Burtici fericite de septembrie-octombrie (116)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

una si cu una fac doi......tin sa va anunt ca sunt extrem de relaxata si mintea mea bolnava este linistita acum: am si eu camasa de noapte

Cea mai fericita 33 + cu

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

ralukiti multumesc de o mie de ori. si pt ca le-ai mutat si pt aprecieri. esti geniala. a fost complicat?

aida si monica am cedat. mi-am luat rennie. mie si dicarbocalmul imi facea f bine. laptele m-a calmat dar pt putin timp. nu mai puteam. azi am dat la suc gastric afara grupa mare. mi s-a pus pe suflet.

monis5 bine ai venit pe la noi. incantate de cunostinta.

in legatura cu cartea luo montignac. o am eu online. o pot pune pe contul comun pe yahoo daca va intereseaza.

mie mi-a placut mult si metoda doctoritei bilic. am cartea ei "Traiesc, deci ma abtin". foarte de bun simt si un pik mai usor de tinut decat montignac. oricujm am prieteni care au slabit mult cu montignac, dar parca e mai restrictiva decat a mihaelei bilic. acolo, mai ai voi si cate o fondanta etc. raduleaca a dat jos cele 30 de kile puse la sarcina cu ajutorul lui bilic.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

techila super tare ai fost cand a anuntat monis ca lucreaza la hr!
beton! cata dreptate ai tu!
totusi nu m-as risca eu sa pun prima intrebare care by the way imi sta pe limba!!

34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monis5 bine ai venit!

Cred ca e vorba despre prietena mea cu fisurarea membranelor prea repede. Nu stiu daca o fi fost ureaplasma, ca a fost urmarita toata sarcina ca un bibelou de cumnatul ei, care e un foarte bun ginecolog din Tg-Mures. Cred ca i-a facut toate analizele posibile. Oricum, sunt multe care provoaca ruperea membranelor, cum am zis si eu, si streptococul beta hemolitic stiam ca face asta, si ea si-a facut analiza secretiei vaginale sa-l descopere, si nu a avut niciodata. (eu inca nu ). Cine stie cate motive mai pot fi... Oricat as vrea sa stiu (din dorinta de a ma "verifica" si eu), ei acuma nu cred ca vor mai cauta motive, din moment ce, multumim Domnului, pitica e foarte bine si sanatoasa!

27+

Da, asa, mmm sunt intr-adevar multe cauze posibile... da' acuma daca s-au rupt, s-au rupt... important e sa fie bine dupa aia. Si daca e bine, putini mai sapa dupa motive dupa spartul targului... Eu pe streptococ nu l-am cautat ca si asa traiesc cu senzatia ca am facut analize in exces, iar pentru ureaplasma aia... m-am holbat o saptamana la antibiotice pana sa le iau... pana la urma m-am gandit la ce a zis dr: daca nu stiai, nu stiai, dar acuma daca stii si nu faci nimic si se intampla ceva, o sa-ti reprosezi mereu ca nu ai avut grija... nici nu stii cum e mai bine... sapi adanc si tre' sa iei pastile sau te faci ca ploua si speri sa se termine cu bine...

monis 25

Sunt care nu fac nici o investigatie si n-au nici o problema... si sunt care fac o gramada de analize si tot apare ceva la care nu s-a gandit nimeni... Nu le putem stii pe toate...

27+

Mergi la inceput

Citat:

una si cu una fac doi......tin sa va anunt ca sunt extrem de relaxata si mintea mea bolnava este linistita acum: am si eu camasa de noapte

Cea mai fericita 33 + cu

iupiiiiii

Vrem poze

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Cea mai fericita 33 + cu

wow...vad k nu te joci. te-ai apucat serios de treburi . numai eu nu ma urnesc. p bb l-am rezolvat, noroc de prieteni :) pt ca eu refuz inca sa-i cumpar ceva. vreau sa fac totul in tihna cand intru on concediu.

MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

corcodana daca e ceva zi acuma, ca plec si eu la sforait... maine bag 600 de km pana la destinatie si poate abia luni intru din nou, daca o fi ratacit vreun 3G liber pe dealurile de acolo.. sa am cum sa ma leg la net
Pfff si cand ma gandesc ca in ultimele 3 saptamani am stat numai pe net... acuma cand am cu cine vb tre sa plec...

monis 25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

techila super tare ai fost cand a anuntat monis ca lucreaza la hr!
beton! cata dreptate ai tu!
totusi nu m-as risca eu sa pun prima intrebare care by the way imi sta pe limba!!

...eu stiu pe cineva care ar intreba din prima doar ca pariez ca nu citeste din urma si nu stie ce bogatie de fata a intrat in odiseea noastra
Stiu, sunt un om rau

Acuma hai intreaba nu te retine ca nu-i bine la gravide

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

.. acuma cand am cu cine vb tre sa plec...

..lasa...ca pe noi tot aici ne gasesti..numai sa ne spui ceva ca sa te identificam ..ca poate te uitam pana luni (glumesc)

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Maria (iarasi simt nevoia emoticonului care respira usurat ) nu a fost dificil deloc. Am intrat in album sa vad daca este optiunea "move". Si asa ma apucase o lene de scris aici cum s-ar face , am dat click pe move, sa vad daca se poate in alt album. Le-am selectat pe toate si le-am mutat la tine. Apoi am sters albumul asta nou.

27+

Mergi la inceput