Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

da' crezi ca eu declansez cutremurul uitandu-ma acolo sau de ce?

Ziceam ca daca nu se uita nimeni la tv, macar sa-l las deschis pe postul ala, ca sa tiuie aparatul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihharo

Au diverse chestii . Ma intreb pana unde o sa ajungem, ca in ritmul asta in curand vom manca totul chimic... Cand am vazut prima data filmul "Soylent Green" (Produsul verde) l-am luat ca SF, acuma mi-e teama de ce vor avea de indurat copiii nostri

Mi-e frica sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Celia noi foloseam 1 ml de dexa si 3 de ser fiziologic, scuze ca raspund atat de tarziu.De mult ori eu ii fac si numai cu ser fiziologic cand il vad ca muceste si tuseste putin.De multe ori am scapat de raceli doar asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am revenit de pe drumurile patriei... De-acu urmeaza sa ne integram in rutina.

Inca n-am reusit sa descarc pozele.Is muuulte... O sa vi le arat curand,daca o sa aveti placerea si rabdarea sa le vizionati.

Inutsa,am vazut pozele cu Bia.E absolut superba,e frumoasa foc.Si grasunica.
Multumesc de aprecierile la adresa pozelor. Votul pentru ratusca nu s-a inregistrat.

Va multumesc tuturor pentru voturi!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=9" target="_blank">Am si eu ratusca mea (mar1 si mar2)
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miha, bine ati revenit!Asteptam foto , muulteee.

Mihharo, eu anul trecut am luat din Piata Nicolina de la tarani piersici, mai mici cei drept dar foarte bune.Anul asta recunosc ca nu prea am dat prin pietele mici, doar la CUG ...

Ralu, multumesc de urari, cand ai timp si chef ne putem auzi. Nu am plecat in vacanta, nu inca...

Teo , multumesc mult. Trebuie sa vad sa achizitionez aparatul si sa iau si fiolele. Sper sa scapam si noi...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Ralu, multumesc de urari, cand ai timp si chef ne putem auzi. Nu am plecat in vacanta, nu inca...

Mda, timpul... vesnica problema
Ca cheful n-ar lipsi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Am revenit de pe drumurile patriei... De-acu urmeaza sa ne integram in rutina.

Sa va fie de bine.
Hai ca va ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineta.
va servesc cu o ... e rece dar e buna

noi azi incepem saptamana in forta... mergem sa dam comanda de tort, trebuie sa mergem si in piata sa luam legume... si multe altele.
ieri a fost o zi plina... am fost si am impartasit pe darius, am fost la cumparaturi pt el ( pampers, servetele, laptic... si altele), am iesit seara la plimbare in Copou si cumnatelul ne-a facut poze ... cu alte cuvinte am profitat de racoare
mamici cred ca incep sa fac prezenta
iulia... ce mai faci/ ce face Stefi? sunteti bine? sper
gravidute... cum merg sarcinile? speram sa fie bine

mariussimiuc... sa iti fie de bine concediu

ma duc sa ma apuc de treaba ... va doresc o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Buna,
Intru rar, dar va citesc cu mare drag.
Cine se indura si de mine, sa ma treaca pe prima pagina la gravidute.
DPN 14 ianuarie 2009, dr. Mihaila - Kimeli, am vazut ca si Lumi_Richard e la acelasi dr, ea naste in noiembrie, parca...
Orice vrei sa vorbim legat de acest subiect, scrie-mi PM si iti raspund cu mare placere.
Noi suntem in saptamana a 16-a, vineri am eco, poate ne arata ce este, eu stiu ca e fetita...In rest crestem, am o foame de lup, daca nu, dau la rate...
Pupici la toate fetele din Iasi.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Buna dimineata si de la noi

Alina, mersi de cafea... eu tocmai am constatat ca mi-am uitat acasa ciocolata mea neagra cu care incep de obicei ziua

Chiar... ce-o mai fi facand Lacramioara? De mult n-a mai dat pe-aici.

Mergi la inceput