Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria si eu sper sa ma apuce 40 de saptamani (pe langa evidentul situatiei) si sa pot sa-i spun sotului sa facem sex sa provocam nasterea . Ca apoi... pana pe la Craciun...

Techila fugi la sot, techila si camila . Somn usor!

27+

vise fato , vise , la 40 de saptamani nu cred ca mai e posibil sa te misti cumva asa ca daca mai vrei ceva poti sa reincepi acum

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

mie mi-e cam frica de faptul ca nu voi fi chiar cea mai apetisanta gagica pentru sotul in ultima saptamana . Dar trebuie neaparat sa ma misc?

27+

..la asa scop nobil...sunt sigura ca nu mai e nevoie de implicatii....din partea ta

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Cristina sa traiasca voinicelul sa se faca mare, frumos, bogat, norocos si destept si sa va umple casa de fericire alaturi de viitoarea lui surioara.
Abia astept sa ne arati tractorul

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

scuze , nu am putut sa ma abtin 117 e gata si va asteapta

Aida
somnic usor

Mergi la inceput

Cand am terminat si eu de recuperat si am ajuns la zi in mijlocul noptii....s-a spart gasca.
Nu-i bai ca ma intind si eu ca ma doare in continuare in stanga....ma asez pe dreapta putin, poate se trage mai intr-o parte si el
Dar nu pot dormi decat pe stanga asa ca.....

Asa ca va doresc racoare maxima, lipsa de sforaituri, odihna placuta si sa ne auzim cu bine si cu vesti minunate.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput