Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

cum am trimis mesajul a aparut aproape o pagina...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Moni deci sa nu incep si eu sa ma plang ca nu prea s-a miscat azi... ca apoi se razbuna

Somn usor si o noapte linistita!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

techila super tare ai fost cand a anuntat monis ca lucreaza la hr!
beton! cata dreptate ai tu!
totusi nu m-as risca eu sa pun prima intrebare care by the way imi sta pe limba!!

...eu stiu pe cineva care ar intreba din prima doar ca pariez ca nu citeste din urma si nu stie ce bogatie de fata a intrat in odiseea noastra
Stiu, sunt un om rau

Acuma hai intreaba nu te retine ca nu-i bine la gravide

Cea mai fericita 33 + cu

27+

fetele fetele
....m-am hotarat sa aplic principul "nu te tine ca nu-i bine" mai ales luni la munca!asa ca mare dreptate ai tu luto!

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

deci mi-a tras bebe una jos la dansa de am crezut ca a scos un picior pe acolo. Am avut chiar o senzatie aiurea cum ca mi s-a rupt apa... brr, pe cuvant de onoare, m-am controlat sa vad, da e ok...

nu vreti sa stiti ce agitatie e pe capul lui... parca prea tare da. CU ce l-am suparat ??

Cred ca ma bag in pat poate se linisteste si el

....auzi mai Moni dar simti ceva inainte sa ti se rupa apa ?
ca mie mi-a descris nasa mea extrem de plastic cum ca ar fi ca si cum ai facut pipi pe tine brusc si mult.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

doar ce am terminat...dar ne-am atins obiectivele azi asa ca sunt in al noulea cer...pana maine cand ar trebui sa ma bag la spalat geamuri si alte alea....
da toate la timpu lor...

Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Ba da luto am incercat exercitiile de intors ( stilu caprå cu fundu'n sus, cu perne sub fundulet) dar nici nu stiu cat tb så stau in pozitiile alea..

Da si pe mine ma apaså balena pe burticå så vada unde-i sunt bucile, så vada daca s-a intors..Dar oare nu se poate insela??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Maria

Lucia eu l-am "privat" acuma. Oare n-am inteles bine? Nu trebuia sa fac?

27+

Ba da, vroiam dar zicea Iulika ca e privat si am crezut ca-l aveam privat si nu stiam
dar acum m-am prins, Iulika s-a uitat dupa ce tu mi-ai facut cadoul

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

sa vedeti faza cu povestile voastre despte erorile dr referitor la sexul copilului cu o zi inainte imi zice husbandu ca ne ia gatu la amandoi (mie si la dr) ca deh asta e ungur ca el de fapt nu a vrut sa stie ce sex are copilul ... si i-am povestit ce ati scris voi pe aici si sa vedeti ce nervi avea

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

daca nu te-ai culcat inca monis...

la indemnizatia pt maternitate se plafoneaza media veniturilor pe cele 6 luni sau veniturile pe luna atunci cand depasesc 12 salarii minime pe economie?

thx a lot...

Jucausa mea

mmm, imi amintesc ca parca ati mai discutat asta... inteleg ca ai niste luni din urma la care aveai venitul mai mic de 12 X 600 lei si niste luni cu venit mai mare...
La mine la firma nimeni cu salariu maricel de asta nu s-a apucat de copii si trebuie sa verific pe caz concret. Insa ce pot sa-ti spun acum: cred ca se plafoneaza venitul pe luna, nu media. Asa e logic. Insa ca sa fiu 100 % tre sa am softul in fata sa rulez o simulare.
Ai intrat deja in prenatal? Scz inca nu stiu detalii despre voi

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Iarasi m-am grabit ca fata mare... Acuma am vazut ca voiai sa iti spun cum sa faci...

Desi l-am facut deja, pe thumbnailurile cu albumele fiecareia, in dreapta sus sunt doi pureci. Daca pui mouse-ul pe fiecare purec, unu are tooltipul "edit", si unu "delete". La edit ai optiunea.

27+

u r a star!!!! instructiunile tale au fost minunate...cate talente ascunse are fata asta duamna!!!!!!

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput