Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)
Raspunsuri - Pagina 19
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 Luto recunosc ca sunt varzå , dar cu siguranta daca eram in Romania eram cu totul alta persoana dupå atatea påreri de la doctor de la atatea ecografii rezultate si alte alea..Si cum eu cred ca stresul ala se joaca cu noi cum vrea muschii lui , am hotarat så nu il primesc in viata mea..Pårerea mea... |
Dau un suc pentru atitudinea asta, foarte bine
si eu ma tin de ea dar mai sunt zile cand scoate capul neincrederea.....dar rare...si scurte sunt acele zile 

Cea mai fericita
33 + cu
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Maria si eu sper sa ma apuce 40 de saptamani (pe langa evidentul situatiei) si sa pot sa-i spun sotului sa facem sex sa provocam nasterea Techila fugi la sot, techila si camila ![]() 27+ ![]() |
vise fato , vise , la 40 de saptamani nu cred ca mai e posibil sa te misti cumva
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Cristina super nasterea, vreau si eu asa! N-as fi crezut ca se poate adormi cu contractii
. Cred ca de lipsa somnului mi-e cel mai frica ![]()
27+ 
Iulika29 spune:
Cristina super
..Atunci am så imi iau waterproof mascara..
Påi nici nu ma mir de ce ai nascut asa repede si frumos..Daca tu cu faimoasele contractii te epilai, coafai ce så mai zic..Doamne ajuta si la mine![]()
![]()
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
atunci dragelor scumpelor ma duc la
ca nu mai pooooot , va pupacesc si ne revedem dimineata la 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
vise fato , vise , la 40 de saptamani nu cred ca mai e posibil sa te misti cumva Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
mie mi-e cam frica de faptul ca nu voi fi chiar cea mai apetisanta gagica pentru sotul in ultima saptamana
27+
raluk16 spune:
Aida somn usor! 
Fetelor, ultima strigare, vreti capitol nou sau las pe maine si scrieti acuma doar vreo 2-3 pagini
, sau va apucati voi careva
.
Apoi ma bag si eu pe canapea...
27+ 
Iulika29 spune:
Noapte buna Aida , Raluk..Vise plåcute va doresc..
Si multå racoare..
Påi iar se stricå treaba pe aici..Ce så facem...Må duc si eu så caut filmul ala prost a Ralukai si så ma culc..
Maine sunt pe la soacrå-mea jumate de zi asa ca ne auzim mai pe searå..
Vå pup!!
Noapte bunå!!
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
cristina_ana spune:
Pai fetelor, eu am avut contractii din astea super dureroase toata sarcina cu Andrei, asa ca eram mai mult decat obisnuita cu ele, pentru mine erau normalitate!!! De-asta am putut dormi!!! Mie mai nasol mi s-a parut de la dilatatie 8 la 10. Atunci pot sa zic ca am simtit ceva mai multa durere, dar in nici un caz de nesuportat!!!
Si apropo de sex, mie sotul mi-a "promis" ca mai facem ceva dupa 15 august, va ziceam eu, sa apuce sa ia salariul!
Hai ca ma duc totusi sa ma culc, ca iar am avut vreo doua contractii mai dureroase. Vad ca si Andrei s-a mai linistit, cred ca mai are putin si adoarme si el!!! De-abia astept maine dimineata sa-i dau cadoul, i-am luat un tractor din ala mare, cu remorca, cu pedale si cu volan. Cred ca o sa fie super incantat!!! O sa fac poze si vi le arat!
Noapte buna!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
32+ cu
( Emma Ioana
)
POZE