Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Multumesc de sustinere fetelor! Un mare si pentru fiecare.
M-am mai linistit acum. Ma speriase cineva de la asigurari ca doar in termen de 48 de ore poate sa constate dauna, dar a omis sa zica ca e vorba de zile lucratoare, deci se poate si maine.
Bubu_bu bine ai revenit!
Beatrice si eu am auzit ca baietii isi iubesc mai mult mamele si sper ca e adevarat. Fiica-mea e topita dupa taica-su asa ca daca intr-adevar e baietel o sa ma iubeasca si pe mine cineva
Pupam inca o data toate fetele!

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Buna seara, fetelor!

La multi ani, Zookey!!!

bAly, sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea!!!

Felicitari burticilor care au aflat ce carucior trebuie sa cumpere , abia astept si eu...

Eu sunt fericita zilele astea, in sfarsit am scapat oarecum de caldura aia insuportabila si parca simtim si noi ca traim ... si speram sa nu se mai intoarca greturile .

Azi trebuia sa fac si eu eco morfologica de primul trimestru si bitest, dar a lipsit doctorul meu si am fost trimisa repede, repejor la dl dr Albu pentru bitest si ca printr-o minune chiar am reusit sa imi fac miercuri programare la el... sper insa sa fie ok pentru ca vineri, dupa spusele doctorului meu intru in 14 saptamani, iar bitestul se face pana la 13 sapt si 6 zile ...

toate burticile !!!!

Elena, 13+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Bine ati revenit, celor care tocmai s-au reintors din concediu!!!

P.S. as vrea si eu parola de la userul comun pentru documentatia despre alaptare.

Elena, 13+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Buna fetele,

Am citit toate posturile si atatea aveam de spus... Acum ma multumesc cu ce-mi aduc aminte. Suntem foarte bine, am fost la eco inainte de triplu test, bebe e bine merci, zburdalnic si mai mare cu 7 zile decat dupa DUM, insa la fel mi-a zis si la primul eco (9 saptamani). L-a masurat din toate partile - cand putea sa-l prinda, i-am auzit bataile inimii dar nu ne-a aratat ce e spre bucuria rubedeniilor care sunt fericite ca n-o sa-i cumpar haine de acum.
Oricum, urmatoarea intrevedere este la mijlocul lui septembrie pentru morfofetala. Pana atunci astept rezultatele la triplutest si interpretarea genetica.
In rest felicitari tuturor fetelor care stiu culoarea caruciorului, tuturor care au scapat de greturi si celor care s-au nascut in perioada asta.
Rebiana de unde ai achizitionat tricourile? Pls, dau o limonada pentru raspuns. Si nu stiu daca ti-am spus felicitari pentru bebe si bafta sa fie fetita!

Pot sa zic ca si eu am stari de somnolenta in week-end si adorm cam o ora dupa care ma trezesc foarte ametita. De-aia mai bine imi fac de lucru sa dorm decat noaptea, ca atunci ma si odihnesc.

Noapte buna!
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Unboticutz, iti dau dreptate, nici pe mine nu prea ma inspira. Prietena mea are un baietel, al carei nasica si sunt dealtfel, si mai de cate ori iesim mergem in oras sa ne uitam la hainute de copilasi. Ea se uita la hainute de baietei, eu ma duc direct la hainute de fetita. Ca sa nu zic ca in perioada asta a reducerilor am cumparat deja ceva hainute, majoritatea sunt unisex, insa nu m-am putut abtine si i-am luat si 2 rochite. Prin urmare TREBUIE sa fie fetita

Beatrice, cand mama m-a nascut pe mine si a vazut ca sunt fata a zis ca mai bine eram baiat ca sa nu mai sufar si eu cat a suferit ea, iar acum cred ca ii multumeste lui Dumnezeu ca am fost fata si ii pare rau pentru surorile ei ca nu au avut si ele o fata. Mama a avut intr-adevar dureri mari la ciclu, insa eu nici macar nu simteam cand imi venea. A avut 2 sarcini tare grele atat cu mine, cat si cu fratele meu, insa pana acum eu am vomitat doar de 2 ori si asta numai din cauza spalatului pe dinti. Deci pot spune ca am o sarcina usoara.
In legatura cu afectiunea mai puternica pe care o au fetitele pentru tatici si baieteii pentru mamici, nu stiu, asa o fi, dar eu am fost si sunt mult mai legata de mama afectiv. Cred ca este important cum se comporta parintii vis a vis de copii. Ea s-a sacrificat pentru noi si asta nu o voi uita in veci

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Fetelor vreau sa va intreb si eu ceva: voi aveti vreo secretie?
Mi-am facut analiza secretiei si Papanicolau si de atunci am o scurgere gelatinoasa. Analizele mi-au iesit bune dar ma gandesc sa nu fi luat cine stie ce la recoltare.I-am spus doctorului si nu a parut alalarmat dar nici nu mi-a zis ca ar trebui sa iau ceva sau sa repet vreo analiza.Voi ce parere aveti?

Alexia, ce s-a intamplat cu Sonia?

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Buna fetele,

Am citit toate posturile si atatea aveam de spus... Acum ma multumesc cu ce-mi aduc aminte. Suntem foarte bine, am fost la eco inainte de triplu test, bebe e bine merci, zburdalnic si mai mare cu 7 zile decat dupa DUM, insa la fel mi-a zis si la primul eco (9 saptamani). L-a masurat din toate partile - cand putea sa-l prinda, i-am auzit bataile inimii dar nu ne-a aratat ce e spre bucuria rubedeniilor care sunt fericite ca n-o sa-i cumpar haine de acum.
Oricum, urmatoarea intrevedere este la mijlocul lui septembrie pentru morfofetala. Pana atunci astept rezultatele la triplutest si interpretarea genetica.
In rest felicitari tuturor fetelor care stiu culoarea caruciorului, tuturor care au scapat de greturi si celor care s-au nascut in perioada asta.
Rebiana de unde ai achizitionat tricourile? Pls, dau o limonada pentru raspuns. Si nu stiu daca ti-am spus felicitari pentru bebe si bafta sa fie fetita!

Pot sa zic ca si eu am stari de somnolenta in week-end si adorm cam o ora dupa care ma trezesc foarte ametita. De-aia mai bine imi fac de lucru sa dorm decat noaptea, ca atunci ma si odihnesc.

Noapte buna!
15+

Mi-am procurat tricourile de la hainedegravida.ro Au hainute dragute.
Multam' fain de urari!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kachi spune:

Buna fetelor,

Adaugati-ma si pe mine in gasca.

DN 15.04.1980 UM 24.04.2009 DPN 30.01.2009
Probabil baiat confrom testului intelligender
Voi naste tot cu Dr. Hamid Ayatollahi (Medicover/Filantropia)

Sarcina usoara tuturor!

Kachi 13+ si Matei 12.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Bine ati revenit, celor care tocmai s-au reintors din concediu!!!

P.S. as vrea si eu parola de la userul comun pentru documentatia despre alaptare.

Elena, 13+

Activeaza-ti pm ca sa iti trimit parola.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

lucia2000 Ma duc sa-ti trec caruciorul pe prima pagina. Felicitari!

carmita_baby, sagetutza Aveti pm.

Monnica Si eu am avut o scurgere intai maronie si apoi rozalie dupa ce mi-a recoltat papanicolau, dar a doua zi s-a oprit si nici nu a fost prea consistenta. Daca nu se opreste vorbeste cu medicul tau. O scurgere alb-galbuie este normala in sarcina, dar nu stiu cum este a ta.

kachi Bine ai venit!Sarcina usoara si la termen!

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput