Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina , noi ne adaptam la programul care-l stabilim.
Asteptam poate intra Irina sa ne zica cand ar fi dispusa sa ne fie gazda si sa mai stabilim detalii.
Am vazut putine foto ca nu stiu de ce merge asa greu ...avem si noi o piscinuta mai mica...
Lacra, felicitari pentru reusita la audit si ca audit.
Sa aveti spor , sa iasa camera minunei asa cum v-o doriti.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ani, eu am mai gasit in Kaufland diverse ornamente. Daca tot il face acasa , le poti sugera sa il faca sub forma de cifra 1, macar sa nu fie clasicul rotund sau dreptunghi, patrat...

Poate mai vine Miha cu idei , ca ea e experta.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Ani, eu am mai gasit in Kaufland diverse ornamente. Daca tot il face acasa , le poti sugera sa il faca sub forma de cifra 1, macar sa nu fie clasicul rotund sau dreptunghi, patrat...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

CELIA... il face clasicul dreptunghi ... eu una am vrut in forma de cifra 1...nu mai pun poza ca si asa sunt cu nervii la pamant

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Celia noi avem piscinuta galbena din balcon! Piscinile mari sunt la socrumeu la Miroslava si la cumatri la Bogonos! E faina piscinuta voastra!

Noi am inregistrat ceva succese cu olita! Mai face pipi la oala, in schimb kk mai mult pe jos! Mai inainte a facut kk pe jos, apoi singur s-a asezat si a facut pipi la oala! E prima data cand face singur la olita, fara sa-l indemn eu!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Alynta si eu am stat la un unchi de-al sotului in Constanta si a fost obositor, traficul e de groaza, nu gasesti loc de parcare, etc...Daca puteti eu zic sa mergeti mai bine la hotel, e si mai aproape de plaja, iar cu mancarea o sa va descurcati, sunt o gramada de supermaketuri unde gasiti de toate si mai sunt si multe terase unde puteti manca.

Asa este...
Noi am avut mancarea inclusa in pretul biletului,dar a fost...ca dupa pret. Asa ca,de cele mai multe ori am mancat la un "impinge tava" Foarte bun si ieftin. Cu 30-35 lei mancam toti pe saturate un pranz.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa
mariussimiuc... ieri l-am vazut pe sotul tau la ore...

M-am linistit...inseamna ca ieri n-a fost la fete.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

CELIA... il face clasicul dreptunghi ... eu una am vrut in forma de cifra 1...nu mai pun poza ca si asa sunt cu nervii la pamant

Atunci nu mai vin cu idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Voi cand preferati sa facem intalnirea, in timpul saptamanii sau in week-end?

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

eu sunt disponibila aproape in orice zi asa ca asteptam sugestii de la cele care sunt conditionate de serviciu.Oricum sper sa fie seara ca programul de somn de la pranz al copiilor variaza mult

Mihaela 14+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Anilasa pt ca tot trebuie sa te consolezi cumva gandeste-te ca asta va fi singura problema si in rest totul sa fie ok

Lacra felicitari si bine ca ai mai mult timp pt voi.Cat despre camera -sper sa-ti iasa cat mai bine.Faceti ceva deosebit sau doar acoperiti ultimile picturi ale lui Stefy

Alynta mersi de informatia cu strandul.dar joi cred ca merg la control.Si apoi pt prima data parca m-as duce cu sotul nu stiu daca am sa ma bag in apa asa ca trebuie sa aiba cine intra cu Daria

Mihaela 14+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Citat:

Atunci nu mai vin cu idei.

de ce nu vii cu idei?

dastefa mersi de incurajare.... sa speram ca va fi singura problema

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput