Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 7
raluk16 spune:
Schimbati rapid de pe procinema ca e cu bulina rosie si vad copiii prin buric
Ce prostie de program am si eu...
27+
mary_07 spune:
Hellooo
Maria,it's not fairsi pe mine era planificat sa ma scoata sotul la o pizza dar cei cu care trebuia sa mergem n-au mai putut si iata-ma acasa
Aida,de data asta vin eu cu matura la tine..la cat te-ai plans,ma asteptam sa vad ditamai.Nu e nici pe departe asa
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!
monica_dicut spune:
deci mimika, m-ai panicat total si clar nu mai dorm la noapte. Pentru asta stai cu mine pe forum.... Pacat ca n-am si aici emoticonu ala de-si roade unghiile... vai de viata mea, ce mai mare panica...
MErg la minti criminale (desi sunt episoade vechi) dar refreshuiesc mereu...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Si pe mine ma sperie atatea cazuri de prematuri in jurul meu |
..cred ca tot de la incalzirea globala ni se trage si asta....
Cea mai fericita 33 + cu
aidaciolac spune:
pai da mai mary_07 din cauza ca toate celelalte sunt mari si nu se mai vede diferenta asa
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
Femeieeeee, ma pui sa ma uit la goale?????
Ma duc si io ca femeia linistita sa vad cheliutza din serial ( buun rau) si dau peste niste fleshcaite de tzatze
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mimika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
asta chiar e buna. Ce e aia 'corabia de aur'? Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Vaaaai, draga, dar este un festival de muzica care se desfasoara la Corabia, de 36 de ani neintrerupt Tztztz! Lasand gluma la o parte, era foarte tare pe vremea lui Ceausescu, apoi s-a degradat din ce in ce si acum e un jaf de festival, numai tigani in sala. N-am nimic cu tiganii, sa nu fiu gresit inteleasa, dar sa fie oameni de calitate. Veneau multe vedete in recital, concurau multi care poate ajungeau si la Mamaia, era loc de intors pentru intalniri, ochi dulci...eh, tinerete.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..cred ca tot de la incalzirea globala ni se trage si asta.... Cea mai fericita 33 + cu |
sa stii ca si eu m-am gandit ca daca trecem cu bine de caldurile astea... prin septembrie octombrie n-om stii de ce ajungem in saptamana 41-42 si om incepe sa facem prostii cu sondele din dotare ca sa provocam natura
27+
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Femeieeeee, ma pui sa ma uit la goale????? Ma duc si io ca femeia linistita sa vad cheliutza din serial ( buun rau) si dau peste niste fleshcaite de tzatze ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
hahahahahahaaaaaa
Pai n-ai vazut mesajul din capul paginii?
Ma faci aci sa rad si-mi trezesc barbatu si ma scutur toata, se trezeste bebe
27+
mimika spune:
Moni, cu ce te-am panicat? Cu cutremurul? da-l incolo ca nu s-a simtit...Eu am alta problema mai grava. A adormit Razvan in patul meu si nu pot sa il mut. Si eu nu ma mut in sufragerie ca e plin de tantari. Pe domnul meu nu-l musca, asa ca isi permite.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5