Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)
Raspunsuri - Pagina 10
Iulika29 spune:
Luto vizionare plåcuta si ai grija ....
Ramsan weekend plåcut Gata nu mai naste nimeni pana vii tu..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 34+cu Bruce Nicholas
cristina_ana spune:
Si pe mine m-a luat cu lesin cand am citit de mogaldeata nr.2!!!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 32+ cu ( Emma Ioana )
POZE
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Selen, de unde 163 de zile mama , ca nu trecuse inca legea...sau am ramas eu in urma?? ---------------------------------------------- Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra Bbelusa cea iubita Da Doamne sa ne nastem sanatoase |
cred ca visam deja
n-ai ramas in urma, e ceva si cu mine azi, clar! poate acum ca am dormit imi revin....
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
MariaG spune:
citat din mesajul lui liliac1 Si eu tot valurita vad pagina...dar nu-i bai...citesc oricum, nervi sa am sa reusesc. Tensiunea cu tensiometru digital se ia stand in sezut Cat despre indemnizatie...dupa calculele mele...daca ai salariul "pe bune" pe cartea de munca, este bine sa intri in prenatal cat mai curand posibil. Daca o parte din bani vin din"prime" si alte tipuri de "indemnizatii" atunci este bine sa intri cat mai tarziu cu putinta. Eu ma incadrez la prima varianta. Liliana, Andra-Maria & cu 27+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
completez si eu: daca depasesti plafonarea care se aplica pentru concediul de maternitate este avantajos (pentru CIC) sa iei cat mai putin zile de concediu de maternitate (ex: doar cele 42 obligatorii de lauzie), dar doar in cazul in care calculul de indemnizatie pt CIC iti pica tot sub plafonul (de data asta cel referitor la CIC) ca daca iesi deasupra plafonului tot banii aia ii iei.
Ca sa iti dai seama cum e mai avantajos incearca sa faci doua calcule unul in care intri mai devreme si unul in care intri mai tarziu (adica cere de la cei care calculeaza salariile la voi), si fa tu un calcul pentru indemnizatia de CIC si vezi in care din cazuri iesi mai avantajos
Mai bine taceam ca cred ca am facut si mai multa ceata.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
selen80 spune:
citat din mesajul lui liliac1 Chiar asa fetelor, ce mai stiti de legea cu 168 zile (parca) de concediu prenatal+lehuzie? Ca in afara faptului ca ar fi trecut de senat...n-am auzit mare lucru. Liliana, Andra-Maria & cu 27+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
domnii si doamnele sunt in vacanta parlamentara....deci cred ca nici o sansa sa apucam sa beneficiem si noi
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monica_dicut spune:
Beeyyy, sa lesin aici cu mogaldeatza nr 2
mimika, io cred ca azi s-a mutat eclipsa la noi
Pai sa va spun ce am facut si io. PUs friptura la gratar, facut varza, intors friptura, plecat vorbit cu mama la telefon. Evident ars friptura, nu rau, mancabil. DAt sa pun friptura in farfurie, facut salata de varza. Dat sa taiat friptura si zbushti!!! friptura pe jos
Murit de foame cum estem, luat friptura de pe jos (regula de 10 secunde) si bagat la burtihai... facem anticorpi la baiat. Daca nu stiti nimic vreo 2 zile de mine atunci anticorpii s-au transformat in altceva....
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
anco spune:
citat din mesajul lui techila of, ca eu i-am invitat acum cateva luni sa imi vada casa, pe vremea aceea eram inca om cu chip si corp de om. acum imi onoreaza invitatia. partea nasoala este ca vin niste uameni care nu au avut tangente cu gravide si nu stiu ce inseamna sa stai chiar si o ora pe scaun, sau cum e sa ti se albastreasca picioarele de cat de umflate sunt. adica nu cred ca se vor prinde sa plece repede sa ma lase in lumea mea... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si |
pai nu-i nimic techila, eu cand am asa ceva pe cap ma intind pur si simplu langa ei si asta e...doar n-o sa sufar eu pentru ca ei habar n-au
anco 32+
poze
monica_dicut spune:
Si cu musafirii.. eu la inceputul sarcinii, cand dormeam precum bou'n gara am adormit pe canapea. Bine ca musafir era prietena mea cea mai buna care toata sarcina a dormit precum vacutza in gara pe unde nimerea, inclusiv la mine. Deci... sotii au baut linistiti vin in continuare, ea s-a uitat la teveu si io mi-am facut somnicu de infrumusetare...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
anco spune:
citat din mesajul lui alinus_25 Bun venit pe lume mogaldetzei cu nr 2! Lisa Maria, sa ai o viata fericita alaturi de surioara Erika si parintii tai, sa fii sanatoasa si norocoasa! Sabina Y, refacere rapida si felicitari Ce barza harnica, daca si-a inceput drumul din Tara Soarelui rasare, inseamna ca mai e cale luuunga pana ajunge in Europa! Alina aproape 32 Doris Maria (DPN 9.09.2009) si Iulius Teodor (10.10.2007) Teo la mare Iubirea are puteri extraordinare! Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea. |
pai daca o luam asa geografic e normal sa inceapa de acolo si sa incheie cu SUA , ca doar pamantul in directia asta se roteste.
anco 32+
poze
MariaG spune:
deci de la 9 sunt la munca si n-am facut nica decat am citit Burtici fericite de septembrie-octombrie. Or sa ma dea astia afara in ritmul asta. (Oricum e prea cald sa muncesti)
Lisa Maria sa te faci maaare si voinica si sanatoasa!
Mai mi-a stat respiratia cu mogaldeatza nr 2 ca eu ieri n-am fost om, am cautat liste, am mai facut unele, eu n-am nici camasa, nici chiloti pentru omorat pasiunea, nimic, si nici n-am spalat hainele lui BB. Ca sa nu mai spun ca nici bani nu mai am ca pe cei pe care ii aveam pusi de-o parte pentru nastere i-am imbrumutat celei mai bune prietene ca sa poata sa semneze contractul de cumparare la casa si abia peste 3 sapt mi-i da inapoi. Va rog aveti mila.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009