Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)
Raspunsuri - Pagina 11
alex25 spune:
Eu m-am trezit si tot la fel ca voi sunt, adica nu cred ca m-a ajutat cu nimic....tot m-a luat traspiratia cand am citit bb2.
----------------------------------------------
Alexandra 30+ se pare ca fluturasul va fi Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
anco spune:
adevarul e ca si eu m-am cam uitat lung la "bebe 2"
monica esti mortala cu friptura ta, da' cred c-a fost buna si asa arsa si putin de pe jos ca doar n-ai dat cu ea in strada...
kiki cri, ti-am vazut si tie burtica de 30+, frumoasa foc, asa e si a mea tuguiata si aproape deloc pe laterale.
anco 32+
poze
mimika spune:
Cred ca pe toate ne-a luat cu tremurat la bb2. Eu am mai citit o data, sa fiu sigura ca citesc bine. Asta ca sa marim lista lucrurilor ciudate pe ziua de azi.
In alta ordine de idei, maine vine mami la mine si i-am comandat pepene galben, lubenita (de alea de la dabuleni, of course), porumbi de fiert de la unchiuletul din curte, mere de la vecini . Asta pe langa legumele de la noi din curte. Bio, evident.
Si in cu totul alta ordine de idei, avem o colonie de furnici la noi in camera, care o sa fie camera copiilor si nu stiu cum sa o starpesc. Cred ca vin de la un ghiveci cu trandafir japonez de pe balcon, a dat sotul cu insecticid pe langa ghiveci, dar afara rezultat. Nu stiu cu ca se dau in camera ca mi-e frica de miroase si chimicale de astea urate. Vreo idee, ceva?
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
selen80 spune:
ce s-a mai intamplat si cu pagina 5??! io dormeam, deci n-am fost eu de vina!
Kawaichan pt maine!
MariaI, sunt cam in acelasiu stadiu ca si tine cu bagajul, dar cu vreo 8 saptamani inainte ta, ce zici de asta?! stai linistita, mai ai timp....
uof, am de facut 2 operatiuni care o sa ma incinga la propriu, si nu ma trage deloc ata: tre sa-mi indrept parul, si sa calc haine, pt diseara....
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
MariaG spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 ce s-a mai intamplat si cu pagina 5??! io dormeam, deci n-am fost eu de vina! Kawaichan pt maine! MariaI, sunt cam in acelasiu stadiu ca si tine cu bagajul, dar cu vreo 8 saptamani inainte ta, ce zici de asta?! stai linistita, mai ai timp.... 34+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
asa a incercat si domnul sa ma linisteasca pe mine ieri si mai avea putin si isi lua ceva in cap si pana la urma s-a apucat sa dea telefoane sa gaseasca caruciorul pe care il vreau eu (acela si nimic altceva nu e bun) si l-a gasit si s-a salvat, si m-am mai calmat si eu.
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
monica_dicut spune:
Io m-am plictisit Ce sa fac? Unde sa ma plimb io pe caldura asta??? Ca masina mea n-are AC... cred ca tre sa ajung la ai mei oricum sa fac injectia...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
monis5 spune:
Bun gasit celor 137 de mamici de sept oct.
Vroiam sa va intreb daca primiti burta 138 in coada listei voastre. Va citesc de o vreme - eu sunt la fulgusori de nov dec 2009 si as vrea sa fiu si la voi mezina...ca sa mai prind una alta....
Daca aveti usa deschisa datele sunt:
DN 20.03.1975
UM 30.01.2009
DPN 06.11.2009
Dupa echo DNP este undeva 01.11.2009 dar dupa sufletul meu cred ca va fi intre 21.10 si 01.11.2009...
Si sunt in grija dr. Catalin Haiduc - Mat. Filantropia.
Multumesc
monis 25
mimika spune:
si io m-am plictisit...Ma mai uit la floricele, ma uit cu drag la scoicutele de masina, la carucior, nu stiu ce sa mai fac...Sa bucataresc vreo praji e prea cald...Sa citesc n-am chef. E cam jeg in casa, dar am programat pentru maine...Ma duc sa bag o masina la spalat
33+ Matei Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti
hi5
selen80 spune:
asa, deci vad ca v-ati mai linistit, fiecare si-a mai gasit alta preocupare...deci pot sa plec linistita pt o ora, ca nu gasesc 20 de pagini de recuperat....
34+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
mary_07 spune:
Si eu ma plictisescafara nu putem iesi inca,e muult prea cald. Il astept pe sot sa vina de la servici sa ne apucam de curatenie in balcon ( a se traduce: aia pune-o acolo,cealalta dincolo)
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 34+, cu -Razvan
_
AMR - 4 saptamani!!!