*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*
Raspunsuri - Pagina 17
anca_27 spune:
Hello, am bagat si eu o vitamina aseara, somn pana la 4
si deja vad pink.
Dar, am tinut-o pe zibe pe mine de la 4, maraita, infundata, si-atata si-a tot trantit capul pe un san ca am o galma si ma doare... Sper s-o rezolv mintenas sub un dus fierbinte...
Bertha, wow, ce zi fantastica ati avut
, ce bine suna
, da doamne la tot mai multe zile asa! Bafta si cu dessuzatul.![]()
Oti, da, de multe ori, jumate problema e rezolvata cand iti spui of-ul
. Si la mine bucataria e ca dupa razboi cand ii gatesc ei, d-apai la voi... Dar mai pune si daddy mana la vase cand le vede prea cu varf
. Sotul tau e si el cu voi?
M-ati innebunit Criss, Iza, care-ati pus link-ul cu `salade de fruits`, tot asta cant, m-am trezit cu ea in cap.
`Salade de fruits, jolie, jolie, jolie...`
Eli,
.
Vazui si pozici de Stefanutz zambaretz, Paula balacioasa, de Rebeca si mai balacioasa (vroiam mai multe si cu mami ai ei, dar daca mami e shy...), si-am mai vazut da` nu mai stiu pe cine... Si vreau poze recente cu bufniciosul Raphael si cu strumfele Nicole si Laura, si papacioasa de coaja Arianna!
Eh, dar cum de uit sa va spun ce era cel mai important... Dormitand inca, o aud pe zibe in carucior pe balcon, unde o duce soatza dimineata cand e fte matinala, sa mai bag o juma de ora linistita, ma-ma-ma-ma, un a mai mult spre e, dar pt mine e ma-ma 
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
nebunica-zapacica spune:

Mamici, cozonaceii vostri sforaie cand dorm in scoica sau in patut cu fata in sus? Azi aveam programare la ORL insa s-a cancelat in ultimul moment, urmeaza sa reprogramam si nu stiu daca e, totusi, motiv de mers la dr sau nu. Cateodata respira foarte greu, ca si cand nu ar mai avea aer, mai ales daca s-a jucat si s-a agitat mult inainte. De exemplu, dupa baie, daca se joaca in apa, da din maini si picioare, cand ii dau sa pape inainte de culcare am senzatia ca nu are aer, suiera din gat, din nas.. nici nu stiu sa explic..Va rog, ajutati-ma cu niste raspunsuri ca sa stiu ce fac dupa amiaza cand ma suna asistenta, ne mai programam sau nu?
fericita de
Victor Nicolas (15.11.2008)
Nasterea cozonacelului nostru iubit
miki01 spune:
Bertha, felicitari pentru dintzisor-ul Ioanei!
Anca_27, ma bucur ca esti mai bine! Stiu ca uneori iti vine sa iei campii, dar suntem niste mamici tare puternice si ci multa iubire se rezolva. Sanatosi sa fim!
Iza, cat de fericita poti sa fii! I-am spus si sotului "2 luni in Franta!!!!" Distractie placuta!
Eli
Hai, raul mare a trecut. Sigur pe masura ce mulgi mai rar productia se va diminua considerabil. La mine pentru ca nu a mai supt ziua a dus la scaderea prod de mai am doar pt masa de seara.
Julia16, Alra, imi pare rau pt problemele de la serviciu.
Cameliam, uite aici cateva poze cu scaunul BeSafe facute la drum sambata.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
bertha spune:
Nebunica, Ioana n-a sforait niciodata, iar Darius numai cand a fost racit. Pt linistea ta, mai bine fa o reprogramare, e bine sa-l vada un ORL-ist, nu e traumatizant si scapi de o grja.
Miki, tare mult mi-a placut de Andrei, ce frumos doarme el in scaunel!
Da' chiar ca e mare scaunul, intr-adevar pare solid si sigur.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
cameliam spune:
Miki multumesc. Scaunul ca scaunul... da' Andrei...
!
Are niste ochi albastri minunati!
Intr-adevar pare mare. Dar "safe". Eu am un Golf, acum ma intreb daca o sa incapa in el...
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki01 Cameliam, uite aici cateva poze cu scaunul BeSafe facute la drum sambata. |
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
cameliam spune:
Anca stiu cum e sa fii cu capsa pusa si sa te enerveze toata lumea/familia. Si eu ma "cert" cu al meu in gand de multe ori ca sta la calc (tot la joaca... barbatii astia-s niste copii mai mari
) vinerea pana tarziu si apoi sambata daca tot e acasa in loc sa se trezeasca el la Alexandra sa mai dorm si eu, doarme dus, ca doar e obosit ca s-a culcat tarziu... Daaar, cand il vad apoi cum se joaca cu ea in timpul zilei, cum o ia la plimbare, cat ii este de draga imi trec toti dracii. Si ma gandesc ca si el are nevoie de repaos si de relaxare.
Daca al tau e acasa cu voi, lui sa stii ca-i e si mai greu decat la al meu care merge la serviciu. Sincer, asa m-as obosi si eu vreo cateva zile la serviciu..
, sper ca intelegi ce vreau sa zic. Acasa e mai greu, fizic cel putin daca nu si altfel.
Oricum o iei, mama e vioara intai cand vine vorba de ingrijitul bebelui. Si eu am senzatia ca restul familiei (tati, bunicii) cand stau ei cu fata imi fac mie un serviciu, imi dau "o pauza", dar dupa aia e datoria mea sa ma ocup de ea. Si pe bunici ii inteleg, ca nu-i a lor, le sunt chiar recunoscatoare de cate ori stau ei cu fata si mai ales ca o fac din proprie initiativa.
Dar pe taica-sau ma mai apuca ciuda uneori si mai gandesc ca viata mea s-a schimbat radical in ceea ce priveste libertatea si ocaziile de relxare, pe cand a lui... nu chiar asa radical.
Dar, sanatosi sa fim si bucurosi ca avem de ce ne plange, astea-s nimicuri! E asa un dar mare sa ai un copil! N-as da' viata de acum pe cea de dinainte pentru nimic in lume!
Na' ca m-am descarcat si eu un pic!
Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)
mav spune:
nebunica, subscriu la ce ti-a zis bertha. mai bine mergeti la orl! antonio a avut stridor, cand respira scotea niste sunete de ne speria, cand era nou nascut. doar dupa ce am fost la orl si ne-a explicat ce si cum, ne-am linistit. intre timp, s-a rezolvat si problema.
bertha, eu sunt pe aici, doar citesc... am multa treaba, sotul este iar plecat...
nu mai stiu ce sa-i dau lui bb sa pape. nu mai vrea nimic pasat si nici iaurt, nici cereale cu lapte, nu-i mai place consistenta... ar rontai non-stop. eh, si tss, evident... cat cuprinde... cand ma prinde...![]()
Mami Fericita Non-Stop
perlute
miki01 spune:
Bertha, Cameliam
de aprecieri!
Ochisorii ai lui Andrei au fost "supriza" noastra. Nici in cele mai frumoase vise mi-as fi inchipui sa fie albastri, sunt ai bunicului (tatalui meu).
Da, scaunul este destul de tzeapan! In privinta spatiului nu stiu ce sa zic, cred ca este la limita si in Golf. Daca nu ar fi sistemul de prindere Isofix sigur ar ocupa mai putin spatiu, dar tocmai asta este importanta lui.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
Otiliav spune:
Miki, imi dau cu presupusul. Cred ca este un avantaj ca vede pe geam, altfel nu cred ca ar rezista un copil pana la 4 ani.
Anca, mai este 4 zile. Numai sanatoase sa fim. Ca in rest si al meu e figurant. Acum de dimineata faceam chiftele, ea s-a plictisit de joaca in piscinuta ei si cum m-a vazut trecand prin camera a inceput sa ma strige ma-ma ma-ma (o face chiar constient) si el nu o ia in brate pe motiv ca dupa mine plange
. Si ta-ta nu spune deloc.
Nebunica, a mea sforaie uneori seara cand e tare obosita. Parca avem si un filmulet cu ea sforaind.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre
miki01 spune:
Da, un avantaj este! Cred ca am scris eu putin aiurea acolo. Ii place f tare sa se uite pe geam.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Miki, imi dau cu presupusul. Cred ca este un avantaj ca vede pe geam, altfel nu cred ca ar rezista un copil pana la 4 ani. Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele Pozele noastre |
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru