Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
alexia28 spune:
Buna fetele
micki_mica bafta la dr, sa ne spui culoarea carutului
Nikole
si sa treci cat mai repede peste trim I, sa te simti cel putin la fel de bine ca mine,parca am renascut pe bune, ma simt cu totul altfel, am alta energie, pt sa ma ocup cum trebuie de pitik si de casa
Simonette
flacailor, mai bine sa se faca doctor
Monnica probabil nu-si mai pune parafa de cand cu cazul Soniei, am inteles ca Iosup are competenta in ecografie dar nu in morfofetale
Andre_lina e posibil sa te doara partea care a ovulat cand ai ramas gaviduta, ia no spa sa treaca
zelma felicitari pt bebe vioi, ma bucur ca sunteti bine
onitza imi par rau ca ai dureri, mergi pe mana dr si stai cumintica
Cris, Larisel nu va mai stresati cu kg, sanatoase sa fiti si voi si bb ca scapati de ele repede daca alaptati, nici nu realizati cand ajungeti la kg dinainte
va pup o zi buna tuturor
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia
de
Natalia Maria 20.02.2008 si
13 +
prietene DC .
larisel spune:

La multi ani! An dreea de bAly 
Sa cresti mare si sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
La multi ani! zookey 
Sarcina usoara in continuare si un bb sanatos la termen!
17+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
blue_rain spune:
Azi mi s-a luat si mie sange pentru triplu test. Ecografia a fost una simpla, nu a facut ceva masuratori. Probabil, ca doar dupa ce primesc rezultatele de la sange, se va masura si pliul nucal etc.
Avem 14/15 saptamani. Si se pare ca e baietel, inca nu se stie sigur, dar doctoru a zis ca el asa vede, ca ar fi ceva intre picioruse. Imi arata si mie, da' eu nu am vazut nimic, de fapt eu nu intelegeam nimic de acolo. Imi spunea, ii vedeti manuta cum si-o tine la ochi, etc... si eu nu vedeam nimic :)) Afara, m-a intrebat si sotul, daca eu am vazut ceva, ca el nu si-a dat seama ce e acolo:))
Pentru fetele care se interesau de Euromedica: clinica este in Baia Mare, preturile sunt asa de mici fiindca au un contract cu Casa de Asigurari.
tzontzo manager
larisel spune:
catalutza81 Ai pm cu parola.
La maternitatea la care voi naste si eu, nasterea in apa inseamna de fapt doar travaliul, nasterea propriu-zisa este tot pe masa. Asa am auzit...nu am si verificat.
Poate bb2 va fi de fapt 2+3
?
cris.dogarel Eu merg la ginecolog care imi face si eco o data pe luna pana acum, adica la 4-5-6 saptamani, depinde cum se nimereste. As vrea mai des dar nu prea ma mai tin buzunarele...Si mai merg o data pe luna si la medicul de familie, care pana acum nu mi-a facut nimic, doar a atasat analizele si eco la fisa mea; poate de acum incolo sa ma masoare, sa imi ia tensiunea etc., tot zicea ca e sarcina mica si etc....
mami_dulce Si eu obosesc mult mai repede decat inainte si resimt mai ales la picioare, care ma dor de parca as bate drumurile toata ziua...Felicitari pt carucuiorul roz!
simonette E polivalent feciorul tau! Bravo! Sa stii ca si eu tot la doctor m-am gandit prima data.
onitza Ia no-spa fara grija, dar daca nu-ti trece vezi ce zice doctorul. Si eu am dureri de burta frecvente, dar imi trec repede (2-3 minute); sunt mai persistente doar la efort sau la oboseala.
mariucasara Hai cu moralul sus, mai ales ca plecati in concediu. Lasa ca masina se repara ea, nu merita sa te intristezi asa...
zelma Eu am facut triplu test la 17s, dar am citit ca se face intre 14-18 saptamani. Consta dintr-o ecografie + o fisa cu datele mamei (varsta, fumat, antecedente etc.) + analiza de sange la maxim 1 zi dupa ecografie. Din toate astea rezulta un indicator statistic de 1 la ... sanse ca bb sa aiba sindrom Down, Edwards si altele. Eu am facut TT pe 24 iulie si astept rezultatul pe 31 iulie, deci cam 1 saptamana jumate.
edit pt mancat litere
17+

odiseea noastra
larisel spune:
blue_rain Felicitari pt carucior
! Ma duc sa-l trec pe prima pagina.
17+

odiseea noastra
carmita_baby spune:
La multi ani Andreea de baly!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa le umpli inima parintilor tai de fericire! 

La multi ani Zookey! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe minunat si sanatos! 
Fetelor daduse cineva acum putin timp un link cu graficul de crestere al lui bebe in burtica! Se poate, va rog, sa ma ajutati si pe mine sa-l gasesc, ca am tot cautat si degeaba.
Eu am fost azi la prima parte a dublului test, mi-au facut o ecografie pentru a-mi spune varsta lui bebe corecta. Care trebuia sa fie astazi 9 sapt. si 6 zile, in schimb este 8 sapt si 6 zile, 22mm. Precis cu o saptamana mai micut. In felul asta se schimba si DPN 02.03.2009 Ma oftic rau de tot ca nu i-am auzit si eu macar odata inimioara... dar asta este.. poate ca se va intampla si lucrul asta in viitorul apropiat(sper).
PS Ma mai primiti la voi chiar daca nu voi mai fi mamica de februarie?
Mello motanelul iubit
Rebiana27 spune:
La multi si fericiti ani Andreea de Baly
La multi ani, sanatosi si impliniti Zookey
Fetili, azi mi-a fost asa de greata incat am mancat acum cateva minute doua masline, o piersica si o inghetata sandwich. Pentru mine, greata asta e semn ca se fixeaza sarcina asa ca, pe o parte, ma bucur ca mi-e rau
Desi nici in ultimele zile n-am mancat mare lucru n-am pierdut nici macar un kg... toate se incapataneaza sa ramana cu mine ![]()
Nick0le
tricourile n-ar fi mai bine sa le purtam amandoua (eu si fii-mea din burtica)? Speranta moare ultima, tot sper sa am si-o fetita
Pupacesc si gandesc ca trec greturile tale acum ca esti in 12+ 
Simo la mot, Luca a ales o carte de rugaciuni (preot), un calculator (economist ca nasu') si bani! Asadar baietii nostri au sanse sa aiba meserii banoase! 
o mamica fericita!
De dureri sub burtica ma plang si eu si chiar, uneori, simt ca ma doare (mai mult ma tine) ovarul drept! Ma sperii de numa' ca asa m-a durut si-n mai inainte sa.......
Pup
ca daca ma mai gandesc mult intru in depresie si nu mi-e genul ![]()
I can't fake with dignity so i'll not try!!
danutza84 spune:
carmyta_baby - am gasit eu link-ul, iata-l :
http://bim.bam-bum.ro/articole/2009/03/dezvoltarea-bebelusului-in-saptamanile-de-sarcina-greutate-si-lungime/
Dana
13+
Rebiana27 spune:
carmita
nici nu gandi ca fetele nu te-ar primi aici!! Toate-s ca niste bombonele
Eu's viitoare mamica de martie si iata-ma in listuta voastra! 

I can't fake with dignity so i'll not try!!
catalutza81 spune:
Buna dragelor,
Azi am revenit si eu la serviciu dupa 2 spat de CM. Ma cam doare burtica ori mi se pare mie ca ma doare. Sunt un pic stresata de chestia asta, sper doar sa mi se para mie. :) Oricum iau in continuare no-spa si utrogestan.
Sapt viitoare mergem la medicul cu care o sa nasc si am deja o lista cu 7 intrebari pentru el. Tot mai adaug. O sa il descos cu nasterea in apa, ca daca doar travaliul este in apa...nu dau 400 in plus pt asta nic sa mor ![]()
felicitari fetelor de carucioare!!!! Multumesc de pm-uri cu parola pt userul comun Larisel si Nic0le.
Maine schimbam semnatura
Va pup pe toate
Catalutza
10+