Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Azi dimineata m-am distrat copios . I-am facut aseara baie lui Albert cam tarziu si l-am culcat fara sa-i mai usuc parul, cum fac de obicei. Azi dimineata aveam baiat cu creasta sa fi vrut si nu iesea asa, perfect aranjata.

Eh, bineinteles, cum eu nu prea sunt amatoare de moda punk, am remediat "problema" inainte de a pleca la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am revenit de pe drumurile patriei... De-acu urmeaza sa ne integram in rutina.

Sa va fie de bine.
Hai ca va ajunge

Multumesc!
Esti tare draguta,ca de obicei!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Miha, bine ati revenit!Asteptam foto , muulteee.

Multumesc Celia draga!

Citat:
Mihharo, eu anul trecut am luat din Piata Nicolina de la tarani piersici, mai mici cei drept dar foarte bune.Anul asta recunosc ca nu prea am dat prin pietele mici, doar la CUG ...

Si ai gasit ceva aici?Ca eu nu gasesc mare lucru!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Azi dimineata m-am distrat copios . I-am facut aseara baie lui Albert cam tarziu si l-am culcat fara sa-i mai usuc parul, cum fac de obicei. Azi dimineata aveam baiat cu creasta sa fi vrut si nu iesea asa, perfect aranjata.

Eh, bineinteles, cum eu nu prea sunt amatoare de moda punk, am remediat "problema" inainte de a pleca la munca

Mihaela - mami de cuminte

Inainte de a pleca in concediu m-am tuns,in ideea mea o tunsoare care se aranjeaza usor. A iesit ceva frumusel,dar destul de freaky si oricum altcumva decat usor de aranjat. Adica in fiecare dimineata ma trezesc cu creasta ca a lui Albert,la care trebuie sa muncesc temeinic sa o imblanzesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

dastefa placinta ta...

celia felicitari pt absolvirea masterului si pt trecerea la liceu

miha merci! Cum nu s-a inregistrat votul?!!!!!!!!!!

Alina spor la pregatiri!!!

amir bine ai venit si sarcina usoara!

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Noi azi iar un pic prin Iasi. Am fost iar la control si e mai bine acum.
Saptamana asta facem botezul, fara prea multi invitati, familia si atat. Nasele tot din familie sunt
Bia e la fel de papacioasa, doar ca nu pe atat de papacioasa pe cat mi-as dori eu, ca tot mi se fac sanii pietroaie de tari. Cred ca ar fi fost bine daca faceam gemeni, ca sa mi se goleasca sanii si sa nu ma mai doara.
In rest ce sa va mai zic ? As vrea sa mai citesc dar nu prea am cum caci imediat ma cheama "stapana". Toata ziua stau cu ea, timp de altceva nu am. Cand ne intoarcem in Iasi poate aranjam de-o intalneala, cu copiii, bineinteles, ca eu altfel nu am cum

O saptamana reusita!

---------------

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna,
Miha si Mihharo, m-am distrat la povestirile voastre despre creste...
Sincer si eu ma tot gandesc sa ma tund dar repede ma razgandesc...caci nu vreau sa-mi fac de treaba cu aranjatul parului...asa cum este acum e simplu...pieptanat si prins, rezolv repede...

Miha , da gasesc , caci merg pentru :cartofi, ardei, varza , morcovi, pepeni , le iau en-gros si le depozitez la beci si avem pe mai mult timp. La fructe mai rar ...dar daca sunt pepeni acum , e suficient pentru noi.
Asteptam foto.

Inutsa, multumesc.
Sa reusiti sa va organizati asa cum va doriti pentru botezul minunei. Faceti la Roman ?

Anilansa, si voi sa aveti petrecerea care v-o doriti.

Ralu, ce faceti in rest? Mai mergeti pe undeva vara asta?

Strig prezenta:Alina, Oana, Cristina, Lacramioara, Irina, Oana cu cifre, Michelle, Raluca, Daniela ...Lista continua... Ce mai faceti fetelor.
Unde e Cristina sa ne faca un sondaj cu o intalnire?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa
miha merci! Cum nu s-a inregistrat votul?!!!!!!!!!!

Nu e! A disparut in neant!

Mergi la inceput

celia sa fie! Da, la Roman facem

miha rusine sa le fie!!!!!!!!!!!

---------------

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Inutsa mare grija cu sanii acum la inceput pana va reglati atat cat papa ea.Si eu am avut foarte mult laptic si desi Vladut papa tare mult ma storceam de fiecare data cu pompa si tot mai scoteam 220 ml.Daca nu ai pompita stoarce cu mana dar sa nu-i lasi impietriti.

Mergi la inceput