Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

innebunesc!!!!!!!!!!!! cat am fost in tara mi-am facut 2 controale, mii s-a recoltat papanicolau, mi-au facut analize la sange si urina si sunt ok...bunnn! toate bune pana am ajuns aici , tocmai m-am intors de la medicul de familie de aici si imi zice ca numai daca vreau ca sa imi faca trimitere la un cabinet particular (unde, o eco e in jur de 180euro)pot sa imi fac ...daca nu trebuie sa astept pana la 22 de saptamani ca sa beneficiez gratuit de consultatii!!!!!!! ce tampiti!!!! si vroiam si eu analize ptr bb, sindromuri, etc....sunt super nervoasa!!!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

ali, nu fi suparata! oricum testele care se fac pana la morfofetala (dublu test, triplu test etc) sunt niste statistici care iti pot provoca foarte mult stres!

16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Alicredo vad ca deja esti in 14+ si dublul test se face cam pana in 13 sapt. Deci pe asta oricum nu l-ai mai putea face. Daca ai facut toate analizele in Ro si au iesit bine eu zic sa nu te ingrijorezi. Importanta este ecografia aia morfo fetala de la 20 de saptamani si pe asta nu au cum sa nu ti-o faca. Apropo in ce tara esti? Nu fi trista

Fetelor va rog ma ajutati si pe mine cu ceva, nu stiu cum sa gasesc info despre alaptat, m-am logat si mai departe ce tre` sa fac?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

fetele vreau si eu parola de la user-ul comun
multumesc

13+

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Mercic Larisel, alb galbuie este. Zici ca e normal???

Lucia, felicitari pentru carucior.

As vrea si eu parola de la userul comun si detalii despre cum se foloseste, va rog....

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

multe s-au mai scris de la ultima mea interventie

dar ma bucur ca-s doar vesti bune ,exceptand micile probleme pe care le mai au unele din voi-greturi,indigestie. Dar daca bb sunt bine celelalte se mai rezolva
si vad ca baietii sunt majoritari.Dar nu va intristati voi mamici ce vreti fete ca recuperati voi.Cat despre cumparat rochite-eu am f multe dar mi-e necaz ca nu prea am ocazia sa i le dau-pe la locurile de joaca o imbrac oricum in pantaloni.Iar juliturile sunt omniprezente asa ca daca se poate sa fie si trei sferturi e ok.Rochii la ocazii,aniversarisi poate mai tarziu mai des

noi suntem bine la bitest totul pare sa fie ok ,maine merg la dr sa vedem ce mai zice si daca imi face si eco sau se uita doar la anal;ize.Oricum dr mea nu se prea arunca sa zica sexul la varste asa mici dar atunci cand o zice nu prea am auzit sa dea gres.Deci noi nu cred ca venim prea curand cu culoarea la caricior

larisel care mai e rezultatul la ultimile analize?parca trebuia sa mai faci una dupa cea de 700

Mihaela 14+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Neata!

Nu l-am mai simtit pe baietel miscandu-se...o fi lenes? parca inainte simteam mai des...oricum nu imi fac griji, sunt sigura ca e bine.

18+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

linioara Datele tale: data nasterii, ultima menstruatie, dpn ne-ai dat, eventual dr cu care vei naste si unde.

carmita_baby Trebuie sa te loghezi pe mail "yahoo.com".

Fetelor v-as ruga sa nu folositi deocamdata decat userul comun pt email, nu si cel de pe DC, pt ca daca nu stim bine sa-l folosim (neavand experientza) putem strica ceea ce au facut alte fete, de exemplu legate de deschiderea capitolelor sau editarea listutzei etc.

lucia2000 Trebuie sa-ti activezi pm pt a putea primi parola. Nici varianta spusa de sagetutza intr-o pagina anterioara nu functioneaza la tine.

Monnica Da e normala daca nu are miros si nu provoaca mancarimi sau usturimi. Nici tie nu-ti pot trimite parola - activeaza-ti pm.

dastefa Ma bucur pt rezultatele bune. Tine-o tot asa!
Pai la analizele de trombofilie astept rezultatul tocmai pe 17 august, iar cealalta analiza era triplul test la care astept rezultatul pe 31 iulie.

andre_lina Am inteles ca nu misca chiar tot timpul. Si eu cred ca ce am simtit nu era totusi bb, mai astept.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Nu stiu sa activez PM-ul.

14+ mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am activat Pm-ul.

13+

Bebe