Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 10
pufuleti2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kachi Buna fetelor, Adaugati-ma si pe mine in gasca. DN 15.04.1980 UM 24.04.2009 DPN 30.01.2009 Probabil baiat confrom testului intelligender Voi naste tot cu Dr. Hamid Ayatollahi (Medicover/Filantropia) Sarcina usoara tuturor! Kachi 13+ si Matei 12.01.2007 |
Esti pe listutza, dar dpn cred ca e 30.01.2010
Sarcina usoara si bb sanatos!
pufuleti2010 spune:
Mai fetelor, scorul este 3 la 8. Sunt curioasa daca or ramane toti baietei pana la sfarsit...
Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Activeaza-ti pm ca sa iti trimit parola. 17+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Eu am mai primit PM, dar daca trebuie sa mai fac ceva in mod special te rog sa ma inveti si pe mine, ca m-am uitat si nu imi dau seama de unde as putea sa activez PM.
Merci mult,

Elena,
13+"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)
Vi4i spune:
mai fetelor am citit 5 pagini intr-o rasuflare!! cat mi-e draga sa va citesc si ma bucur ca toate sunteti bine!!!!

eu tot ma chinui ca indigestia asta care ma omoara, simt ca nu mai pot,nici mancare nu pot baga in mine simt de parca as fi mancat cu 5 min. in urma si asa cam toata ziua!!!

2 kg. acumulate pana acum le-am dat jos in mai putin de 3-4 zile ca nu mai stiu ce sa manac sa ma simt mai usor

ce ma bucur p-u fetele care au aflat ce culoare au carucioarele,abia astept si eu!!!!
desi deja am ales ce caruciar cumparam!!![]()
as vrea si eu parola la user-ul comun!!! sa citesc despre alaptat,ca eu cam sunt convinsa ca nu hranesc cu sanul,adica am sa-l hranesc cu laptele meu doarc ca cu biberonul,ca imi e frica ca nu cumva sa ma muste si sa incep sa sangerez si sa nu-i transmit prin greseala Hepatita C!!!
m-am cam intins si eu !!!!![]()
![]()
![]()
pe toate si o zi buna si fara greturi p-u cele care inca mai au!!!!
10+
unboticutz spune:
as vrea si eu detaliile pentru contul comun, daca se poate
multumesc!
16+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
larisel spune:
elefantica Mergi la profil personal-mesaje private-options-si bifezi acolo "activeaza mesajele private" si ce mai vrei tu.
vi4i Imi pare rau ca te simti rau,
sa treaca mai repede. Ai pm cu parola.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Eleysa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel elefantica Mergi la profil personal-mesaje private-options-si bifezi acolo "activeaza mesajele private" si ce mai vrei tu. vi4i Imi pare rau ca te simti rau, sa treaca mai repede. Ai pm cu parola. 17+ ![]() odiseea noastra nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Gata, merci mult larisel. Foarte ciudat totusi ca eu imi aduc aminte ca am mai primit un mesaj privat :D...cine stie
Pup!
Elena,
13+"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)
sagetutza spune:
Da si eu stiam ca merge si fara activare PM.
Si nu stiam cum.
Dai dublu click pe numele utilizatorului(sau click dreapta, Open in new window) caruia doresti sa-i trimiti mesajul si acolo ai fereastra de profil a utilizatorului si dai click pe numele utilizatorului din dreptul PM ultilizator: si apoi poti scrie mesajul ![]()
Asdta dk cuiva ii e "lene" sa-si activeze PM.
15+
unboticutz spune:
am uitat sa va spun ca am un bebe miscaret. toata dimineata a facut valuri prin burtica 
16+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
larisel spune:
elefantica Ai pm.
sagetutza Eu schema asta n-o stiam, mersi de pont.
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Matei 12.01.2007