Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

carmita NORMAL ca te primim!!!

iar dupa varsta, tot la 8 avea si aveam tot atata. Nu iti face griji!!

Catalutza 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

La multi ani Andreea de Baly
La multi ani Zookey

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Eu am fost azi la prima parte a dublului test, mi-au facut o ecografie pentru a-mi spune varsta lui bebe corecta. Care trebuia sa fie astazi 9 sapt. si 6 zile, in schimb este 8 sapt si 6 zile, 22mm. Precis cu o saptamana mai micut. In felul asta se schimba si DPN 02.03.2009 Ma oftic rau de tot ca nu i-am auzit si eu macar odata inimioara... dar asta este.. poate ca se va intampla si lucrul asta in viitorul apropiat(sper).

PS Ma mai primiti la voi chiar daca nu voi mai fi mamica de februarie?

Mello motanelul iubit

Carmita normal ca ramai aici langa noi dar nu te intrista sa stii ca tot UM este baza cand iti calculeaza DPN pentru ca bb poate sa se dezvolte intr-o perioada mai putin apoi sa recupereze, te poti duce peste o luna la eco si sa-ti spuna ca e mai mare cu o saptamana si iar se modifica DPN ul si tot asa

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 13 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

vreau si eu parola de la user-ul comun

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna ziuuuaaaaaaaa

vin si eu cu o noutate....................

e baietel!!!!!!!!!!!1
si e bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce fericita sunt!!!!!!!!!!!
doamne ajtua-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 15+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Am cerut si eu parola si nu m-a bagat nimeni in seama

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 13 +

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

me back!

Zookey la multi ani!

bAly la multi ani ptr printesa!

simonette sa iti traiasca familionul sa fie sanatos si sa va bucurati de toate cele impreuna!

mariucasara tabla se repara...nu te supara, vei vedea ca se rezolva toate! felicitari pentru intrare in trim 2. Asteptam cu nerabdare si pe restul burticilor, aici in trim 2!

blue_rain, asteptam culoarea caruciorului!

noi am fost la doctor si ne-a zis ca bebe e bine si placenta tot pana jos. problem cu asta dar sa stau cuminte pana mai incolo, si in sapt 22-23 vedem daca e praevia sau nu. pana atunci asteptam. cum mai asteptam si culoarea caruciorului...

o sa facem si triplutest, sa vedem ce rezultat ne da si mai departe ne rugam sa urce placentuta, ca altfel cezariana...si eu vreau natural.... si nu vreau doar un bebe ci macar 2 si la termen...

am intrebat despre durerile de burtica, jos, a zis ca nu trebuie sa le am si sa iau nospa si scobutil sa am mereu la mine. sa nu sangerez ca nu e bine si vedem mai incolo. plus ca raman pe utrogestan si sa iau in continuare vitamine. mai incolo a zis ca imi schimba tratamentul, cu ceva care imi va scadea tensiunea...are cineva idee despre ce vorbea? ca eu am uitat ce medicament a zis...

important e ca bebe e bine se misca...cand mai dam de bani ne ducem undeva la un eco sa vedem puta la bebe

va pup si aveti grija de voi, in continuare!

Mihaela 15+

bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

buna ziuuuaaaaaaaa

vin si eu cu o noutate....................

e baietel!!!!!!!!!!!1
si e bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce fericita sunt!!!!!!!!!!!
doamne ajtua-ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 15+ cu Ivan Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Felicitari pentru caruciorul albastru, ma bucur ca sunteti bine

prietene DC .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Fetelor daduse cineva acum putin timp un link cu graficul de crestere al lui bebe in burtica! Se poate, va rog, sa ma ajutati si pe mine sa-l gasesc, ca am tot cautat si degeaba.

Vezi ca apare pe prima pagina.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

carmita_baby Binenteles ca te vrem alaturi de noi pana la final cand toate o sa ne tinem bb-ii in brate. Dar sa stii ca bb nu creste uniform si te poti trezi la urmatorul eco sa fie cu 2 saptamani in avans, de baza ramane tot dpn calculata dupa um.
Dupa ce am scris am vazut ca ti-a raspuns si alexia28.

rebiana27 Primul eco te va linisti cu siguranta, mai trebuie sa astepti doar putin.

sagetutza Activeaza-ti PM ca sa pot sa-ti trimit parola.

beatrice1982 Felicitari !

alexia28 Ti-am trimis PM. Nu am bagat de seama cand ai cerut, sorry.

17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput