Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(114)
Raspunsuri - Pagina 12
monica_dicut spune:
Mi-am facut niste poze noi la BURTA
ca nu mai facusem de 2 saptamani si eram curioasa daca se vede vreo modificare ca mie mi se pare ca n-a mai crescut...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 32+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Doro76 spune:
Mai fetelor,
Ce vorbiti voi de plimbari si musafiri? Eu daca merg 100 de m simt ca imi cade burtica si nu ma mai tin picioarele. Nici la laptop nu pot sta mult ca amortesc.
Despre membrane rupte eu nu mai inteleg nimik .Dupa ce am pierdut lichid saptam trecuta, mi-a zis dr ca membranele sunt intacte, iar colul era lung si inchis..Cred ca ma prosteste si caldura asta..
Doro 32+ cu si Eva Maria (28.04.2005)
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Doroteea&year=2009&month=9&day=16&babycount=1"
angelli spune:
Ralucapaun, liliacCei 15% cum se calculeaza?
MariaI sunt in ceata, care plafon?
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
madalina84 spune:
Si eu sunt plictisita rauuu si mor de cald
Monica vorbeam de Ellenuta cu eva care o sa mai aiba inca o fetita
Ziua de azi chiar a fost ciudata si tare mult ati scris,pe mine bebe ma bate intr-una
30+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 asa, deci vad ca v-ati mai linistit, fiecare si-a mai gasit alta preocupare...deci pot sa plec linistita pt o ora, ca nu gasesc 20 de pagini de recuperat.... 34+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
draga mea...unii mai si munceste...nu ca altii care dorm toata ziulica si se scoala pe la amiaza, ca sa mai traga iar un pui de somn pe la 2! ai ce rea sunt!
MangaGirl :-) 30+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
MariaG spune:
citat din mesajul lui angelli Ralucapaun, liliacCei 15% cum se calculeaza? MariaI sunt in ceata, care plafon? Adrianasi Andreas(28.07.2006) baby Iannis |
- indemnizatia de maternitate (aia care o iei cand esti in concediu de maternitate) se plafoneaza nu mai stiu la cat (au scris fetele mai pricepute acum cateva capitole, cred ca Crocodana este cea mai informata despre cum se plafoneaza ca e randul ei sa se razboiasca)
- indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului pana la 2 ani (cea pe care poti sa o iei dupa ce ti-au trecut cele 42 de zile obligatorii de postnatal) se plafoneaza la 3 salarii medii pe economie (undeva in jur de 4000 Ron parca, cine stie mai bine sa ma corecteze)
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou 26+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
mare 2009
lutoniana spune:
citat din mesajul lui madalina84 Si eu sunt plictisita rauuu si mor de cald Monica vorbeam de Ellenuta cu eva care o sa mai aiba inca o fetita Ziua de azi chiar a fost ciudata si tare mult ati scris,pe mine bebe ma bate intr-una |
Ce e cu Ellenuta ? ai zis dimineata ceva de greutatea bebelusului .....
Eu am vazut ca lipseste de cateva zile.....mada zi tot ce stii ca o sa ne ai pe constiinta daca lesinam !!!!!
Cea mai fericita 33 + cu
techila spune:
urasc oamenii nepunctuali si mai ales care nici nu suna ca sa anunte ca intarzie. trebuiau sa vina la 4, e 6 si nu au venit, dar macar asteptand am adormit la racoare si tare bine a fost, chiar daca cam scurt. intre timp sotz s-a gandit ca vrea lising de masinasi mi-a dat repede telefon sa anunte ideea mareata si glorioasa. a zis ca daca nu ni-l mai permitem la un moment dat sa ne ia masina, ca macar ne-am vom fi folosit de ea (va ziceam la un moment dat ca noi nu avem masina in care sa incapem noi doi plus 2 pesti in scoici plus cel putin un caine plus bagajele aferente).
pana una alta mosafirii mei intarzie, iar avantajul e ca vine sotz acasa, sotz pe care il mananca in dos sa faca gratar la mosafiri. eu pregatisem deja cu mare fast suc si apa, credeam ca e suficient....se pare ca nu-i convine
a, monica, pentru mine e sfanta regula celor 10 secunde...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (32+) de 2 putze si
lutoniana spune:
Fetelor eu am terminat pe ziua de azi vizionarile.....dar si ziua de azi m-a terminat pe mine definitiv.
Fara niciun pic de gluma felicit si imbratisez fetele care mai lucreaza pt ca eu nu stiu de unde mai au putere.
Eu abia am ajuns acasa....si abia mai imi caram "piciorusele"...si m-a si plouat ....si faceam si pe mine si acum simt ca ma scurg sub birou.....am sa ma intind putin.
va pup cu mare drag
Cea mai fericita 33 + cu
madalina84 spune:
Azi toate se inteleg pe dos
Intrebam daca mai stie cineva ceva de ea,aseara citeam nasterile fetelor dUpa DC si am dat si peste poestea ei,unde Eva a avut 4420gr
30+ IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA