Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)
Raspunsuri - Pagina 11
crocodana spune:
fetelor am termiant de dat cu lavabil balconul si holul...sunt fericita...
tocmai ca ii ziceam sotului ca sper ca nu a fost asta aranjarea cuibului..mai ales ca m-am agitat ceva azi si acu pe seara am avut doua junghiuri de mama mama..desi nu am facut mare branza..mai mult galerie si bucatarie ca sa zic asa
34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
techila spune:
nu prea sunteti actve...oboseala cred ca e de vina....ma bag si eu la cotetz cu sotz sa facem nani, s-a racorit un pic, poate ne luam si noi in brate
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si
raluk16 spune:
Moni acuma incepe lege si ordine pe hallmark. Is tare curioasa daca o fi ceva episod nevazut, ca astia le repeta la greu...
Na, am cobit, l-am mai vazut de vreo 2-3 ori...
27+
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Maria (iarasi simt nevoia emoticonului care respira usurat ) nu a fost dificil deloc. Am intrat in album sa vad daca este optiunea "move". Si asa ma apucase o lene de scris aici cum s-ar face , am dat click pe move, sa vad daca se poate in alt album. Le-am selectat pe toate si le-am mutat la tine. Apoi am sters albumul asta nou. 27+ |
you are the best!
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
Aha,poate e bine
dar nu lacatul acela dintr-un colt inseamna ca e blocat ?
Oricum va multumesc
Cea mai fericita 33 + cu
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila nu prea sunteti actve...oboseala cred ca e de vina....ma bag si eu la cotetz cu sotz sa facem nani, s-a racorit un pic, poate ne luam si noi in brate Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si |
Mie mi se parea ca se scrie p-aci... Dar daca vrei tu motiv sa va luati in brate... ne prefacem ca stam in tacere un pic
27+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui crocodana fetelor am termiant de dat cu lavabil balconul si holul...sunt fericita... tocmai ca ii ziceam sotului ca sper ca nu a fost asta aranjarea cuibului..mai ales ca m-am agitat ceva azi si acu pe seara am avut doua junghiuri de mama mama..desi nu am facut mare branza..mai mult galerie si bucatarie ca sa zic asa 34+ fericita mamica de jucausa Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Adica la voi se lucra din greu la ora asta?
27+
monica_dicut spune:
deci mi-a tras bebe una jos la dansa de am crezut ca a scos un picior pe acolo. Am avut chiar o senzatie aiurea cum ca mi s-a rupt apa... brr, pe cuvant de onoare, m-am controlat sa vad, da e ok...
nu vreti sa stiti ce agitatie e pe capul lui... parca prea tare da. CU ce l-am suparat ??
Cred ca ma bag in pat poate se linisteste si el
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
citat din mesajul lui crocodana ....desi nu am facut mare branza..mai mult galerie |
...oooo si asta te epuizeaza ....
Cea mai fericita 33 + cu