Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

carmita_baby Cum ti-ai pus inimioara de la profil?...Asa imi place, vreau si eu.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

elefantica Ai pm.

sagetutza Eu schema asta n-o stiam, mersi de pont.

17+

odiseea noastra

welcome!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

carmita_baby Cum ti-ai pus inimioara de la profil?...Asa imi place, vreau si eu.

17+

din cand in cand unele campanii umanitare sunt rulate la "discutii generale" (situatii urgente sau foarte grave); donatorii primesc la profil un semn distinctiv (floricica, albinuta, inimioara, fulgulet etc). carmita a participat la una din aceste campanii si a primit inimioara. daca dai click pe ea o sa-ti apara mesajul "donator DC".

16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Larisel multumesc pentru PM

Unboticutz iti multumesc deasemenea pentru ca i-ai explicat tu lui Larisel in locul meu

Fetelor am fost saptamana trecuta in Romania si am basculat la ciorba la greu, altceva nu-mi trebuia. Acum de cand m-am intors acasa nu prea-mi mai prieste nimic fir-ar sa fie. Asa ca ma duc sa-mi fac o ciorbica acum, sper sa iasa buna, m-am inarmat cu bors magic din Ro

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Hello burtici,

Intreba cineva de herpes. Si eu am probleme cu herpesul de fiecare data cand sistemul meu imunitar e in picaj; io sper sa nu imi apara in timpul sarcinii. Ultima oara cand am avut probleme mi-am cumparat de la farmacie plasturi antiherpetici si nu imi venea sa cred cat de suportabil a fost fata de datile anterioare. Sunt cam scumpi- vreo 10 ron 4-5 plasturi, dar merita.

Am 12 saptamani si pe 7 februarie ar trebui sa ma intalnesc cu mami si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Va multumesc mult fetelor pentru PM!!!

Elena, 13+

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea." (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Hello burtici,

Intreba cineva de herpes. Si eu am probleme cu herpesul de fiecare data cand sistemul meu imunitar e in picaj; io sper sa nu imi apara in timpul sarcinii. Ultima oara cand am avut probleme mi-am cumparat de la farmacie plasturi antiherpetici si nu imi venea sa cred cat de suportabil a fost fata de datile anterioare. Sunt cam scumpi- vreo 10 ron 4-5 plasturi, dar merita.

Am 12 saptamani si pe 7 februarie ar trebui sa ma intalnesc cu mami si tati.

Sarcina usoara si bb sanatos! Da-ne datele tale ca sa te trecem pe listutza.

17+

odiseea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Ne-am intors si noi aseara din concediu, suntem bine si ne-am simtit excelent. Tb sa citesc din urma si revin ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Datele pentru alinierea in listuta:

Avem 11 saptamani si 6 zile (dupa masuratorile de ieri) si DPN e 7 februarie 2010 sau pe acolo:)

"Am 12 saptamani si pe 7 februarie ar trebui sa ma intalnesc cu mami si tati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

burtici, am inceput sa trimit pe contul comun cartea "mama si copilul" de fenwick.

16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput