Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelli

Liliac, eu credeam ca daca intru mai tarziu in concediu prenatal, avand salariul intreg se calculeaza mai mult la indemnizatie, corectati-ma ca nu stiu, pleaaaaaaaaaaaaaaase.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Pe perioada concediul prenatal iei salariu mai mare decat netul lunar (este 85% di nmedia veniturilor brute din ultimele 6 luni). Deci ar fi mai avantajos sa-ti iei prenatalul mai devreme.

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

liliac, sunt singura la primire....sotz e la munca pana diseara, nu are cine sa ma salveze, tre' sa fiu gazda primitoare. si nu merge cu apropouri pt ca sunt sigura ca nu se prind...bine, ca pe mosafiri ii iubesc sincer (sau aproape sincer, pana la proba contrarie), doar ca nu am chef de ei si mai sunt si rupta de oboseala.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Bun venit pe lume mogaldetzei cu nr 2! Lisa Maria, sa ai o viata fericita alaturi de surioara Erika si parintii tai, sa fii sanatoasa si norocoasa!
Sabina Y, refacere rapida si felicitari

Ce barza harnica, daca si-a inceput drumul din Tara Soarelui rasare, inseamna ca mai e cale luuunga pana ajunge in Europa!

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Kawaichan, multumim ca ne-ai dat vestea si la Dulceturi si papanasi!

Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009)
si Iulius Teodor (10.10.2007)
Teo la mare

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hello, fetili!!!
Eu cand am vazut cat ati mai scris si azi, am intrat repede pe prima pagina, ca eram sigura-sigura ca a mai nascut cineva!!
Nici nu stiu ce sa va spun, pe masura ce citeam aveam idei, dar acum s-au evaporat toate!
Aaa, cel mai naspa pentru mine, cand a auzit sotul ca au inceput sa vina bebeii pe la 34 saptamani, mi-a taiat secsul de pe lista de distractii!!! Mai bine nu-i spuneam! Ca cica sa nu cumva sa nasc acum, ca trebuie sa ne mutam mai intai, (probabil saptamana viitoare), si nici bani nu mai avem. De fapt mai avem doar banii pentru nasterea mea, si m-a intrebat daca ii dau voie sa puna benzina din ei! Asa ca stam cuminti, sa apucam salariul de pe 15 august!
Monica, nu am apucat sa te felicit pentru nepotel!!!! O scumpete de baietel!!! Si mi-a placut mult cum vorbesti tu despre cumnatica ta, se vede ca o iubesti mult!
Lucia, spor la gasit casuta cat mai repede!!! Dar cand ati vrea voi sa va mutati? Acuma, pe ultima suta de metri? Eu sunt nevoita sa ma mut saptamana viitoare si sunt efectiv ingrozita de cate am de strins, carat, aranjat, etc. Nu stiu cum o sa trec peste asta, e un moment taaare nasol pentru asa ceva!
Nu am vazut inca noile pozici, dar o sa o fac la cafeluta de dupa-amiza (adica in cateva minute!)
Madalina, tie vroiam sa iti spun ca mai bine mergi la un medic sa te vada, eu stiu ca dopul poate sa cada si cate putin, dar se poate reface, nu-i neaparat cazul de nastere prematura! Dopul e exact ca o gelatina, eu l-am recunoascut din prima, Si poate avea cateva firisoare de sange, dar nu cred ca e musai. Tin pumnii sa nu fie totusi vorba despre asa ceva!
Nu mai stiu ce sa va mai zic! Ma duc sa-mi fac cafeaua!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

liliac, sunt singura la primire....sotz e la munca pana diseara, nu are cine sa ma salveze, tre' sa fiu gazda primitoare. si nu merge cu apropouri pt ca sunt sigura ca nu se prind...bine, ca pe mosafiri ii iubesc sincer (sau aproape sincer, pana la proba contrarie), doar ca nu am chef de ei si mai sunt si rupta de oboseala.

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si

Inseamna ca eu sunt singura grosolana care spune verde in fatza ca se simte rau si nu are dispozitia necesara de vizite..

33+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kawaichan am programat fetili pt maine....Te asteptåm cu vesti buuune

Eu plec så imi iau caruciorul...M-au mirat ff tare ca ieri am comandat si acu au trimis sms ca pot så merg så il ridic..Acu så vedem cu ce må identific..Må descurc eu..Apoi plecam la viitorii nasici a flåcåului meu..E ziua lui si mergem la oleak de party..Cica mi-au pregatit canapeaua cu perne si tot..Din fericire stiu ca poate fi greu uneori.. si mereu au grija så stau cat mai bine..

Si eu am streptococ B de aici si tratament cu antibiotic pt ca e posibil så imi dea contractii puternice..Dar cu antibiotic nu le am si e bine..Si voi primi si intravenos in travaliu si totul va fi bine..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

techila, mama, atunci nu stiu ce sa zic...dar gasesti tu o solutie pana la urma. O sa vezi ca o sa fie bine. Daca tu ii iubesti sincer pe cei ce te viziteaza...o sa gasesti energie

angelli Pai cum am facut eu calculul: de ex, in sept iau prenatal..deci 85% din sal BRUT pe ultimele 6 luni, care este mai mare decat sal net pe care-l iau de obicei. La acesta se adauga cei 15% aia de ni se cuvin cf legii. Deci 100%. Eu nasc in oct.
Ei, cand termin cu prenatalul...la calculul indemnizatiei CIC se face media veniturilor nete pe ultimele 12 luni luate INAINTEA nasterii, deci si venitul ala mai mare din septembrie. Facand un calcul...as iesi cu cateva sute de mii (vechi) in avantaj. Nu stiu cat de coerenta am fost...
si pune pe hartie si fa calcule... si vezi ce anume te avantajeaza.

Liliana, Andra-Maria & cu 27+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nici eu nu am chef de vizite acum, decat de prieteni f.f.f. buni fata de care nu ma stresez absolut deloc!!!
Ieri au vrut niste prieteni veniti de la Paris sa vina pe la noi, dar i-am scos la o terasa. Chiar nu ma vedeam in stare de facut curatenie+tratatii si altele asemenea.

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Awaaaiii,ca ma luase cu lesincand am vazut scris "bune venit pe lume mogaldetei cu nr 2" am crezut ca a mai nascut careva.
Numai ce m-am trezit,eram inca chiuna de cap...dar acu' m-am dezmeticit fara sa vreau.M-am linistit,mi-am dat seama la ce se refera

Iukika,distractie placuta

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan

_

AMR - 4 saptamani!!!

Mergi la inceput