Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Rebiana27 spune:
larisel astept cu asa nerabdare primul eco... parc-as vrea sa zboare zilele si sa fie bine astfel incat sa-i aud inimioara si sa stiu ca totul decurge normal!
Daca tot sunt majoritari baietii, va suparati daca eu fac fata (ca baiat am deja
) ca sa mai reglam contul?? ![]()
Pup si sa fie totul bine!! 
I can't fake with dignity so i'll not try!!
bubu_bu spune:

la toate fetele si la toate burticutele!
ne-am intors si noi din vacanta,a fost minunat parca suntem alti oameni ne-a ajutat atat fizic,dar parca ne-a intarit putin relatia suntem mai atenti unul cu altul mai dragastosi,caci in timpul anului la servici mai trec zilele pe langa noi si parca mai uitam sa ne oprim putin si sa ne iubacim...felicitari celor ce stiu ce carucior au..ma bucur din suflet
pentru cele ce inca se chinuie cu starile neplacute si bun venit noilor burtici!
abia astepteptam si noi sa vedem cum este bebe ca burtica a mai crescut,si sincer va spun dar asa bine ma simt fara greturi fara ameteli e super bine...sper sa ramana asa!
la toata lumea ca m-am cam intins...dar mi-ati lipsit!
14+

carmita_baby spune:
In primul rand Beatrice, felicitari pentru carucior!
Rebiana si mie mi-au spus prietenele mele ca greturile de fapt si la urma urmei sunt un lucru pozitiv, deoarece ne indica faptul ca bebe este acolo si creste, mititelul ![]()
Fetelor va multumesc mult, sunteti niste dulci 
Cat despre varsta lui bb cred ca asa o sa ramana pentru ca am mai facut un eco acum 2 saptamani, cand eu credeam ca sunt in 8 sapt si cand colo eram in 7 si 2 zile. Acum s-a mai schimbat un pic, adica diferenta a mai crescut cu 2 zile. Dar nu-i bai, important este sa fie bebicu` lu` mamica sanatos!
Si pe mine ma intereseaza informatiile referitoare la alaptat, se poate sa primesc si eu parola, va rog?
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Eu imi doresc fetita, pentru ca vreau sa o imbrac in rochite si daca va fi baietel il voi imbraca pe el in rochite ca am pata pusa
(glumesc desigur)
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Danutza84 am uitat sa-ti multumesc pentru link 
Bubu_bu bine ai venit din vacanta ![]()
Hai ca am scris 3 mesaje unul dupa altul. nu ma mai opresc acum, greu a fost inceputul... ![]()

Mello motanelul iubit
unboticutz spune:
buna seara burtici 
am fost si eu la ecografie, puiul e un pic mai marisor decat varsta si nu ne-a mai aratat deloc deloc puta. mai am una peste o saptamana 
16+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
unboticutz spune:
am uitat ce era mai important: beatrice, felicitari! carmita, eu ma tot uit dupa hainute si cele mai frumoase sunt cele de fetita. astea de baietei nu prea ma inspira ![]()
16+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...
Beatrice1982 spune:
multumesc mult fetelor.................
aspetp cu nerabdare si de la voi culori de carucior,........................
sa aveti ce vreti voi............
eu imi doream sa fie baiat sa nu treaca prin durerile lunare de ciclu ca si mine................si sa nu aibe atatea probleme cu cilu neregult si ovulatie si tot tacamul...................
numai de asta imi doream baiat....................
si se zice ca baietii isi iubesc maI MUult mamele????????
?????????
nu s stiiu
Poze
Bea
15+ cu
Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!