*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (66)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Era sa uit: mi-a dormit fata azi noapte 23-05:20 neintrerupt, bagat bibe cu ochii inchisi, si somn in continuare pana la.... surpriza, surpriza: 08:50.
Pai am dormit si eu, ca nici nu stiu cand mi-a plecat barbatul la serviciu (edit: si ma mai oftic pe el ca sta seara la calc... maaaare nesimtita).
Asa odihnita nu m-am mai simtit de muuult muuult timp.

Mai, la noi clar foamea a fost motivul pentru care se trezea!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cami, aici este o lista cu toate auto omologate pt scaun, poate te ajuta lista auto .

Sotul mi-a spus ca distanta optima intre bancheta si scaunul din fata ar tb sa fie 893 mm (nu ma intreba de unde...)

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Intr-adevar pare mare. Dar "safe". Eu am un Golf, acum ma intreb daca o sa incapa in el...

Citat:
citat din mesajul lui miki01
Cameliam, uite aici cateva poze cu scaunul BeSafe facute la drum sambata.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, si ramaneti singure iar? Of ce nasoooool.... Mi-ai dat idei cu spanacul, chiar nu mai stiam ce sa-i gatesc. Haideti fetelor, mai scrieti retete. Ca le mananca, ca nu, tb sa incerc. Acu, la 12 a bagat fte putina branzica cu mar, caisa, si pruna, si le-a mancat plangand. Sa fie dintii sau gatul? Ca mucoasa e din plin.

Nebunica, chiar ieri citeam undeva un articol despre sforaiala, la orice varsta cica indica ceva pe caile respiratorii, da nu mai stiu unde sa-ti dau linkul , si eu cred ca un control te-ar destresa.

Fetelor, galma e tot mai dureroasa si parca mai mare, si sa fie cu capac, zibe mi-a tras un picior fix la locul potrivit in timp ce-o schimbam . Fug sa iau varza, ce sa fac cu ea? Tocata marunt si-n sutien? Pe langa masajul de sub dusul fierbinte.

Soatza a dus-o cu el pe zibe sa rezolve probleme. E asa o liniste binevenita in casa... ma gandesc cu ce sa ma rasfat... cred ca pe langa varza poftesc si-o revista `good food` sau `good homes`, as pofti si-un vargabeles (taitei cu branza dulce, varianta ungureasca) si poate o carte buna.

Fug sa iau varza.......

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna,

Eli , ma bucur ca esti mai bine cu sanii.
Hera, Corina , sa treaca si la voi durerile de sani.
Amalia, distractie placuta in continuare!Am fost si noi acolo dar cand erau doar 3 vile, era superb si atunci....din ce povesteti tu acum e paradis.LA anul cu singuranta vom merge si noi.
Isa, evadezi 2 luni in Franta...ce tare.Vroiam sa te intreb de mult timp.Ce limba vorbiti in casa cu Raphael?
Printesita mea inca nu are dintisori, dar papa cu placere coaja de paine, pufuleti si biscuiti...toate astea le suge, le molfaie...
Se ridica singura in fundulet si de ieri am observat ca a inceput sa se tarasca dupa jucarele si inceraca sa se aseze in pozitia de mers deabusilea dar deocamdata nu-i iese.
Duminica a papat piure facut dintr-un cartof, un dovlecel, o rosie si 3 ficatei fierti in lapte si un pic de patrunjel verde, a papat tot.

Cumnatul e mai bine, 2 din cele 3 persoane au fost deja externate iar cea de-a 3 a asteapta sa fie operata la picior.Sper ca totul sa fie bine si in continuare si sa nu aibe probleme cu serviciul.

Ma duc sa pun oul la fiert ca trebuie sa se trezeasca printesita sa pape supita.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Hmmm, Golfu' meu n-apare, probabil pt ca e model nou si lista nu e chiar la zi. Dar apare Golful 5, ma gandesc ca 6 e tot pe-acolo n-a fi mai mic acum...
La ca ma duc sa masor aia 893mm, spune-i te rog sotului ca-i multumesc de info, si eu sunt curioasa de unde le scoate .

Otilia voi v-ati hotarat ce luati pana la urma? Mergeti pe Mobi?

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Cami, aici este o lista cu toate auto omologate pt scaun, poate te ajuta lista auto .

Sotul mi-a spus ca distanta optima intre bancheta si scaunul din fata ar tb sa fie 893 mm (nu ma intreba de unde...)

Mergi la inceput

Sigur este ok si Golf VI, este mai mare decat Golf V. Probabil au uitat sa-l treaca.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Hmmm, Golfu' meu n-apare, probabil pt ca e model nou si lista nu e chiar la zi. Dar apare Golful 5, ma gandesc ca 6 e tot pe-acolo n-a fi mai mic acum...
La ca ma duc sa masor aia 893mm, spune-i te rog sotului ca-i multumesc de info, si eu sunt curioasa de unde le scoate .

www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Iata ce le trebuie www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=2954" target="_blank">micilor curiosi!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Na, m-am dushat, mai bine zis m-am oparit pe-o in timp ce saream prin vana sa nu curga apa fierbinte si prin alte zone care n-au nici noduli, nici nevoie de masaj... dureros... Parca e mai bine. Acu sunt cu varza la purtator si ma mananca sanul.
Eu nu mi-am gasit masina pe lista, adica e, dar modelul nostru e mai nou. Mai caut si cercetez. Miki, fain scaunul, si ce sus il pune, pai zibe ar sta nemiscata sa vada asa pe geam, tot timpul isi rupe gatul sa vada TOT.
Bertha, grozava idee cu casca! Da le punem una de bicicleta sa o folosim 2 in 1.

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Alra,
restanta cu dresajul
am o parere diferita despre dresaj.personal,asociez acest cuvant cu aimalele.cand spun dresat,ma gandesc la fortat sa faca acel lucru.oricat as iubi eu animalele,nu le pot compara cu copii,nicicum.unui copil,ii poti explica logica lui "nu-i voie",completat de exemple reale,de exlicatii pe intelesul lui,de aratat practic,de orice altceva.ori unui anima,nu-i poti explica asa.il momesti/pacalesti sa-l faci sa inteleaga ce vrei sau il lovesti.cu Crinuta,nu am experimentat faza cu wc-ul sau cu prizele sau...nu-mi mai vin exemple acum...,pentru simplul fapt ca i-am explicat din prima ce este/la ce se foloseste.nimic nu i-a fost interzis d genul :"acolo nu umbli"/"aia nu-i voie".bine,nici nu o lasam nesupravegheata...eu intr-o camera si ea nu stiu undeorice a interesat-o am studiat impreuna cu explicatiile de rigoare.este periculos sau nu,sa foloseasca singura ,bla,bla.cand a venit vremea de cotrobait,am securizat tot ce se putea(exact cum spuneai si tu).prizele,colturile,canturile,obiecte periculase etc.asa ca totul era la indemana si permis.si noi avem aproape toata casa desenata,darrr nu-i stres ,ba chiar cooperam pe randcum intrii in hol sant expuse operele de arta ale Crinutei,pe hartieintr-o perioada,aveam tot tavanul 'bombardat' de plstelina.lua Claudiu bucata de plastelina,o freca intre palme bineee,apoi o arunca cu putere de tavan si acolo ramanea.nu pot descrie in cuvinte ce distractie era pe noi.am dat dintr-una in alta...,dar am atatea sa zic...
Olivia,
canuta cu cioc o spal cu detergent de vase si o fierb la cca 2 sapt.ciocul pe diauntru,il curat cu betisoare de urechi umede sau cu scobitori.am avut un soc,cnd dupa ceva timp de la folosire,m-am uitat in ciocera negruuuuu de mucegai.acum,il curat meticulos la saptamana si nu mai folosesc capacul,ca sa nu tina umiditate.ps:am uitat de filmulet,iarta-maaaaaa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Bertha, chiar super protectia pentru capushor!

Anca_27, cred nu sunt toate modelele noi, sunt trecute modelele si anii in care au fost omologate, ce s-a introdus dupa, nu au mai considerat de pus. Asa cred. Ma bucur ca iti este mai bine cu sanii.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput