Nou stil de viata (276)
Raspunsuri - Pagina 5
Zuzilici spune:
Doina si servici usor. Asteptam pozicile.
Mephala arati super ca intotdeauan si baietii sunt superbi.
Khris felicitarile mele si asa de bine sa-ti mearga si-n continuare cu slabitul. Si Bella e foarte independenta de felul ei.
Anda mici chestii ici si colo care nu prea ies cum vreau eu. . O sa-ti scriu un PM...
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Raport 64kg
Suntem bine dar nu am timp de internet si imi cer scuze de la colega de echipa.
Incerc sa mai scriu pana pe 10 cand plecam.
pup si spor la slabit.
Marilena si Mara Augusta
roxana1974 spune:
fetelor.
azi dimi aveam 58.7kg, se pare ca am retinut ceva apa, ma necajesc fiindca dupa 4 zile de pepene cu mamaliga/paine ma asteptam macar sa nu retin apa...puii mei...in fine
Khristin, nu prea am multe de spus despre dieta mea vegana, am ales sa fiu asa la recomandarea cuiva care mi-a dat acest regim, din motive de sanatate, nu am probleme grave-grave doar ca niste blocaje m-au dereglat cumva si chestia asta ma ajuta. E nasol deocamdata ca regimul e foarte strict si sever, drept pentru care il mai si incalc cateodata, cu o bucatica de cioco sau rosii si vinete, insa carne nu mananc, nici peste...sper ca in timp, treptat sa-mi introduca niste branza sau iaurt, un kefir ceva mor de pofta...hai ca mai am 2 zile de chin si apoi pot manca mancare dietetica macar...
Zuzi, am zis, nu pot manca nici peste dar nu mi-e pofta de el, doar de rosii si vinete si cateodata de paste cu branza sau de paste cu sos de trufe omg la ce ma pui sa ma gandesc
Tzuni, aia din Floresti s-au desfiintat, apoi nici nu se compara cu ce e pe domeniul de la Danes...o sa vad ce au aia de la Gala unde mi-a dat Anda link si am vorbit si la Jucu, ca nici nu mai am bani de dat pe drumuri lela...
No, va las ca iar am treaba, mai am o tura de haine de spalat si chestii organizatorice...
pe maine!
Roxa
mephala30 spune:
Zuzi, te de incurajare si sper sa revii la optimismul tau molipsitor. Imi lipsesc mesajele tale lungi si calduroase, :).
Anda, multam si bafta la stomato. Mult a fost, putin a mai ramas.
Nastad, si te asteptam cu poze. Bafta la proiect.
Boxa, e CRUNT regimul tau, chiar daca e vorba de (...) detoxifiere. Si ce combinatie nasoala: mamaliga cu pepene, , care-i faza? De unde pana unde?
Khristin, zau asa: mai am muuult de lucru. Sunt decisa sa incep sala din septembrie, un trup muncit la sala nu are termen de comparatie.
Multumesc de aprecieri, sunt convinsa ca vei reusi si tu sa-ti atingi telul.
A, referitor la programul de 8 minute, e vorba cumva de "8 min. pentru un abdomen perfect" ? Am prestat si io, ieri si azi, 16'...s-a lasat cu gafaieli si transpiratie .
Gusta, ma bucur ca ne-ai salutat. Sedere placuta.
Hopes, multumesc. Cam tacuta....totul e bine? Edi? Sanatos, voinic si pus pe shotii?
hcclara spune:
Salutare!
nu aveam de gand sa zic nimica numai sa citesc in surdina dar am vazut-o pe Carmen si nu m-am putut abtine esti frumoasa tare si tu si piticii, si ce au crescut de cand nu i-am mai vazut! si frezur noua tare bine iti sta.
nu m-am cantarit din cauza de rusi, dureri insuportabile de gat, stres cu Luca, ieri toata ziua a avut febra, dar azi dimineata fiindca nu mai avea l-am trimis la gradi ca au facut petrecere fiindca pleaca din grupa aia in alta...cand ma cantaresc insa intru si spun.
si nu iau numai tinctura de propolis dar e rea de imi vine sa-mi vars matzele.
Ioana concediu placut, cand plecati, acuma sambata? oare nu e stau, ca au inceput vacantele pe aici... si noi mergem in apropiere de avenezia dar la sfarsitul lui august.o luam si pe sora-mea cu noi.da, am noroc cu socrii si lui marc tare ii place sa doarma la ei, de fapt e la ordinea zilei cand merge la ei in vizita sa nu mai vina acasa peste noapte. altadata ma si cert cu el ca nu sunt pregatita, adica nu are haine de schimb cand il iau de la gradi si el vrea ca a doua zi sa-l duca direct la gradi. dar le e greu cu amandoi, de aceea nu-i prea iau pe amandoi deodata.
Anda ce dai sa ti imprumut??? am uitat si eu sa iti spun, mie nu-mi plac in general pisicile, adica nu asa de sa le smocai in brate, da matzulica ta e tare dragalasa...sa va bucurati de ea.
eu sunt fericita ca m-a sunat sorela mea si mi-a zis ca a intrat la master pe locurile fara taxa. peste 2 sapt vine la noi, abia astept.
Ruxandra sa stapanesti sanatoasa noile achizitii!
Crys ati fost la mare?
nastad si tie si asteptam pozele
Miha cum a fost la strand? parca la unguri ai zis, nu?
va tzuc pe toate, o seara placuta
mephala30 spune:
Clau, multumesc si felicitari surioarei.
Ce are Luca, e bolnavior? Si tu ai probleme cu gatul? De la inghetata?
Pe baza rapoartelor primite, am schitat un "final de concurs".
Individual, avem doua (Khristin si Tzuni) ce au pierdut in acest concurs cate 5 kg de caciula, .
Felicitari participantelor si sa va fie de bine in noua piele!
Delidana spune:
'Neata,
N-am de raportat lucruri bune. Stagnare. Se pare ca in concursul asta n-am reusit decit sa ma ingras.
Rog serifa sa ma treaca la pauzate, nu mai am chef de nimic.
Khristin, inca n-am incercat abdomenele respective, sint cu rusii pe cap si nu ma simt pre bine. Cind reusesc sa ma apuc de ele iti spun.
Carmen, sa-ti fie de bine cu noua freza. Mie imi placeai mai mult cu parul lung.
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
Hopes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Buna dimineatza! Mephala pentru raport trece si la mine 87.2 kg . Multumesc! Anda asa e, n-am mai scris meniul. Nu stiu ce-i cu mine...dar bien nu-mi e. Cred ca-s un pic cam prea aproape de prapastia depresiei. S-au adunat cam multe "ghinioane" si nu prea-mi place. Insa sa nu-L manii pe D-zeu nimic din ce nu poate fi schimbat. Am sa incep de azi sa scriu meniul. Tu esti bine? Cu munca? Dantura? Carina incepe scoala anul acesta? Ioana te si multumesc de intrebare. Bella e mai bine, a crescut mult ( nu mai plange dupa mien dimineata cand plec la servici), vorbeste foarte bine romaneste (imi povesteste tot ce-a facut cat am fost eu plecata), dar nici o boaba engleza. Si nu-i bine ca am avut ocazia la un party sa vad ca-i marginalizata. Dar o sa-si dea ea drumul si-n engleza.... Tzuni, Ruxi sa va distrati bine. Roxana vroiam sa te intreb, dar tu peste mananci sau esti vegetariana 100%? Dragelor va doresc o zi superba. Cuba 2009 Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006) |
Zuzi felicitari. Un raport frumos
sa treaca depresia
Imi amintesc cand am fost anul asta la Londra, Eduard intreba copiii (asa cum era obisnuit de pe la gradinita)"vrei sa fii prietenul meu?", copiii raspundeau in engleza, si se uitatu asa de nedumeriti unii la altii..
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.Iar m-a trezit Delia la 5.Beau repede cafelutza cu voi si...la treaba.
Delia,nu mai fi suparici poate dupa ce trec rusii iti arata si cāntarul cifre mai frumoase.
Claudia,as vrea eu sa plecam acum sambata,de pe 15 august avem rezervarea.Aglomeratie este dar noi plecam putin mai devreme si nu avem probleme. sa treaca durerea de gat.
Doina si astept poze.
Khristin,merci mult.Greu trece timpul in asteptarea concediului.
Zuzi,stai linistita ca o sa invete si engleza.La gradi nu o dai?Delia e in extrema cealalta nu vorbeste o boaba romaneste cu toate ca noi in casa vorbim doar romaneste.Mi-e tare ciuda dar sper ca in viitor sa isi dea interesul.
Carmencum e mamica asa sunt si copilasii.Iti sta bine cu noua tunsoare.
Tzuni,pitica ta e la gradi sau are vacantza?Nu ne mai povestesti ce perle spune?Ultima scoasa de Delia azi dimineatza:mami nu imi place deloc de Serat(coleg de grupa),e f rau si eu sunt alergica la copiii care sunt rai.
Anda si Delia asteapta cu nerabdare sa inceapa scoala.Ieri i-a ajuns pachetul cu geanta de scoala si e tare māndra.Nu sunt gata dintzii?Eu am crezut ca ai terminat deja si ai in sfarsit liniste.
Dragelor va pupacesc pe toate si va doresc o zi frumoasa.