Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Ma duc si eu la somn V-am pupat,ne citim maine dimi la cafea My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 34+, cu -Razvan _ AMR - 4 saptamani!!! |
O noapte frumoaså iti urez..
Monika noapte buna si tie..Si ne auzim azi..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
hm , mda cam naspa comparatia
... auzi uve nu stiu daca la voi se fac sambata analize sau daca iti poti suna medicul ... sau serviciu de urgenta in maternitate sa vorbesti cu garda ... nu stiu , zic si eu , incerc sa caut cat mai multe variante ca sa scapi de stres in cazul in care nu este nimic sau macar sa incepi niste investigatii.
... acum stiu ca nici eu nu voi dormi la noapte de grija ... oooof , te rog sa ne dai vesti
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
raluk da mah , nu ma gandisem la asta desi stiam faza
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
Noapte buna, Moni
De fapt va tot spun noapte buna tuturor! Si va multumesc si vreau sa va spun cat va admir ca va rapiti din timp sa sfatuiti fete mai nestiutoare asa ca mine... si nu sunt singura
27+
andraiulia spune:
Buna seara!
Yo, ce de obicei pe la ore tarzii...mai incolo un pic plecam la mare. Abia astept. Sper sa fiti bine toate. Aveti grija de voi. Si tu, Uve.
Poooop!!
Andrutza 32 + Sophie,bebelusa mea iubita
gogosica
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui raluk16 Noapte buna, Moni De fapt va tot spun noapte buna tuturor! Si va multumesc si vreau sa va spun cat va admir ca va rapiti din timp sa sfatuiti fete mai nestiutoare asa ca mine... si nu sunt singura 27+ |
nu facem decat ce au facut altii cu noi sau am fi vrut sa faca la un moment dat ... oricum e cu 2 taisuri intotdeauna ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui andraiulia Buna seara! Yo, ce de obicei pe la ore tarzii...mai incolo un pic plecam la mare. Abia astept. Sper sa fiti bine toate. Aveti grija de voi. Si tu, Uve. Poooop!! Andrutza 32 + Sophie,bebelusa mea iubita gogosica |
Påi cu burticutza aia iti permiti.. Distractie plåcuta si te asteptåm cu pozici..Si så ai grija cu soarele
Raluk noapte bunå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui andraiulia Buna seara! Yo, ce de obicei pe la ore tarzii...mai incolo un pic plecam la mare. Abia astept. Sper sa fiti bine toate. Aveti grija de voi. Si tu, Uve. Poooop!! Andrutza 32 + Sophie,bebelusa mea iubita gogosica |
wow , drum bun si distractie la maxim , incearca sa stai intinsa pe bancheta din spate sau sa iti misti picioarele din ora in ora ... pur si simplu 10 minute sa nu te opresti din mers cand te dai jos din masina
oricum balaceala placuta
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
lutoniana spune:
si eu ma intind....chiar daca imi place aici cu voi dar ma doare burtica de la stat in fund
Ne vedem dimineata
Cea mai fericita 33 + cu
aidaciolac spune:
va din mers ca merg si eu la ... husbandu sforaie deja ... somn usor sa aveti si drum bun la calatoare
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi