Nou stil de viata (276)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata dragelor,

eu m-am trezit bine dispusa .

Delia, lasa vaicareala ca se duc ele kilogramele. Renunti asa usor?

Ioana .

Carmen, am vazut si eu pozele. Ce a crescut Teodor...tu esti neschimbata si lafel de frumoasa ca acum nu stiu cati ani cand am inceput noi sa scriem pe topicul asta . De-abia astept sa te vad in carne si oase.

Roxa, nu te mai necaji mai atat...oricum arati foarte bine.

Zuzi, mersi . Tu ce mai papi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

neata dragelor
stiu ca degeaba mai dau acu raport da asa sa ma simt bine va zic 56.8

Mephala, suntem bine, multumim, asteptam plecarea la mare.
Eduard creste, si s-a invatat sa ceara orice vede si-i place, sau crede el ca i-ar place. Asteptam gradinita, o asteapta si el saracu sa fie fie iar cu copiii.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne stilate!

sa aveti o zi buna si racoroasa!

Eu sunt in zona, alerg ca bezmetica pe la furnizori de mobila pentru casa; am trimis oferte la 5, am inceput sa primesc raspunsul lor. In prima oferta, bucataria (varianta ieftina) este 15,000 de Euro; ma gandesc sa-mi iau un resou si sa gatesc pe el, ca la preturile astea ma las pagubasa....

Intre mobile mai alerg si la Ploiesti, unde este Mara si unde merg aproape in fiecare zi; asa ca sunt mai toata ziua pe drumuri.

Greutatea este aceiasi, stangnez. Din pacate.... Dar nici nu prea fac nimic special ca sa nu mai fie aceiasi, asa ca n-ar trebui sa ma vait!

Carmen, sunteti foarte frumosi! Sa-ti traiasca minunatiile de baieti!

Tzuni, cand pleci la Praga, vineri??

Anda, ce face pisi dragalas? Unde doarme?

Gusta, vacanta frumoasa in continuare!

Va pupez pe toate si sper ca intre o mostra de beton amprentat si una de insula de bucatarie si mai scriu trei randuri!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata fetelor!
Va multumesc mult pentru urari.
Ziua de sambata a fost una frumoasa dar foarte obositoare. Foarte cald, dar pe la ora 00.30 a inceput o ploaie de am zis ca nu este adevarat. Bine ca am avut unde sa ne adapostim si sa continuam petrecerea, care s-a terminat pe la ora 4.00 dimineata.
In ce priveste investigatiile mele, cum v-a spus si sor'mea, laparoscopia a decurs bine, ma simt bine, dar sansele pentru bb sunt destul de mici (dupa spusele doctorului), datorita varstei inaintate. Ce am inteles eu, este ca as avea la dispozitie 6 luni (pentru a ramane insarcinata), dupa care probabil trompa functionala se poate infunda iar. Nu prea am putut sta de vorba cu doctorul, dar mi-am facut programare pe 24 august, la clinica lui, si atunci voi discuta mai mult. Acum sunt in repaus, dupa laparoscopie. Eu totusi voi incerca in aceste 6 luni sa raman insarcinata pe cale naturala. De vitro nu stiu ce sa zic, este foarte scump (3000-4000 Euro), cu sanse de reusita 20-25%. In plus tratamentul este destul de greu, necesita spitalizare 2 saptamani, dupa, daca este ok, la fel trebuie stat acasa, ceea ce nu-mi permit. Trebuie sa ma gandesc foarte serios. Dar sincer nu exclud posibilitatea adoptiei. Insa acum nu ma gandesc la asta, trebuie sa incerc pe cale naturala, cu incredere in Dumnezeu. Mai ales ca am facut si pasul cel mai important, casatoria religioasa.

Raportul meu pentru acest final de concurs, din pacate este stagnare, adica 66 kg. . Scuze colega de echipa pentru neatingerea targetului, dar sincer, acum cred ca este ultimul lucru la care sa ma gandesc.

Anda superbe pozele din Cypru, iar tu arati bestial.
Kristin superbi copii ai.
Carmen de ai tai nu mai zic nimic, sunt o minunatie.
Tzuni pentru slabit. Meri este o minunatie de fetita. Ma bucur nespus pentru vizita la ai tai. Pana la urma toate se aranjeaza asa cum trebuie.
Vikinga arati nemaipomenit, iar copii sunt superbi.

Intr-adevar acasa am probleme cu internetul sau cu computerul, asa ca nu stiu cand voi rezolva.
De azi intr-o saptamana plecam in concediu, la mare.
Va las acum ca am treaba.
Pupici la toate fetele

P.S.: am sa o rog pe sor'mea (si ea are probleme cu computerul) sa puna poze de la nunta, sper cat mai curand.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dimineata.

Ioana, multumim pentru . O zi frumoasa!

Hopes, ce greutate frumoasa ai, , pune o poza, please!!!!!

Ruxi, multumesc, ma bucur ca esti bine dispusa. S-o tii tot asa, .
Si eu astept sa ne vedem.

Anda, hai la semnat condica, fata scumpa.

Gabi, multumesc. Moaaama, ce preturi de bucatarii...scump, maica, scump!

Lou, draguto, scriind aniversatii lunii august, mi-am dat seama ca in iulie ti-ai serbat si tu ziua de nastere. Asa-i? Spune drept si te uram acum, chiar daca e tarziu.

Delia, tine aproape de noi, ca altfel primesti bataitza, .

Ne pregatim sa iesim la plimbare.
O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Carmen: prezenta la apel, sa traiti .
Ioana: mai am de lucru un pic, dar partea grea a trecut. Deci o sa avem scolarite in acelasi timp
Gabi: pisi e tare scump si cumintel. De dormit doarme pe unde il apuca somnul (doar in cosul propriu nu vrea), dar cel mai des la mine pe banda. E mortal ca doarme cu burta in sus de cele mai multe ori. EU nu stiam ca sunteti in plin proces de amenajare a casei, ca asa iti inteleg starea nu tocmai minunata. La noi au trecut 2 ani si inca mai am sechele legate de muncitori si cautat materiale.
Violeta: multumesc de aprecieri. Tin pumnii sa vina bebe cat mai repede. Mie mi s-au descoperit problemele ginecologice la 16 ani si cam de atunci mi s-a spus ca voi avea sanse minime sa raman insarcinata si sa duc o sarcina la bun sfarsit. Cum stiam asta, ne-am apucat de lucru inca inainte de nunta, si am reusit dupa 2 ani.
Hopes: felicitari!
Ruxi: ma bucur ca esti bine dispusa. Tine-o tot asa. Aprpos pe unde mai esti cu greutatea?
Delia: chiar asa cum spune Ruxi: ce-i asta cu trecut in pauza?
Zuzi: so, asteptam meniul pe azi
Claudia: felicitari surioarei. Spune tu ce vrei si fac eu cumva sa iti indeplinesc cerintele pentru o saptamana de bunici.
Tzuni: am glumit scumpa, dar ma bucur ca iti place pisoiul.
Roxa: nu ma bag peste recomandarile nimanui, dar nu imi place deloc regimul tau. Si legat de faptul ca nu slabesti: e un efect normal al regimului la care te supui - cu cat corpul tau primeste mai putine calorii (mai putina energie) cu atat devine mai eficient (in sensul ca isi face treaba cu consum energetic mai mic).
Va pup pe toate si fug ca am meeting in celalat sediu de la 11,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata din nou,

Gabi, nu se incurca astia cu preturile vad...15.000 de euro?! Iti raspund eu la ce ai intrebat-o pe Tzuni...vineri vine,da.

Violeta, astept pozele .

Carmen, se pare ca am toate sansele sa o tin tot asa .

Anda, mersi. Cu greutatea sunt ok...am avut o perioada nasoala cand am decis sa ma despart de sot si am mancat mult mai mult ca de obicei...pusesem cam 1 kg intr-o luna. Acum mi-am revenit, sunt la greutatea mea, in jur de 62kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna ziua la fete ambitioase si suple si La multi ani sarbatoritrlor din ultima perioada.

Anda, sunt pe aici, mai arunc din cand un ochi pe la voi cand apuc.Am fost si in concediu,acum pentru 2 saptamani am musafiri si apoi iara am sa mai plec in mici iesiri pe ici pe colo.

Eu pe zi ce trece ma unflu,in curand am sa-mi iau zborul,dar atunci cand va fi cazul voi reveni printre voi.

Violeta, casa de piatra.Pe mine totusi ma mira unii dr, nu te supara pe mine.In pimul rad HSG-ul, putea sa-ti zica atunci ca poti incerca imediat, era o perioada foarte propice,fiinca trompele fusesera irigate ca sa zic asa,sansele erau foarte mari.Alta prostie foarte mare este asta cu varsta,cati ani ai tu?38,stiu atatea femei care au facut copii si dupa 40 de ani si unele din ele se chinuiau de ani de zile.Nu stiu de ce unii dr au darul de a-ti taia aripile si spulbera sperantele.Daca sotul sta bine cu spermograma, puteti incercat foarte bine si o IA, nu trebuie sa ajungi la FIV.
Iti recomand cu drag un dr din Bucuresti daca vrei,nu stiu de ce bati drumul tocmai pana la Brasov.
Sunt atatia dr buni si in capitala.Eu iti doresc oricum bafta.

Carmen, vazut poze, iti sta foarte bine.Pup mamica printisorilor cu ochi albastrii.

Pupici si la restul fetelor.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello!

Eu sunt la munca, am treaba gramada dar lipseste seful asa ca am bagat un ochi pe aici.
Tumpi chiar ma intrebam de ce nu mai scrii.
Anda - multumesc de incurajare, ai dreptate ca trebuie sa ma bucur de orice scadere, cat de mica.
Carmen - absolut fermecatoare, dar ce sa mai zic de baietii cu ochi albastri - minunati.
Vio cred ca n-am apucat sa iti urez "Casa de piatra!", o casnicie frumoasa si senina si binecuvantata cu copilasi sanatosi.
Lupta in continuare, ca e singura lupta care merita cu adevarat

Cris nu mai zici nimic?

Eu iar visez la copii, la un baietel cuminte in tricou cu guleras alb (asta e cel mai recent vis ). Of, de ar veni mai repede...

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui justasmallkiss

Zuzi,stai linistita ca o sa invete si engleza.La gradi nu o dai?Delia e in extrema cealalta nu vorbeste o boaba romaneste cu toate ca noi in casa vorbim doar romaneste.Mi-e tare ciuda dar sper ca in viitor sa isi dea interesul.

Dragelor va pupacesc pe toate si va doresc o zi frumoasa.

Poze:http://community.webshots.com/user/Hanna_26
IoAnA

Ioana exact de lucrul acesta ii e frica si lui F. Dar pana la urma indiferent cat de mult insista el pe lb. Romana daca Isabella o sa vrea s avb. doar eng. poate el sa faca orice ca tot degeaba.
Eu nu vreau sa sufere copilul si drept urmare incerc pe cat posibil s-o las si la desene in limba engleza sau sa-i mai strecor eu pe ici pe colo cate-un cuvant in engleza...
Sper sa reusesc pana incepe gradinita sa aibe un vocabular cat de cat ok! si-n limba engelza.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput