Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare fetili ,eu m-am relaxat azi cu un masajtimp in care a mea soacra a stat cu Vladut si a facut mancare.
Azi am intalnit-o pe Danielle si a ei printesa Amalia sunt niste scumpe exact cum ma asteptam.Incet ,incet va cunosc pe toate si asta din intamplare nu ca ar fi ceva organizat.Inca mai astept sa va hotarati
Tot m-am tinut sa va spun si am uitat.Miha m-a rasfatat de ziua mea cu un tort suuuuuper bun si prajiturele delicioase.Asa ca Ani nu stii ce ai pierdut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta dar de ce iti face atatea griji cu mancarica pt David?Nu mananca mai de toate?Eu zic sa optezi pt hotel sa nu stati in trafic si sa carati si mult bagaj dupa voi.Eu una voi opta pt borcanele de mancare ca mi-e teama sa-i dau sa manance de la terase.Noi plecam duminica seara la mare dar fara tati si parca nu am nici un chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Daniela, bine ai revenit din concediu... frumoase pozele, chiar am ramas surprinsa ca sus in cupola la San Pietro e asa cum era si acu' nu stiu cati ani cand am fost eu... pana si chiuveta care e o binecuvantare dupa ce urci atatea scari fara sa-ti iei apa la tine cum a fost cazul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005

Mihharo sa stii ca esti restanta cu niste poze la noi...nici pana acum nu ni l-ai arata pe Albert...sau poate am pierdut eu?

Offf... mea culpa ... nu, n-ai pierdut tu, eu merit o smotoceala zdravana, da' gata, promit ca ma pun pe treaba si pana la sfarsitul saptamanii vi-l arat si eu pe smecherasul meu

Mergi la inceput

Lacramioara- bine ai revenit si felicitari pentru audit (stiu ca nu e deloc treaba usoara). Cat despre curatenie, si noi suntem in aceeasi barca speram sa se termine cat mai repede. Avantajul e ca noi nu stam acolo insa.

Mergi la inceput

Cum ramane cu intalnirea pana la urma? Daca tot voiati propuneri de la mamici care fac servici... eu lucrez 8-16, asa ca dupa amiaza noi am putea si in timpul saptamanii. In weekend suntem liberi. Daca nu in alta parte, macar o iesire in Copou sa facem, ce ziceti?

Mergi la inceput

Asa, acuma ma duc si eu sa mai citesc din urma ca am trecut asa, repede... mai da' harnice ati mai fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

alynta f faine pozele.Am si o intrebare de curiozitate daca ai idee-piscina sta acoperita cand nu e folosita?la cat timp schimba apa?tare mi-ai starnit cheful de o piscina adevarata .deocamdata doar Daria are una pe masura ei iar noi ne uitam pe langa ea cu jind

Mihaela 14+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna
Ani, petrecerea sa fie asa cum v-o doriti.
Teo, sa-ti fie de bine relaxarea si intalnirea cu scumpetele.
Legat de tort si prajituri...am zis eu ca Miha e experta.
Alina, da aveti piscine nu gluma...la alegere...
Mihharo, asteptam foto cu nazdravanul. Tot cu stampile si hartii se joaca?

Vad ca sunt fete disponibile de intrevederi si in cursul saptamanii , dupa-amiaza.
Sa stabilim o zi pentru Copou , ce ziceti?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Dastefa, pana iti raspunde Alina, iti spun ca eu am luat piscina cu filtru inclus in pret si o husa (pt acoperire )separat.Am mai luat ceva substante pentru dezinfectare si contra algelor, dar sincer inca nu am folosit , caci intentionam ca la sfarsitul sezonului , apa sa o deversam in gradina.
Apa(aprox 4000l )ar trebui sa stea tot sezonul(adica cel putin 3 luni).
La noi , copii ar sta numai in apa...Andreea acum vrea fara colac sau vesta , dar eu nu prea accept... iar Andrei e numai pe sub apa . Eu una cand apuc sa intru...zau ca nu as mai iesi...asa ca ii inteleg si pe copii.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput