Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 7

raluk16 spune:
Schimbati rapid de pe procinema ca e cu bulina rosie si vad copiii prin buric
Ce prostie de program am si eu... 27+

mary_07 spune:
Hellooo
Maria,it's not fairsi pe mine era planificat sa ma scoata sotul la o pizza dar cei cu care trebuia sa mergem n-au mai putut si iata-ma acasa
Aida,de data asta vin eu cu matura la tine..la cat te-ai plans,ma asteptam sa vad ditamai
.Nu e nici pe departe asa
My familyPoze cu noi
_
Melania, de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu
-Razvan
_AMR - 4 saptamani!!!

monica_dicut spune:
deci mimika, m-ai panicat total si clar nu mai dorm la noapte. Pentru asta stai cu mine pe forum.... Pacat ca n-am si aici emoticonu ala de-si roade unghiile... vai de viata mea, ce mai mare panica...
MErg la minti criminale (desi sunt episoade vechi) dar refreshuiesc mereu...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata

lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Si pe mine ma sperie atatea cazuri de prematuri in jurul meu |
..cred ca tot de la incalzirea globala ni se trage si asta....
Cea mai fericita

aidaciolac spune:
pai da mai mary_07 din cauza ca toate celelalte sunt mari si nu se mai vede diferenta asa
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

monica_dicut spune:
Femeieeeee, ma pui sa ma uit la goale?????
Ma duc si io ca femeia linistita sa vad cheliutza din serial ( buun rau) si dau peste niste fleshcaite de tzatze
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata

mimika spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
asta chiar e buna. Ce e aia 'corabia de aur'? ![]() Aida ... 32+ ... cica Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]() |
Vaaaai, draga, dar este un festival de muzica care se desfasoara la Corabia, de 36 de ani neintrerupt

Grasii mei iubiti
hi5

raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
..cred ca tot de la incalzirea globala ni se trage si asta.... Cea mai fericita ![]() ![]() |
sa stii ca si eu m-am gandit ca daca trecem cu bine de caldurile astea... prin septembrie octombrie n-om stii de ce ajungem in saptamana 41-42 si om incepe sa facem prostii cu sondele din dotare ca sa provocam natura

raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Femeieeeee, ma pui sa ma uit la ![]() ![]() Ma duc si io ca femeia linistita sa vad cheliutza din serial ( ![]() ![]() ![]() ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica ![]() ![]() ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() ![]() ![]() |
hahahahahahaaaaaa
Pai n-ai vazut mesajul din capul paginii?
Ma faci aci sa rad si-mi trezesc barbatu si ma scutur toata, se trezeste bebe

mimika spune:
Moni, cu ce te-am panicat? Cu cutremurul? da-l incolo ca nu s-a simtit...Eu am alta problema mai grava. A adormit Razvan in patul meu si nu pot sa il mut. Si eu nu ma mut in sufragerie ca e plin de tantari. Pe domnul meu nu-l musca, asa ca isi permite.33+
Matei Aram si
Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5