Gravidute&Mamici de IASI (99)
Raspunsuri - Pagina 6
moldoveanca spune:
In seara asta vine socrela si maine ma duc la masaj anticelulitic .Am primit un card de ziuaa mea in valoare de doua milioane la o clinica de infrumusetare si ma duc sa ma rasfat.Este a doua sedinta maine ,am mai fost sambata si a fost minunat.Este masaj celulitic combinat cu relaxare si m-am simtit ca o printesa.Iar vineri as vrea sa-mi fac manichiura si pedichiura spa care cica iar e o minunatie.Din pacate se termina repede banii de pe acest card cadou iar eu sincer nu ma indur sa cheltui pe asa ceva
alynta27 spune:
Salutare! Profit ca au adormit puii si va scriu! Matei tocmai a asistat la intinsul rufelor in balcon! Am un scaunel de masina si-l car dupa mine prin casa, cand doarme celalalt! Daca David e prin casa e deajuns sa-l vada ca tace! Ideia e sa nu stea izolat!
Am fost sambata dimineata la strand cu baietii! M-a ajutat cumnata mea cu ei! Si noi ne-am facut de cap! Am stat de la 10 la 2! Si acum ma mai ustura spatele! David a stat mai multin apa! Si-a facut si 2 prietene care-l udau cu apa pe spate si-l tineau de mana! Era un adevarat Pasa! Parcul nu l-a incantat, dar balaceala Da! Matei a stat sub umbrela, dar e si el putin rumen! Am sa descarc poze!
Celia bine ai revenit! Unde mergeti in concediu! Vrem poze cu voi!
Miha nu va fi greu de reintegrat in rutina! Vine de la sine! Asteptam sa vedem freza!
Moldo bucura-te de masaj si relaxare!
Pe cand intalnirea mult asteptata?!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Salutare! Am revenit sambata acasa...a fost o calatorie obositoare (datorate drumului lung si tensiunilor pe care le-am avut cu socrul meu, care ma contrazicea si ma critica in aproape tot ce faceam, nu mi-am inchipuit ca va fi asa..)...cu toate acestea am vazut locuri minunate ( Spoleto-un orasel de munte, LaDispoli- statiune la Marea Tireniana, langa Roma, Vaticanul, Menton-Monaco-Nice, Volvera-langa Torino) si am intalnit oameni minunati.
Amalia a suportat binisor drumul, a dormit bine in masina, dar in restul timpului vroia numai la mine in brate; intai ne-am oprit la Spoleto, la un var de-al sotului care are un baietel de vreo 3 ani; aici Amalia parca a fost alt copil, parca nu mai era ea, mofturi din orice, facea niste crize de plans de nu mai stiam ce sa fac. Cand am ajuns la Dispoli si-a mai revenit, slava Domnului.
Cam asta pe scurt...o sa vedeti mai multe in poze ( nici poze nu am facut f. multe, nici Amalia nu prea ma lasa caci statea numai in carca mea, si de multe ori nici nu aveam dispozitia necesara).
Poze aici....http://entertainment.webshots.com/photo/2300640640103159727nMQWDg?vhost=entertainment
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Inesa ti-am admirat bebelina. Trebuie sa te storci dupa fiecare alaptat, ca sa nu risti sa ai probleme cu sanii. Eu am facut mastita in primele luni si a fost nasol..cu febra si frisoane...asa ca ai grija.
Celia imi pare rau ca nu s-a rezolvat problema Andreei, poate cu aerosoli scapati.
Michelle cred ca ti-a fost urat fara Domi; felicitari pt progresul cu olita.
Miha sa va fie de bine concediul, asteptam poze; votat ratusca
Alynta ma bucur ca ai scapat de "butoi"; si eu as vrea sa merg la strand...
Anilansa spor la pregatiri; poate ii iese vreun dintisor lui Darius sau poate are emotii pt marele eveniment
Mihharo sa stii ca esti restanta cu niste poze la noi...nici pana acum nu ni l-ai arata pe Albert...sau poate am pierdut eu? Cu gaura din buget si noi stam "bine" dupa atatea calatorii...sa vedem acum cum o acoperim
Byu ma bucur ca plecati chiar si cateva zile
Kriss suntem alaturi de tine
Ralnied ma bucur ca ai scapat de insomnii; si eu zic sa eviti OTV de acum inainte
Dr_anca si eu ti-am admirat printesa
danyelle005 spune:
Moldoveanca ma bucur ca te-ai distrat de ziua ta. Si eu mi-as dori asa un cadou de ziua mea ( ma refer la cardul cu rasfaturi)
Celia spune:
Teo, sa te rasfeti cat mai mult si cat mai des.
Alina, ce bine cand ai ajutoare, mai reusesti sa respiri. Noi deocamdata nu plecam nicaieri, mai vedem, noi suntem mai spontani...
Daniele, desi as fi vrut sa-ti zic sa-ti fie de bine iesirea...vad ca nu prea a fost asa...E o parte buna in astea, ai vazut alte locuri, alti oameni, iar pe viitor te vei gandi de doua ori in compania cui pleci...
Merge greu netul cu foto , dar la noapte cand e liniste in casa am timp sa vizionez si alea putine
Eu am mai pus ceva foto in foto2009(nu sunt recente).
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
danyelle005 spune:
Celia, asa e, tot raul spre bine, pe viitor nu cred ca mai fac aceeasi greseala. E o scumpa Andreea, si ii sta atat de bine cu parul prins iar Andrei s-a facut un adevarat cavaler.
Lumi_Richard spune:
Buna,fetelor!
Amir10, eu nu locuiesc in Romania, dar voi veni sa nasc acolo. In legatura cu Dr. Mihaila,nu as putea spune nimic,deoarece am fost o singura data la d-lui. Daca stii mai multe, as aprecia foarte mult daca ma tineti si pe mine la curent....
Lumi 24+ cu Alexa Annabelle Denise
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Multumesc! Esti tare draguta,ca de obicei! |
Nu-mi place sa ma dezmint, stii doar...
Nu e corect ca unii sa traga la plug si altii sa cutreiere patria...
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celia Ralu, ce faceti in rest? Mai mergeti pe undeva vara asta? |
Momentan se pare ca nu, Celia.
Dar niciodata nu se stie, nu?