de azi pozezi camasa .
A, apropo de poze, Selen lauda-te cu ce ai cumparat! 80% suna foarte bine!
27+
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Si am uitat sa spun ca vreau si eu la Techila la curte dar nu cred ca ma poate ridica barza de la pamant ca sa ma duca in zbor.....probabil ca-si va rupe ciocul Cea mai fericita 33 + cu |
deja am in minte imaginea....
27+
lutoniana spune:
Techila sau Mimika spuneti-mi si mie care e linkul ala cu perna de gravide ca vazusem ceva pe acolo si nu mai gasesc acum.
multumesc
Cea mai fericita 33 + cu
vik-cj spune:
Buna dimineata fetelor (asa mai pe la amiaza) si de la noi...nu am mai intrat de o saptamina si iara am de recuperat 7 capitole. Sunteti tare harnice...
Am vazut ca avem primul bebe...felicitari devylla si refacerea usoare, bebe sanatos si mancacios...
Eu tot din motive profesionale (ufff ca nu se mai termina odata!!!!!) am avut 10 zile de groaza cu stat pina la 2 noaptea seara de seara, verificat lucrari de diploma si facut evaluari pentru Aracis.... Dar de azi gata....program de voie.
Merg sa va citesc din urma....duminica faina va doresc!
29+ cu
gegea spune:
Buna ziua cu pupici inclusi !
Desi sunt pedepsita la pat, abia ieri am avut o zi fructuoasa in ce priveste alergatul dupa voi, dar am abandonat maratonul aseara, pe la pagina 3 (voi erati pe la 8), iar dimineata big surprise... capitol deja incheiat, aparut capitol nou.
Sa vedeti voi satisfactie pe mine cand oi "vedea" macar una din fetele alea care contribuie la curgerea continua si lina a capitolelor, gafaind si tot gafaind, in complicatul proces al recuperatului.
Incerc o recapitulare...
Inainte de toate, bun venit pe lume Lisa Maria, felicitari Sabina si sa treaca repede vremea, sa ajungeti acasa fericite si sanatoase ! Asteptam cu nerabdare sa intri si ii multumim lui kawaichan ca a facut atunci noapte alba si ne-a dat vestile, calde-calde !
Multumesc pt gandurile frumoase si urari de bine anco, raluk, ramsan, aida, dana15, manga, lullaby, cristina.
Raluca_u, f. nasoala povestea voastra, dar ma bucur ca e cu final fericit, ca Adinutza e sanatoasa, iar voi linistiti ! Eu te "stiam" de la topicul redoutistelor, insa nu stiam ca ati avut asa o experienta...
danangie, ai trecut de hopul cu sangerarea, i'm happy for this ! Multi ani fericiti alaturi de Alin, Alessio si bebe si, la fel, ma bucur ca s-a infirmat diagnosticul prichindelului voinic !
diana, multe bucurii si chiote de veselie in casuta noua care a adus fiecarui membru cate o particica de multumire !
raluk, ziceai ca ti se pare bizar site-ul celor de la babypoint. Eu am comandat de la ei, in iarna si am fost multumita si de calitate si de timp de expediere si tot. Acum nu mi se mai pare convenabil sa comand de la ei, dat fiind cresterea Euro
Alaptatul anyway, anywhere nu mi se pare ok nici mie. Momentelea alea sunt prea frumoase ca sa le imparti cu vecinul, matusa sau verisorul X...
Revin, sper ca tot azi...
Geani 32+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze
selen80 spune:
se pare ca n-o sa reusesc sa va ajung prea curand, ca trebuie sa iau o pauza de forum, sa fac ceva de mancare....noroc ca a tras o furtuna azi noapte si e racorel afara, ca altfel n-aveam nici un chef de bucatarit
I'll be back!
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni