Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

vvvvv imi pare rau , sper ca sotul sa inteleaga si sa nu renunte la, a avea copii, iar tie iti doresc putere si roaga-te in continuare, Dumnezeu iti va ajuta!
irina.c multumim mult! pt postarea link-ului cu rugaciunea pt daruire de copii.
caciantoni multumim ca te rogi in continuare cu noi si ne postezi sinaxarul si alte link-uri folositoare!
oanka80 multumim! Vom incerca si ciorba de somn..
Tu, cum te simti? Ai fost la Dr?

Sa aveti o seara linsitita, iar maine sa fim vrednice de a merge la slujba!

ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

buna noaptea fetele mele

alina se simte putinel mai bine
este slabita
dar poate vb in soapta
poate misca putin si piciorul care era paralizat
caci mana paralizata o misca deja
mare este puterea lui Dumnezeu
speram sa se intremeze
si sa cautam tratamente
naturiste sau nu
cine stie
e tanara ...
in schimb cu fratemiu e mai greu
ca tre sa se prefaca mereu fericit
sa nu cumva sa o supere cu ceva
sa alerge in fiecare zi dupa n acte
sa aibe rabdare cu asistentele
etc

sper sa le dea Dumnezeu putere amandurora
DOAMNE AJUTA-NE!

FETELOR
EU AM RAMAS GRAVIDA DUPA CE A VENIT BRAUL MAICII DOMNULUI AICI IN CONSTANTA ... SI DUPA CE AM TRIMIS LISTUTA NOASTRA ... LA MANASTIREA SF SAVA DE LA IERUSALIM ... SI LA MULTE ALTE MANASTIRI

PUPICI TUTUROR

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

irina.c multumim mult! pt postarea link-ului cu rugaciunea pt daruire de copii. ALBUM
8 si 4 maselute
Ioana creste mare ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

cu placere, sa dea Domnul sa fie de folos!
azi dimineata m-am uitat la emisiunea "universul credintei" pe tvr1, si s-a prezentat m-rea Cetatuia Negru Voda (e destul de aproape de Bucuresti). Acolo sunt moastele Sf. Cuvios Ioanichie, si staretul spunea ca cele mai multe minuni le-a facut sfantul dand darul nasterii de prunci. Parintele a spus ca multe cupluri care au tinut ani de zile tratamente si nimic au capatat copilasi prin mijlocirea Sfantului.aveti aici informatii despre manastirehttp://www.crestinortodox.ro/vietile-sfintilor/73086-sfantul-ioanichie-schimonahul-de-la-valea-chiliilor-cetatuiamami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata si de la noi

sa aveti o duminica linistita si o slujba placuta

aici ploua e super frumusel
e racoareeeeee

doamne ajuta!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

eu stiu ca se poarta cu multa evlavie...braul maicii domnului..dar nu sunt lamurita...va intreb ceva<putem purta braul oricand, mai putin in acele zile de CM,???..chiar si atunci cand faci dragoste trupeasca cu sotul ptr facerea de copi??? chiar si daca nu postesti??? ptr acum nu e post..intradevar postul incepe pe 1 , dar ma e pana atunci??

nici acum nu sunt lamurita cum se poarta acest brau...in tot timpul, mai putin atunci cand faci baie side zile de CM ???? dar cand faci dragoste e voie sa fie purtat???

va inttreb acest lucru..ca asa cum am zis mie un calugar de la muntele athos mi lia trimis dar scrie pe bilet ca se poarta in post si rugaciune, fara dragoste trupesca??

iar voi aici ati spus si alte variante..de aceea sunt fff dezorientata???

cum il pot purta??? va rog supenetimi voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pogonici...eu am primit doua braulete de la doua preotese, unul dintre ele cu o hartiuta frumos tiparita de Arhiepiscopia Tomisului Constanta, in interiorul careia scrie:

"Incinge-ne pe noi , Fecioara, cu puterea braului tau, asupra vrasmajilor intarindu-ne, patimile cele ce ne chinuiesc si se lupta cu noi, pururea supunandu-le noua si nepatimire biruitoare daruindu-ne pururea, ca sa te marim pe tine, curata, si Fiului tau sa-I graim cu dinadinsul:Iisuse Atotputernice, mantuieste pe toti ca un indurat.

Bolnavul trebuie sa se incinga cu cordela pentru o perioada de vreme,traind in pocainta, spovedindu-se, rugandu-se si impartasindu-se cu Sfintele Taine.In acelasi fel trebuie sa vietuiasca si sotii care doresc prunci, tinand insa pe deasupra post si infranare trupeasca pe perioada purtarii cordelei.Trairea duhovniceasca sincera, cu o pocainta continua si impartasirea cu Tainele Bisericii trebuie sa se continuie pana la sfarsitul vietii, de vreme ce este unicul mijloc de comuniune si de unire a noastra cu Dumnezeu, atat in veacul acesta, cat si in cel ce va sa vie.

Harul Cinstitului Brau al Maicii Domnului sa fie pururea cu dumneavoastra!"

Am auzit multe variante de purtare a braului, eu am incercat sa fac cum scrie pe hartiuta, l-am purtat in postul Craciunului,cand am tinut post. M-am abatut de la regula doar cand am fost insarcinata.Nu stiu daca am facut bine sau nu, acum fiecare face dupa cum ii dicteaza sufletelul.
Indifetrent cum l-ai purta nu uita sa-l insotesti de rugaciuni spuse din tot sufletul si sa crezi in puterea lui.
Bunul Dumnezeu sa-ti ajute!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

despre Manastirea mihai voda s-a scris demuuuult in acest forum,tocmai din octombrie,o si cunosc foarte bine pe cea care a scris atunci, e prietena mea cea mai buna.,V-a impartasit tuturor din experienta ei si ea face zilnic acel canon al Maicii Domnului,desi este insarcinata,pentru ca este f.folositor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am fost si eu anul trecut la m-rea Negru Voda ,ce sa va spun e o frumusete urci un munte (nu asa abrupt) e foarte frumoasa merita vizitata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ca o concluzie....eu consider ca braul treb purtat doar at cand postesti..trupesc si de mancare..si cand esti bolnav..deci nu tot timpul..

daca nu tii post trupesc si de mancare..mai bine nul purta...e suficient sa te rogi la maica domnului si e primit..si sa citesti braul maicii domnului e primit, chiar daca nul porti

eu asa vad lucrurile

dde vineri incepe postul sf mariii....abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

dragutelor si cipicah.....sinaxarul de azi.... va rog sa ma iertati pentru intarziere.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/iulie/iulie26.htm

fetelor astazi este pomenirea Sf. Mucenite Parascheva Romana (Paraskevi) care are o viat impresionanata....va rog sa cititi din sinaxar viata acesteia....ce credinta tare a avut...un adevarat model demn de urmat....daca nu ma insel o particica din Moastele acestei Sfinte se afla in Biserica Manastirii Antim din Bucuresti....

Mergi la inceput