Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)
Raspunsuri - Pagina 12
techila spune:
cum am trimis mesajul a aparut aproape o pagina...![]()
![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 
raluk16 spune:
Moni deci sa nu incep si eu sa ma plang ca nu prea s-a miscat azi...
ca apoi se razbuna ![]()
Somn usor si o noapte linistita! 
27+ 
crocodana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
![]() 27+ ![]() |
fetele fetele
....m-am hotarat sa aplic principul "nu te tine ca nu-i bine" mai ales luni la munca!asa ca mare dreptate ai tu luto!
34+ fericita mamica de
jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
lutoniana spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut deci mi-a tras bebe una jos la dansa de am crezut ca a scos un picior pe acolo. Am avut chiar o senzatie aiurea cum ca mi s-a rupt apa... brr, pe cuvant de onoare, m-am controlat sa vad, da e ok...![]() nu vreti sa stiti ce agitatie e pe capul lui... parca prea tare da. CU ce l-am suparat ??Cred ca ma bag in pat poate se linisteste si el |
....auzi mai Moni dar simti ceva inainte sa ti se rupa apa ?
ca mie mi-a descris nasa mea extrem de plastic cum ca ar fi ca si cum ai facut pipi pe tine brusc si mult.
Cea mai fericita
33 + cu
crocodana spune:
doar ce am terminat...dar ne-am atins obiectivele azi asa ca sunt in al noulea cer...pana maine cand ar trebui sa ma bag la spalat geamuri si alte alea....
da toate la timpu lor...
34+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Iulika29 spune:
Ba da luto am incercat exercitiile de intors ( stilu caprå cu fundu'n sus
, cu perne sub fundulet) dar nici nu stiu cat tb så stau in pozitiile alea..

Da si pe mine ma apaså balena pe burticå så vada unde-i sunt bucile, så vada daca s-a intors..Dar oare nu se poate insela??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Maria ![]() Lucia eu l-am "privat" acuma. Oare n-am inteles bine? Nu trebuia sa fac? ![]() ![]() ![]() 27+ ![]() |
Ba da, vroiam dar zicea Iulika ca e privat si am crezut ca-l aveam privat si nu stiam

dar acum m-am prins, Iulika s-a uitat dupa ce tu mi-ai facut cadoul

Cea mai fericita
33 + cu
aidaciolac spune:
sa vedeti faza cu povestile voastre despte erorile dr referitor la sexul copilului
cu o zi inainte imi zice husbandu ca ne ia gatu la amandoi (mie si la dr) ca deh asta e ungur
ca el de fapt nu a vrut sa stie ce sex are copilul 
... si i-am povestit ce ati scris voi pe aici si sa vedeti ce nervi avea 
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monis5 spune:
| citat din mesajul lui crocodana daca nu te-ai culcat inca monis... la indemnizatia pt maternitate se plafoneaza media veniturilor pe cele 6 luni sau veniturile pe luna atunci cand depasesc 12 salarii minime pe economie? thx a lot... 34+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
mmm, imi amintesc ca parca ati mai discutat asta... inteleg ca ai niste luni din urma la care aveai venitul mai mic de 12 X 600 lei si niste luni cu venit mai mare...
La mine la firma nimeni cu salariu maricel de asta nu s-a apucat de copii si trebuie sa verific pe caz concret. Insa ce pot sa-ti spun acum: cred ca se plafoneaza venitul pe luna, nu media. Asa e logic. Insa ca sa fiu 100 % tre sa am softul in fata sa rulez o simulare.
Ai intrat deja in prenatal? Scz inca nu stiu detalii despre voi
monis
25
MangaGirl spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Iarasi m-am grabit ca fata mare... ![]() ![]() Acuma am vazut ca voiai sa iti spun cum sa faci...Desi l-am facut deja, pe thumbnailurile cu albumele fiecareia, in dreapta sus sunt doi pureci. Daca pui mouse-ul pe fiecare purec, unu are tooltipul "edit", si unu "delete". La edit ai optiunea. 27+ ![]() |
u r a star!!!! instructiunile tale au fost minunate...cate talente ascunse are fata asta duamna!!!!!!
MangaGirl :-)
30+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

deci mi-a tras bebe una jos la dansa de am crezut ca a scos un picior pe acolo. Am avut chiar o senzatie aiurea cum ca mi s-a rupt apa... brr, pe cuvant de onoare, m-am controlat sa vad, da e ok...
??