Burtici fericite de septembrie-octombrie (115)
Raspunsuri - Pagina 13
Iulika29 spune:
Noapte buna fetelor!! så aveti o noapte frumoaså..Aida cu siguranta mergi si tu la nani ca s-a sfarsit pedeapsa pt sot..Eu mai stau putin si gata si eu la nani..Vb maine dragelor
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
'neata , haideti la
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
mai asa dormiti parca ati fi gravide ... atunci ma mai bag si eu in pat la inca o tura poate adorm
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
ionika spune:
Neata pea 8,30! E cam dimineata?
Aida, se pare ca numai noi suntem matinale....sau poate deja fetele au plecat la cumparaturi
Ioana 30+
crocodana spune:
neata neata!
mai pustiu asa? pai cand am vazut ora pana la care ati stat de vb aseara cred si eu!
haideti ca e gata cafeaua (decof cu lapte)! nu simtiti aroma?
nu stiu ce sa zic cu fluxurile, la 32 de sapt aveam 0,59 (D) si 0,47(S), medicul a zis ca la drepta e la limita superioara, iar la 34 de sapt 0,41(d) cu 0,39(s).
colesterolul un pic peste limita 253 fata de 239 insa din cauza HDL (cel bun) care era peste limita..
azi o sa fie semi santier la mine, aranjam un pic balconul ca atunci cand am renovat apt nu am pus glafuri decat sus la streasina si ploaia a mai stricat pervazul;sper eu sa gasim si rolete pt geamuri ca sa fie un pic mai umbra dimineata...nu e soare decat pana la 10 da tocmai atunci bantui eu prin casa si cand e asa luminata.....vad tot praful
sunt insa cu ochii pe voi!!
34+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
aidaciolac spune:
crocodana spor la deprafuit
ionika si zici tu ca sunt la cumparaturi poate prin Asia
... eu mai merg afara la aer pana se pune caldura , dar mai arunc cate un ochi la voi
Aida ... 32+ ... cica
Poze cu noi
raluk16 spune:
Neatza... mor de somn
Ma trezeste sotul la 8 facand o gramada de zgomote prin casa. Nu era in perimetrul meu vizual, ca as fi aruncat cu ce prindeam in el... Recunosc ca toata viata mi-a crescut tensiunea daca ma trezea cineva... Si stiu de obicei ca cel putin ziua aia mi-e distrusa Na, asa sunt eu mai sensibila
27+
vias spune:
Buna dimineata fetelor...
m-am ingrozit...vorbeati de IR scazut...si mie mi-a zis Pop ca nu-i bine la mine...ca am 0.6...cum e ?????
este sau nu este bine??
hai ca acum am emotii de numa'..mai ales ca ma tot plang de oboseala...dorm prea mult...sper ca nu e nimic grav...
Daciana si Mangag mutlumesc pentru raspunsuri referitor la calciu...eu am probleme cu calciu...a iesit la analize...asa ca va trebui sa iau...
Aida am vazut burtica ta....si a mea e cam la fel ca a ta...la naiba..si eu am 24s si 3zile..
chiar aseara eram prin parc cu copilasi si mamici...si toate ma intrebau cand nasc...cand le-am zis.."peste 3 luni"...toate au zis ca arat ca si cum ar trebui sa nasc...acum, zilele astea...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
24+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
mary_07 spune:
Buna dimineata
Am simtit aroma de cafea si am venit repede,sa vad de unde se simte
Fetelor,imi pare tare rau pt voi ca sunteti in ceata cu analizlele astea. Si eu sunt de parere ca ar trebui sa le repetati pt linistea voastra ,sa eliminati orice banuiala
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!
monica_dicut spune:
Neatza si de la mine printre gene mai lipite asa. M-a trezit si pe mine o tanti care urla de zor" mure mure, mure de padure..."
aida, asa-i asta cu sfaturile, e traba cu doua taisuri. DAr iti spun sincer ca nu ma intereseaza pentru ca anul trecut m-am jurat ca daca voi putea ajuta vreaodata pe cineva o voi face. Nu vreau sa mai treaca nimeni prin ce am trecut eu si mai bine sa sperii si sa previn decat sa se sfarseasca urat. Sunt convinsa ca am speriat-o pe saraca uve, dar mai bine merge si face niste analize sa vada daaca e totul bine si ma injura dupa aia. Imi asum injuraturile
Ideea e ca daca ies modificate va trebui urmarita foarte bine pana va naste. EU am spus clar la toata lumea si o sa urlu pana ma va auzi toata lumea, am scris-o si in povestea mea, : Sa nu acceptam replici de genul "e normal in sarcina" si dcotori sictiriti care sa ne ia la misto ca suntem paranoice pt ca daca boul ala ma baga in seama cand ii spuneam cum ma simt si imi dadea niste prapadite de analize sa fac (dar cred ca i-a fost frica ca vreau sa mi le faca el gratuit) acum baiatul meu facea un anisor...
camy, calm draguta, 0.6 nu e imens,e la limita maxima. DAr la care din uterine ai avut 0.6? Spune-mi toate valorile. Sunt importante atat uterinele cat si ombilicala cat si cerebrala lui.
crocodana, ale tale sunt fooooarte bune
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata