Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

esti sigura ca mai astepti inca 7 saptamani ?

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

mie mi-e frica sa ma culc, ca o sa am maine mult de recuperat. totusi, o sa plec...v-am mai amenintat o data...noapte buna!
tin sa mai zic ceva:

LA MULTI ANI FERICITI LUI ANDREI AL CRISTINEI
si
foaaaaarte frumoasa noua noastra colega graviduta monis.....chiar foarte bunoaica, sa-mi fie iertata expresia, dar mi se pare cea mai potrivita

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

esti sigura ca mai astepti inca 7 saptamani ?

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

good point...dar dk ma apuca nascutul mai rpd dkt e voie??? nici valiza, nici camasa, nici nimik.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

si cred ca e si foarte vorbareata monis ca a adunat 700 posturi din aprilie si pana acum .... super

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila noapte bunå långa sforaitoare ..de recuperat te descurci tu maine ca nu mai curg transipatiile ca doar ai AC..Ce ai de facut?!..Ca de plimbat dupå prosop nu te mai plimbi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Lucia pai oricum erau cam hotarate multe fete cu cezariana pe aici sa-si lamureasca sotii ca e nevoie de acel masaj si in cazul lor

la cat sunt de vigilenta...asta mi-a scapat...auzi la ele , obraznicele

Cea mai fericita 33 + cu

Au vrut sa ne ia chiar si ultimul avantaj al nostru, celor care inca banuim ca vom avea nastere naturala...

27+

Mergi la inceput

dragelor si eu vreau sa ma bag la , ia ziceti la fata va fac capitol sau se baga altcineva la deschis?

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Multumesc, fetelor, pentru urarile de la multi ani!!!! Nu imi vine deloc sa cred ca au trecut doi ani de cand l-am nascut!!! Acum doi ani, tot asa, noaptea, mi-a cazut dopul, au inceput contractiile regulate, dar eu, in loc sa ma duc ca tot omul normal la spital, m-am apucat sa fac dus, sa ma epilez, sa-mi fac unghiile si sa ma coafez!!!!!!!! Jur ca nu va mint!!!! La machiat am renuntat, ca am zis ca daca ma apuca plansul pe la spital sa nu mi se intinda rimelul! Asta faceam eu noaptea!!!! Si pe urma am adormit in timp ce cronometram contractiile si cand m-am trezit dimineata am ajuns la spital cu dilatatie de 6 cm!!!! Direct in sala de nasteri m-a trimis medicul, am nascut in mai putin de o ora!!!! Femeie nebuna!!! Daca prindeam ceva trafic mai aglomerat prin Bucuresti, ma mosea sotul in masina!
Hai ca vad ca no-spa-ul si-a facut efectul. Mi s-a relaxat burta! Oricum, eu seara am contractii in mod normal, deci nu e ceva iesit din comun, de-asta am zis ca nu nasc inca!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Maria si eu sper sa ma apuce 40 de saptamani (pe langa evidentul situatiei) si sa pot sa-i spun sotului sa facem sex sa provocam nasterea . Ca apoi... pana pe la Craciun...

Techila fugi la sot, techila si camila . Somn usor!

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

dragelor si eu vreau sa ma bag la , ia ziceti la fata va fac capitol sau se baga altcineva la deschis?

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Hai sa fac pe smechera: ACELASI LUCRU VOIAM SA VA INTREB SI EU

M-as duce si eu la patic, ca aici cu voi sunt "in priza" si am nevoie de un film prost sa ma linistesc si abia peste vreo ora sa ma culc... altfel in ritmul asta, as sta in povesti pana dimineata

27+

Mergi la inceput