Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 10
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimika
si? cine e mai frumos? 33+ Matei Aram si Luca Ezram Grasii mei iubiti hi5 |
Oare cine?
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!
monica_dicut spune:
UIte, citeste www.emcb.ro/article.php?story=2006042716085929" target="_blank">Asta
EU am fost banuita de hellp, dar pana la urma la mine se pare ca a fost prima boala de ficat DAAHS sau ficat gras de sarcina. Asta pt ca eu trombocite aveam mari, nu mici.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
mimika spune:
desi nu mi-a somn, ma duc sa ma intind langa Razvan, ca de trezit nu cred ca am sanse. Poate la noapte, ii trag vreun ghiont ceva si s-o simti. Maine trebuie sa ma trezesc la o ora rezonabila sa fac si eu un pic de ordine inainte sa vina mami, ca mi-e rusinica sa o primesc cu casa urata.
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut poate ma invata Iulika ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Påi ...cu sticluta de ulei de migdale langa tine desfaci dopul , pui pe varful degetelor si..ii dai bataie....
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
mimika spune:
Noapte buna, sa nu plec si eu asa..., chiar daca sunt un om bun
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
aidaciolac spune:
uve nici macar nu ai voie sa plangi , sa cari , sa te fortezi ... ai grija . Sper ca nu te-am speriat ci doar incercam sa te punem in garda si sa te pazesti pana iti spune dr cum stai ...
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
Da perna mea de gravida de ce nu stie sa faca si masaj ??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
raluk16 spune:
mimika noapte buna
Ati fost simpatice cu vorbitul in somn... Toata viata mi-am dorit sa pot sa interoghez pe cineva asa, si in acelasi timp toata viata mi-a fost frica sa nu vorbesc ceva secret in somn
Uve Doamne ajuta, schimba medicul, uite ca zic fetele ca nu e chiar ok...
27+
Iulika29 spune:
Fetelor sunteti fenomenale..Am ras cu lacrimi..Cu sotii vorbitori in somn..
Mimika si fetelor care mergeti la somnik noapte bunå..
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Da perna mea de gravida de ce nu stie sa faca si masaj ?? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 32+ cu Mamica de INGERAS in ceruri Si minunea bebe 2 din burtica Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi O noua viata |
Pt ca nu ai apåsat pe buton..