Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
bAly spune:
Buna fetelor,
Noi suntem OK. Parca nu mai sunt asa puternice senzatiile degreturi. Avem musafiri de marti, parintii sotului cu ceva prieteni din tara, asa ca e casa plina. Am noroc ca ma ajuta, da fapt eu o ajut pe.., mama soacra in bucatarie, ca altfel stateau toti flaminzi dupa poftele mele
.
Inca o saptamina si mergem si noi la dr. Sper sa pot veni cu culoare la carucior pe linga vesti bune.
Vine Surpriza
Alina
12+, mamica de 2 fetite,
Andreea (27 iulie 2002) si
Laura (5 august 2005)
simonette spune:
Hehehe.....
Parca m-au mai lasat durerile de urechi, acum ma doare burta si pe mine ca simt ca ar ceda la no-spa.
Onitza, incearca sa ramai increzatoare si nu te mai gandi la durere... Ia cumintica no-spa-ul si ai grija de tine...este doaro etapa! O sa treaca si bb e bine!
Ali, bine ai revenit din concediu
Mai fetelor...eu ma gandeam ca o sa se faca un doctor banos cu credinta in Dumnezeu, dar si celelalte variante sunt super-ok! De Iannis vorbeam.....
As mai scrie dar nu pot ca devasteaza....nici la ora asta nu doarme...
O saptamana buna va doresc tuturor
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
19+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
Monnica spune:
Buna fetelor,
Nu am intrat de doua zile si am avut de citit 7 pagini!
Felicitari tuturor fetelor care au aflat culoarea carucioarelor

!
Merg si eu joi la Iosup si sa fac TT si sigur o sa aflu si culoarea caruciorului. Eu sper sa fie roz
.
Nu inteleg: de ce nu pune Iosup parafa lui? In 2006 nu avea nicio problema de acest fel. Si in februarie si-a pus parafa pe echo baietelului meu.
Blue rain nu mi-ai zis nimic de Euromedica.
13+ mamica lui Alexandru
(04.06.2006)
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Andrelina felicitari ptr bb sanatos si care are cele % degetele! Spune-mi te rog cum se vad pozele tale ca nu am reusit niciodata si vreau f mult sa le vad mai ales pe cele cu sexul puiului.....pleaaase!!!!!! ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 19+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Buna,
Pozele mele se vad accesand linkul din semnatura mea.
PUP.
17+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
Andre_lina spune:
Ce liniste pe aici... nu e nimeni pe net azi?
Pe mine ma cam doare burtica in partea dreapta jos. sa fie vreun ovar?
hmm...
nicio scurgere insa, sper sa fie ceva normal.
PUP
17+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
ne gandim la nume de baietel
primele poze
http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_edit.asp?sqldtl=77922&page=2
mariucasara spune:
Buna fetelor!
La multi ani Zookey!
bAly sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si voioasa!
Andre_lina e posibil sa fie un ligament. Stai totusi cat mai linistita.
Eu sunt suparata ca iar m-a lovit alergia si sunt pina de bubite. Si bonus, sambata noapte a fost furtuna puternica la noi, cu grindina si ne-a cam "ciocanit" masina...acum inainte de concediu, umblam dupa inspectori de daune si programari la service. Si mai am si o stare psihica groaznica...nu am chef de nimic, numai in pat as sta.
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
12+
micki_mica spune:
hello!
sunt si eu pe aici, ma pregatesc sa ma duc la doctor...avem programare si poate ne zice si culoarea caruciorului 
avem multe de intrebat: cum e cu durerile de jos...cu greata, cu voma...![]()
va pup si revin cu vesti mai incolo!
Mihaela
15+
bebe mic
poze cununie
poze bebe la 11+, 12+
mariucasara spune:
micki_mica succes la doctor!
Am mai crescut si noi putin. Oficial am intrat in trimestrul al 2-lea fara probleme prea mari
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si
13+
zelma spune:
Salutare fetelor,
Chiar daca nu am mai scris de ceva timp va citesc zilnic.
Noi suntem ok, sanatosi si mari. Am fost sambata la ecograf si era foarte vioi bebe. Am facut masuratorile aferente ecografiei morfo-fetale de trimestrul I si acum asteptam rezultatele la bitest.
Sper sa iasa totul bine si sa ma linistesc.
Bebe era asa de frumos, se vedea perfect si ne facea cu manuta, se misca de zor. Am scapat si de hematom si de utrogestan, nu mai luam.
Voi ati facut si triplu test? In ce consta mai exact si cand se face?
In rest greturile s-au mai rarit, doar ca uneori cand nu sunt atenta si nu mananc la ora stabilita, ma apuca o durere de stomac groaznica si trebuie sa mananc repede ceva, e incredibil. A inceput si burtica sa se rotunjeasca de nu prea mai incap in nimic. Voi ati mers deja sa va luati hainute de gravide? Ceva magazine frumoase recomandati?
Va pup pe toate si va doresc bebei sanatosi si frumosi!
13+
simonette spune:
buna tuturor si numai bine!
Andrelina de accesat am accesat de mult acel link dar din pacate pozele se vad la dimensiuni mici si nu se distinge mare lucru. Credeam ca se pot viziona la dimensiuni normale de aceea intrebam....

Micki succes la dr, te asteptam cu vesti bune!
Mariucasara uite un
si o
sa treaca toate supararile....
Zelma te asteptam mai des si multa bafta la TT desi sunt sigura ca va fi bine!
La multi ani Zookey

mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
in
19+
cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!