Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)
Raspunsuri - Pagina 10
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...eu stiu pe cineva care ar intreba din prima doar ca pariez ca nu citeste din urma si nu stie ce bogatie de fata a intrat in odiseea noastra Stiu, sunt un om rau Acuma hai intreaba nu te retine ca nu-i bine la gravide Cea mai fericita 33 + cu |
27+
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ...eu stiu pe cineva care ar intreba din prima doar ca pariez ca nu citeste din urma si nu stie ce bogatie de fata a intrat in odiseea noastra Stiu, sunt un om rau Acuma hai intreaba nu te retine ca nu-i bine la gravide Cea mai fericita 33 + cu |
Må gandeam.. cand ai så scrii ceva..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas
monis5 spune:
citat din mesajul lui lutoniana ..lasa...ca pe noi tot aici ne gasesti..numai sa ne spui ceva ca sa te identificam ..ca poate te uitam pana luni (glumesc) Cea mai fericita 33 + cu |
Mmmm, as putea sa ma prezint cum fac cand imi sun colegii de la munca, si le simt incordarea si tensiunea cand realizeaza ca-i suna HR-ul...
monis 25
lutoniana spune:
Fetelor va multumesc mult...nu e cazul zau....e doar o chestie asa bleu si cu niste nasturi DAR de fapt mi-am cumparat linistea mea sufleteasca.
Face mami si poze dar maine ca asta seara sunt rupta cu acest copil zglobiu care ma ucide cu ceva in stanga si nu mai stiu cum sa stau.
I-a luat mami si lui ceva
fac dimineata poze, la cafea
Ralu scuza-ma duamna, dar daca esti asa prioceputa nu vrei sa-mi spui si mie cum sa fac sa imi blochez albumul sa nu se uite toata lumea la burta mea ? nu de-alta dar poate ma deoache....
Ca eu am intrat pe acolo si nu am gasit nimic.
Stiu ca am avut aceasta optiune (ca sa nu spun obtiune ) cand am creat albumul dar acum ?????
Cea mai fericita 33 + cu
Iulika29 spune:
Bebelachi meu cred ca mai toata sarcina m-a intins in partea stanga..Nimic pe partea dreaptå.Cateodata imi vine så ''ii spun'' så må intinda si in partea ailalta ca tot a lui e.. Si eu am impresia cateodata ca vrea så scoata vreun genunchi sau cot prin burtica..
Trågeam sperante ca se va intoarce si isi va muta terenul de 'intins' dar neee ..e tot acolo..
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Fetelor va multumesc mult...nu e cazul zau....e doar o chestie asa bleu si cu niste nasturi DAR de fapt mi-am cumparat linistea mea sufleteasca. Face mami si poze dar maine ca asta seara sunt rupta cu acest copil zglobiu care ma ucide cu ceva in stanga si nu mai stiu cum sa stau. I-a luat mami si lui ceva fac dimineata poze, la cafea Ralu scuza-ma duamna, dar daca esti asa prioceputa nu vrei sa-mi spui si mie cum sa fac sa imi blochez albumul sa nu se uite toata lumea la burta mea ? nu de-alta dar poate ma deoache.... Ca eu am intrat pe acolo si nu am gasit nimic. Stiu ca am avut aceasta optiune (ca sa nu spun obtiune ) cand am creat albumul dar acum ????? Cea mai fericita 33 + cu |
La inceput m-am uitat in jur daca nu cumva a aparut ralucapaun ca nu prea sunt obisnuita sa fiu numita duamna
Cu albumul... DONE!
Asteptam poze maine dimineata! (scrisesem "la cafea", parca deja simteam aroma, cu tot cu tabieturile si sentimentele de relaxare... si mi-am dat seama ca n-am voie , asa ca am rectificat)
27+
crocodana spune:
daca nu te-ai culcat inca monis...
la indemnizatia pt maternitate se plafoneaza media veniturilor pe cele 6 luni sau veniturile pe luna atunci cand depasesc 12 salarii minime pe economie?
thx a lot...
34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Iulika29 spune:
Luto este privat albumul tau..
raluk16 spune:
Iarasi m-am grabit ca fata mare... Acuma am vazut ca voiai sa iti spun cum sa faci...
Desi l-am facut deja, pe thumbnailurile cu albumele fiecareia, in dreapta sus sunt doi pureci. Daca pui mouse-ul pe fiecare purec, unu are tooltipul "edit", si unu "delete". La edit ai optiunea.
27+
lutoniana spune:
Iulika dar ceva exercitii sa se intoarca ai facut ?
Sau ai de gand sa mergi la moasa sa incerce si ea ?
Noua ne-a zis ca putem apela la acea procedura numai daca vrem...cica e un pic dureroasa dar nu stiu cat de tare....e ca un masaj la burta, probabil mai apasat....
Pe mine si cand ma palpeaza la consult ma sperie ca ma gandesc ca-i baga mana in ochi sau ceva...asa tare apasa pe burtica.....dar stau cuminte si astept sa termine.
Cea mai fericita 33 + cu