Nou stil de viata (276)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Claudia a fost frumos la strand...e curat si are un tobogan imens cu piscina mare si un bazin cu apa termala care mie imi face tare bine...Ungurii chiar se pricep la tot felul de chestii spa ca la ei pe asta se bazeaza turismul! Fetele eu ma simt f bine in Ungaria si nu am patit never ceva rau...sunt foarte respectuosi...asa ca nu stiu de unde izbucnesc aceste conflicte...cred ca sunt mai mult politice! ca sa nu mai spun ca Budapesta arata super fata de Bucuresti...

Vio te pup si asteptam poze! Concursul asta e clar a lu` Tzunela...tre sa-i trimitem neste chipsuri la urmatorul!

Va pupam si va felicitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delia una e sa n-ai chef de nimic si alta sa "dezertezi" ...Hai nu mai fi suparici c-o sa fie bine. Acum esti in perioada de tranzitie de la o persoana slaba la una fit. Doar stii si tu ca muschii atarna mai greu decat grasimea...chiar nu vezi nici o schimbare la haine?

Mephala ce sa zic, sper sa-mi revin, stii tu cum e viata ca un sinus sau cosinus... Toate trec si intre timp se pare c-a iesit cat de cat soarele pe strada mea...
Apropos ca veni vorba de soare la noi ploua cu galeata, dar cu galeata nu exagerez...cu tunete si fulgere de zici ca nu-i adevarat. Sincer va spun ca vara asta a fost de kk. Parca nici n-a fost.

Donna sa dea D-zeu sa ti se implineasca visul.

Gabi ce sa zic vad ca-i jale cu preturile in Ro. Sper sa gasesti pana la urma o bucatarie care sa-ti placa dar sa intre si-n buget. Ce mai face Mara? Ce program are ea in vacanta asta?

Hopes te si felicitari. 56 suna tare bine sdi cred si eu ca face bine la corason. Bafta in continuare si nu mai sta ascunsa.

Tumpi pai n-ar fi mai bine sa ni te alaturi full-time daca tot nu esti pe calea cea buna?

Violeta nu-ti urez decat sa ramai cat mai curand.

Tzuni, Khris, Hopes felicitari si cate-o www.fabiovisentin.com/photography/photo/12/roses-wallpaper-roses-bouquets4423.JPG" target="_blank">floare pentru voi.

Ruxi ma bucur ca esti fericita si-ti doresc sa fi asa toata viata.

Meniul meu de ieri:
MD - oatmeal + cafea cu lapte
P - omleta cu somon afumat si salata verde
C - salata verde
Ceai (verde, menta, zmeura) + apa

O zi buna tuturor.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Va salut si eu pe o ploaie bacoviana, nu am avut vara absolut deloc….daca stau si ma gandesc abia am avut 2 zile cu soare consecutive.

Hopes, felicitari pt. greutate . A propos de ce ai povestit tu de Eduard, cand avea Yasmine vreo 4 anisori am mers in vizita in RO. Ea intelegea perfect romaneste, dar obisnuia sa ne raspunda cu incapatanare in engleza, pt. ca a mers de la un an jumate la daycare, si asta era limba in care comunica ea cea mai usor. Asadar am lasat-o dar am prevenit-o ca atunci cand vom merge in RO, copiii nu o vor intelege si risca sa nu se mai joace cu ea. A fost super distractiv cand copii ii spuneau tot felul de lucruri in romana, ea intelegea, dar….raspunsul venea tot in engleza , ceea ce bloca ciclul jocului. Asadar fetita mea a inteles ca asa nu se mai poate asa si facand eforturi intr-o luna a devenit perfect fluenta in romana . A mai fost o intamplare draguta ca un baietel la o petrecere la care am mers care a exclamat foarte uimit ‘mami, mami uite fetita asta vorbeste chiar bine engleza’. Acum vorbeste cu noi in casa numai romaneste.

Tzuni, bravo pt. pierderea in greutate . Da tu nu mai povestesti nimic nimic ca parka te stiam mai vorbareata…..Macar o poza cu tine?

Mephala, multumim de clasificare . Vad ca esti modesta. Bineinteles ca intotdeauna se poate si mai bine.

Gabi, si aici preturile la bucatarii de ultimul racnet dotate cu absolut orice sint tot cam asa, vad ca RO e aliniata la standarde nu gluma.

Roxana, nu stiu daca iti foloseste la ceva, dar cred ca ai stagnat pt. ca creierul i-a transmis organismului tau regimul de ‘starvation’. Deci daca vrei sa o iei in jos, mananca smart, dar mananca. Altfel organismul nu mai are arderile pe care le avea. Eu nu am crezut in teoria asta pana cand nu am vazut-o pe pielea mea.

Zuzi, felicitari si tie pt. rezultat . Incet da’ sigur, stii tu never give up. Eu cred ca prin natura lor fetitele tind sa fie independente, dar baieteii se tin rau de fusta mamicilor din ce vad pana acum… Faci foarte bine zic eu ca o incurajezi pe Isabella sa vorbeasca cat de cat in engleza, pt. ca asa ii faci tranzitia mai usoara, copiii au tendinta uneori sa fie extrem de cruzi fara intentie. Cand incepe gradinita ?

Delidana, nu-i bai….pupici si sa-ti revina moralul cat mai repede, e normal sa dureze un pic pana ce se adapteaza organismul noului ritm.

Puskin, bravo pt. starea de spirit.

Violeta, multumim de aprecieri. Ia sa vezi ce frumosi vor fi si ai tai.

Vikinga, te strig iar la apel…sper ca esti bine si burtica se rotunjeste pe zi ce trece.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Va multumesc mult pentru urari!
Tumpi s-ar putea sa ai dreptate. Am sa vad dupa concediu, cand merg la control. La HSG nu mi s-a desfundat trompa functionala, a fost nevoie de laparoscopie. Se pare ca daca s-a intervenit asa, nu mai pot face inseminare artificiala, ci doar vitro. Eu oricum am sa incerc pe cale naturala. La vitro oricum inca nu ma gandesc. Stiu ca si in Bucuresti sunt medici buni, dar mult prea ocupati si sunt prea multe paciente. Acest doctor din Brasov colaboreaza cu o echipa din Bucuresti, de la Panait Sarbu (Giulesti), iar daca cumnatul meu il cunoaste, este mai bine, decat daca m-as duce in Bucuresti la cineva recomandat.
Va las acum, ca merg acasa, de unde nu voi putea intra.
Pupici la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Carmen de ce am + 1 kg, la lista de concurs? Per concurs am slabit 1 kg . Cand poti te rog sa modifici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Carmen merci Esti o draguta
Ce memorie ai Iti aduci aminte in fiecare an desi nu-s pe lista

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

dragutelor! scriu din nou pe fuga sunt asa de obosita, dar cand am ajuns acasa am avut o surpriza: sotul meu a spalat friguderul pus la dezghetat, ce vreau mai mult??? ma duc sa ma hodin! iar maine facem bagajele

Carmen, Anda, Khristin, aveti dreptate, noroc ca regimul v-am zis e doar o saptamana, deci mai am o zi de indurat. Daca am facut asa am zis sa nu ma innec ca tziganu la mal, ca tot am programare vineri dimineata...Nici mie nu mi-a placut, dar asta e teoria omului pe care am decis sa-l urmez in sfaturi si fiindca am ales asa am zis sa-l ascult pana la capat desi daca de vineri nu malasa sa mananc rosii si vinete am pus-o! Ca numai la ele ma gandesc . In rest stiu si eu teoria cu starvation si sunt de acord cu ea, de obicei mananc ok, decat ca ... vegan...noah, mai vedem, ideea era acum sa ma detoxifiez nu neaparat sa slabesc ca am ajuns la 58.7-59 ceea ce pare ok...

Saptamana asta nici nu am fost la sala tocmai din cauza ca mi-a fost frica sa nu leshin ca Szarkozy...

Va si pe maine seara!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vio, scuze, am gresit aseara si am corectat acum. Multumesc c-ai fost atenta, .

Lou, sanatate, bucurii fara numar si tot ce-ti doresti. La multi ani!

Donna, multumesc si sper sa-ti vezi cat mai curand visul implinit.

Tumpi, ce surpriza placuta, treci mai des pe la noi, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anda,am vazut pisicuta, e dulcica foc, sa va traiasca.Cand o vad asa mica imi aduc aminte de Mitzulina mea.

Violeta, tu sti cum vrei sa faci, dar fiind trecuta prin asa cevastiu cum e.Si am incercat prin experienta mea sa ajut alte persoane ca sa nu mai treaca prin ce am trecut eu.Sunt multe chestii de punctat cu referire la subiectul asta si de multe ori dr sunt cei care te aduc unde esti.De aceea incerc sa ajut.

Zuzi, cand am sa ma eliberez am sa incerc sa intru mai des,dar acum cu musafiri sunt mai tot timpul pe drumuri,plus munca, iar we asta plecam vreo 3 zile si tot asa numai pe drumuri sunt.Uneori ma mir cum mai rezist.

Carmen, mi-e dor de voi, seara cateodata cand intru sa imi citesc e-mailurile mai bag un ochi aici si sper ca din toamna dupa ultimul concediu sa revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna dimineata!

Va las ceai si cafea, cereale si iaurt.

Felicitari fetelor care au slabit si indeosebi lui Khristin si lui Tzuni!

Carmen, iti sta bine cu noua freza, imi place.

Lou, la multi ani , sa fii sanatoasa, fericita si sa fii cat de slaba vrei tu!

As mai sta cu voi, da' azi am sapte-sute-de-mii-de-chestii de facut. Va pup,

Daniela

Mergi la inceput