Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Celia vrem si noi intalnire! Nu fixam pe sambata asta, in caz ca poate gazda?! Stiu ca zicea ca poate la sfarsitul saptamanii! Eu as putea cel mai sigur pe la 3! Voi?! Veniti cu propn

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Danielle programul e zilnic (L-V) de la 10-19. S-D: 8-19! Dupa-amiaza David adoarme de la 14-17,18 si sa merg pentru o ora nu merita efortul...

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Ne gandim la concediu de pe 17 august!
Am unchi in Ct si cred ca vom merge la el! In balanta e o cazare la un hotel de 2 stele (mai ieftin) sa fim mai aproape de plaja! Voi ce parere aveti?! Ma gandesc cum va fi cu masa lui David! M-am hotarat sa fac snitele, parjoale, niste aperitive gatite sa i-au! Macar in primele zile sa avem! Si apoi ce mai cumpar de pe acolo! Ma gandesc ca la rude am unde sa fac o ciorba, un cartf prajit, daR TREBUIE SA NE TRAMBALIM CU 2 CARUCIARE SI CU bagaje la plaja!

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dupa mai bine de doua saptamanai de lipsa... am reusit si eu sa intru... N-am citit nimic din urma.... Acum suntem cu casa in sus.... ca pregatim camera domnisoarei. E plin de var... zugravi.... etc. Auditul meu s-a finalizat cu felicitari... mai ales ca e prima oara cand particip la audit ca auditor, dar a fost o munca.... Nu ma scuz, dar am avut in perioada in care n-am scris program de 14-15 ore pe zi.... si timp liber de loc. Au fost zile in care nici sa mananc n-am apucat... De Stefy nu mai spun ca n-am avut timp de loc si seara cand veneam se catara pe mine si spunea ca nu vrea sa mai merg la serviciu a doua zi... Bine ca s-a terminat si acum sunt cu Stefy....
Am intrat sa va salut... si sper sa mai revin.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Alynta si eu am stat la un unchi de-al sotului in Constanta si a fost obositor, traficul e de groaza, nu gasesti loc de parcare, etc...Daca puteti eu zic sa mergeti mai bine la hotel, e si mai aproape de plaja, iar cu mancarea o sa va descurcati, sunt o gramada de supermaketuri unde gasiti de toate si mai sunt si multe terase unde puteti manca.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Lacramioara felicitari pt rezultatul la audit.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Poftiti la poze:

http://community.webshots.com/album/573346566TbWbke?start=108

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Danielle si eu tot cam asa gandesc, sa vedem ce o sa iasa!Cel mai important e ca plecam!
Lacra felicitari pentru audit! Ce-i pregatiti fetei deosebit in camera? Voi nu plecati nicaieri vara asta?

Matei

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

revin...
au sosit ajutoarele

iulia...felicitari pt audit...si un pt Stefi ca sa ii treaca supararea ca mamy a avut treaba
Aly am vazut poze... fff frumoase, se vede ca va distrati de minune
dany... am dat-o in bara cu tortul deoarece eu am cautat pe net o forma de tort, ca doar o data face Darius 1 an si am vrut ceva frumos si sa ramana ca amintire... iar sotul meu (cum nu prea il intereseaza esteticul)... doar sa fie bun... a apelat la cineva ( prieteni de familie) sa il faca acasa... si ia dus forma si a zis ca Nu poate sa o faca ca e destul de greu de facut asa cum vreau eu... iar el a zis sa faca un tort cu fructe si gata.... ca nu e de facut poza ci sa se manance...
mariussimiuc... ieri l-am vazut pe sotul tau la ore...

ma duc la treaba,

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

aaa. si o intrebare.

... un pot gasi ornamente pt tort... ca daca il face simplu macar sa ii pun ceva pe el

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput