Gravidute&Mamici de IASI (99)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miharo, eu nu am auzit de magazin eco in Iasi, dar poti incerca la piata , sa gasesti la tarani, fructe nu foarte aratoase, mari ...dar sanatoase...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
Doamne, bine ca n-am stiut la ultimul cutremur, ala din primavara, m-am mutat la ai mei cateva zile... toate ca toate, dar cutremurele sunt marea mea spaima (urmeaza serpii)

Sa vezi ce "misto" a fost la mine, ca butonam telecomanda si cand am ajuns pe OTV, atunci a inceput avertizorul lor seismic pe care il au in studio, sa tiuie. Initial credeam ca prin parcare, vreo alarma isi face de cap. Si cand au inceput aia sa se ridice brusc si sa ceara regiei sa bage imagini, am priceput ca-i cutremur.
Intr-o fractiune de secunda l-am trezit pe-al meu si am sarit din pat, asteptand sa inceapa. E sinistra starea asta. Bine ca nu s-a simtit, ca si eu am oroare de cutremure. Am vazut ca aia au intrat in direct apoi, normal, am zis ca poate s-a declansat aparatul aiurea. Dar imediat dupa aceea au anuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Celia- multumesc... numai ca la tarani nu prea am sanse sa gasesc piersici ... mai cumpar din piata mere si caise, desi sincer nu stiu nici astea cat de ecologice or fi...

Mergi la inceput

Citat:
Ralu, la mine au ajuns insomniile pe care le-ai fugarit tu

Nu eu le-am trimis, pe cuvant
Citat:
Foarte rar mi se intampla sa ma culc inainte de 2 noaptea, iar dimineata la 6 gata somnul , chestie extrem de enervanta in weekend, cand orice om normal mai recupereaza cate ceva.

Uite asa adormeam eu inainte. Dar cel putin a doua zi, aveam timp pana la amiaza sa adun minim 8 ore de somn.
Acum, sa vreau si nu mai pot sta. Nici macar vineri, sambata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Buna...dupa ceva vreme...

Bine ai reaparut, Celia!
Chiar zilele trecute ti-am vazut nr de tel in agenda mea, cautand alt numar si ma gandeam sa te sun, sa vad ce mai faceti. Dar am zis ca poate sunteti plecati undeva, in vacanta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Sa vezi ce "misto" a fost la mine, ca butonam telecomanda si cand am ajuns pe OTV, atunci a inceput avertizorul lor seismic pe care il au in studio, sa tiuie.

Hi-hi, uite ce patesti daca ajungi din intamplare pe OTV

Mergi la inceput

Citat:

Celia- multumesc... numai ca la tarani nu prea am sanse sa gasesc piersici ... mai cumpar din piata mere si caise, desi sincer nu stiu nici astea cat de ecologice or fi...

Asta ma intrebam si eu nu de mult: macar cele de la tarani, din piata, or fi cat de cat mai normale sau si astea au diverse chestii?

Mergi la inceput

Citat:
Hi-hi, uite ce patesti daca ajungi din intamplare pe OTV

Oricum stiam de avertizorul lor, dar niciodata n-am crezut ca e pe bune.
Am crezut ca e doar chestie de imagine.
Acum m-am convins ca e pe bune.
Dar tot cu o senzatie ciudata am ramas si ma intrebam cum e mai bine (daca pot zice asa!): ori sa inceapa cutremurul deodata si sa nu stiu, ori sa aud ala, ma sperii, da' macar am timp sa sar din pat, mi-am luat si papuci in picioare, telefoanele si banii bagate repede in geanta si geanta in brate. A... am tras si o sticla de apa langa mine.

La cutremurul ala din aprilie, statusem pe OTV vreo 10 minute de am vazut nu stiu ce si abia plecasem de acolo cand a inceput sa ma zguduie. Butonasem doar vreo 4 posturi mai departe.

Mergi la inceput

Au diverse chestii . Ma intreb pana unde o sa ajungem, ca in ritmul asta in curand vom manca totul chimic... Cand am vazut prima data filmul "Soylent Green" (Produsul verde) l-am luat ca SF, acuma mi-e teama de ce vor avea de indurat copiii nostri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

La cutremurul ala din aprilie, statusem pe OTV vreo 10 minute de am vazut nu stiu ce si abia plecasem de acolo cand a inceput sa ma zguduie. Butonasem doar vreo 4 posturi mai departe.

Ralu, te rog eu mult, scoate din grila OTV-ul Sau macar da de stire cand ai de gand sa te uiti

Mergi la inceput