Gravidute&Mamici de IASI (99)
Raspunsuri - Pagina 7
ralnied1 spune:
Daniela, bine ati revenit! Incerc sa-ti ascult sfatul
Oana (Moldoveanca), profita cat mai are cardul ala ceva pe el.
Alina (Alynta), nu era soare prea tare cand ati fost voi la strand? Bravo lui David ca e descurcaret cu fetele
mariussimiuc spune:
Oana,eu zic sa te duci repede repejor.Sa nu care cumva sa se razgandeasca soacra!
Daniela,bine ati revenit.
Chiar daca drumul a fost cu...peripetii,macar ati vazut locuri frumoase.
Imi place ca tati e implicat in hranirea printesei. Al meu nu stiu cat s-ar incumeta.
Cat despre crizele de plans...E posibil sa fi crezut ca i-ai acordat verisorului mai multa atentie decat ei.Plus oboseala drumului...
Si multumesc pentru voturi!
Alina,pana descarc eu poze,cred ca se va stabili marea intalnire.
Eu pe ai mei n-am reusit la mare sa-i fac sa le placa apa,asa ca la strand nu vom merge.Cum e acolo?E fain amenajat?
Celia,vreau si eu niste zulufi de la Andreea ta. E o scumpa si o delicioasa.
Raluca,asa cum spuneam...esti o draguta. Ca de obicei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
dastefa spune:
buna dimineata
la micul dejun avem laptic cu ...placinta.Sa nu credeti ca e aia de sambata ,am facut ieri alta .Cu cea de sambata abia m-am zadarat.Si cred ca daca va mai sresez mult ori aruncati cu ceva in mine ori va apucati de copt.Si la marea intalneala promit sa vin cu placinte
cat despre fructe eco-eu am cate ceva prin gradina.Piersicile nu s-au copt inca asa ca e posibil ca asta sa fie motivul pt care nu prea gasiti prin piete.Anul asta au fost chiar multe zarzare acum piersici dar pt ca noi nu le-am stropit deloc f multe cad inainte de a se coace
Alynta tocmai ma pregateam sa cer o parere despre strandul din Iasi asa ca te rog da mai multe detalii daca ai timp.Sunt si chestii care nu sunt ok? Pe mine de fapt m-a speriat o colega precum ca ar fi plin strandul cu tiganii din "Dalas" si ca apa nu ar fi chiar ok.Asa ca imi pare bine sa aud si altceva sa-mi fac curaj sa merg si eu.daria e inebunita dupa apa si pt ca nu mergem anul asta la maretare as incerca un strand
inutsa asteptam vesti despre botez.Sa dea DD sa fie Bia cumintica
Mihaela 14+ Daria-Stafania-16.11.2006
alynta27 spune:
Buna dimineata!
Tocmai am pierdut mesajul!
Va servesc o !
Danielle frumos itinerariu! partea mai putin placuta uita de ea! Am sesizat ipostazele Amaliei!
Celia ce domnisorica eleganta acolo! Are niste ochi de inger!
Miha e frumos la strand! Este un mic parc, un topogan langa bazinul mic pentru copii! Mai e un bazin mijlociu, preferat de copii si parinti! Aceste e impartit in 2! O parte ma putin adanca si alta mai adanca! de jur imprejur e un sant de 1 metru cu apa mica! Aici e calda si stau bebelusii! intrarea e 4 lei pt adulti si 1 leu copii. La ai mei nu le-a luat bani ca a zis ca-s mici! E fain! Mai sunt terase cu bautura, mici, crantanele!
Noi mergem joi dimineata- se deschide la 10! mai vine cineva?!
Ralu noi am ajuns la 10 la strand si nu m-am indurat sa plec la 12!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Alynta tocmai ma pregateam sa cer o parere despre strandul din Iasi asa ca te rog da mai multe detalii daca ai timp. |
Erau foarte multi copilasi! Am vazut si gravidute!! Am remarcat lume "buna"! Eu prea multi tigani nu am vazut!!! De mizerie ce sa zic- in bazinul mijlociu, ala care impartit in doua,in sectiunea pentru copii e curat, insa mai ajung din partea cealalta chistoace de tigari! Acolo erau multe cupluri care fumau si probabil aruncau mucurile in apa! Tigarile pluteau mai ales pe santul ce imprejmuia bazinul, ala cu apa mica! Mie mi s-a parut ok pentru copii! Lumea zicea ca bazinul cel mic e mai curat, dar apa e rece acolo! Fundule e albastru si de aici cred impresia de curat! La celalalt bazin fundul e verde, dar apa limpede! Poate de aici impresia de mai putin curat! Se pot inchiria umbrele si sezlonguri cu 2 lei ora! Sunt si multe banci pe care poti sta!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
Celia spune:
Buna ,
Miha, Alina , multumim , ici multi.
Deci cand onoram invitatia Irinei la mosie?
Sau pana acolo un parc, un Stanley? Haideti ne vedem, cand si unde?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Anilansa spune:
Buna dimineta
Aly... mersi de .
eu am o durere de cap ingrazitoare ... probabil de la nervi si stres... cu tortul am dat-o in bara.
azi avem intariri la capitolul bucatarie si curatenie ...a intrat soacramea in concediu si vine si mama ca si-a luat 3 zile de concediu.
ma sunat doctorita si a zis" miercuri la vaccin"... iar eu ii zic:" nu se poate pe vineri?" ca miercuri ii taiem motul si nu vreau mofturi mai mari decat acuma"... si a ramas pe vineri dimineatasperam sa fie bine pina atunci.
ma duc sa imi savurez cafea cu soacramea afara la aer... o zi buna va doresc
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
Celia spune:
Anylansa, stii ca sa te "stresez " si mai mult...eu ma gandeam sa le propun fetelor sa facem marea intalneala la tine... , la petrecerea baiatului, ca tot se"autoinvita" lumea....
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:
Anylansa, De ce zici ca ai dat-o in bara cu tortul?
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
danyelle005 spune:
Neata si de la noi.
Aveti dreptate fetelor, e bine sa vad doar partile frumoase ale excursiei.
Miha, asa ma gandeam si eu ca facea crizele alea din cauza baietelului, pt ca dupa ce am plecat de la ei si-a mai revenit. Abia astept sa-ti vad noul look funcky
Alynta, poate venim si noi joi la strand, desi dupa ora 10 mi se pare tarziu pt copii...
Voi cand preferati sa facem intalnirea, in timpul saptamanii sau in week-end?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007