Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai io am husbandu in dormitor si stau aici cu voi ca aseara cred ca mi-a taiat si mie macaroana si saracu nici nu a dormit cred ca din cauza asta , asa ca e pedepsit si ma duc tarziu la culcare

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Pe eco morfologica scrie asa:RI ombilicala 0.7; Flux vena ombilicala continuu;Uterina stanga:PI 0.89; Uterina dreapta PI:1.78;Doppler spectral normal.

Tensiunea nu mi-am mai luat-o de mult, habar nu am cat mai este; Nr trombocite 110; timp de protrombina Quick 14,1 secunde dar nu se compara cu nimic; procente de protrombina 90(70-120) INR 1,07;

Daca stiti ce inseamna, ajutati-ma, va rog...si ce se poate face in cazul in care chiar e o problema...

29+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Da perna mea de gravida de ce nu stie sa faca si masaj ??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Pt ca nu ai apåsat pe buton..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

cred ca nu are baterii ca parca trebuia sa vibreze

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Noapte buna, sa nu plec si eu asa..., chiar daca sunt un om bun

Mimiko ai tot respectul meu.....asta e cel mai tare raspuns posibil pe care il puteam citi pe ziua de azi.
Esti foarte tare si te imbratisez peste cele doua burtici ce le avem.

Cea mai fericita 33 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui mimika

Noapte buna, sa nu plec si eu asa..., chiar daca sunt un om bun

Mimiko ai tot respectul meu.....asta e cel mai tare raspuns posibil pe care il puteam citi pe ziua de azi.
Esti foarte tare si te imbratisez peste cele doua burtici ce le avem.

Cea mai fericita 33 + cu

pe langa ca abia acuma m-am prins...

m-am distrat si de imaginea unei imbratisari intre doua burtici . Cred ca mai bine spate in spate

27+

Mergi la inceput

ha? eu nu cred ca m-am prins ce sa fac daca nu mai am voie lapte

Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ma duc si eu la somn
V-am pupat,ne citim maine dimi la cafea

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Uve, parerea mea este ca ar trebui sa faci niste analize mai complexe. Adica sa incepi cu o hemoleucograma completa impreuna cu valori ale transaminazelor, fibrinogen (normal creste in sarcina dar la problema ast ascade mult), creatinina, bilirubina (astea au fost date la mine peste cap rau) si o coagulograma completa la FUndeni sau Coltea (facuta cu simt de raspundere) SI mai ales sa vorbesti cu doctorul tau cat mai repede.

DEci, m-am uitat acum pe analizele facute dupa nastere si am asa. Timp Quick 14.64" si trebuia sa fie 12", INR 1.16 si trebuia sa fie intre 0.9 si 1.1

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 32+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

A, si spune-mi te rog tu cum te simti asa ca stare generala si daca ai vreo stare dubioasa gen greata, mancarimi, oboseala cronica, edeme, dureri de cap ceva...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 32+ cu
O noua viata

Mergi la inceput

Ma duc si eu sa ma intind ca vad ca m-au luat contractiile de la stat pe scaun.

NE vedem maine dimineata, adica azi...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Monica 32+ cu
O noua viata

Mergi la inceput